Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 03. kolovoz 2016.

Trenutno je dostupan niz aplikacija koje vam mogu pomoći u praćenju zdravstvenog stanja, boljeg i kvalitetnijeg življenja, a da pritom ne izgubite puno vremena. Odaberite najbolju za sebe. 

1. Vježbajte

Ako vam se čini da je vaš dan prekratak, onda su sljedeće aplikacije idealne za vas. Umjesto automobila, odaberite bicikl ili hodanje do radnog mjesta, a broj prijeđenih kilometara, koraka i potrošenih kalorija mjerite uz pomoć aplikacije. Odredite ciljeve i hodajte prema zdravijem tijelu. Naša preporuka su Endomondo, Strava i Pedometar.

Također, aplikacije poput 7 Minute Workout ponudit će vam 12 vježbi koje možete odraditi i u vašem domu, a dobre su za vaše tijelo i ne zahtijevaju puno vremena.

Google Fit aplikacija namijenjena je praćenju svih fizičkih aktivnosti, a prednost je što prikuplja podatke s drugih aplikacija. Praćenjem zdravlja, fitnessa i prehrane daje vam statističke podatke u stvarnom vremenu.

Povežite aplikaciju s pametnim satom ili narukvicom za kvalitetnije podatke.

2. Jedite zdravo

Aplikacije koje prate dnevni unos hrane puno su više od brojanja kalorija. Saznajte koja je hrana dobra za vaše tijelo, a koja nije. Pronađite optimalan izbor i količinu koja odgovara vašem tijelu i zdravstvenom stanju.

Aplikacija Fooducate prati količinu hrane koje ste unijeli, ali nudi recepte i jelovnike prilagođene željenom tipu prehrane. Dobit ćete informacije o GMO hrani, transmasnim kiselinama, umjetnim bojilima i još puno toga. Možete odrediti ciljeve, kreirati vlastite jelovnike te personalizirati aplikaciju prema vašim tjelesnim karakteristikama.

Uz pomoć aplikacija možete pronaći restorane ovisno o vrsti prehrane koje želite konzumirati. Postavite podsjetnike i napomene koji će vam pomoći da se hranite uravnoteženo.

3. Pratite svoje zdravstveno stanje

Aplikacije poput Lifesuma, iCare Health Monitora i S Healtha omogućavaju vam praćenje cjelokupnog zdravstvenog stanja. Možete kontrolirati svoj vid, pratiti unos vode i dobiti savjete za smanjenje stresa. Noviji modeli pametnih telefona mjere čak i zasićenost krvi kisikom, otkucaje srca te razinu stresa.

4. Spavajte

Kako bi svoje tijelo pripremili za sve dnevne obaveze važno je tijelu pružiti kvalitetan odmor. Preporučujemo aplikacije Sleep Genius, Pzizz i SleepBot. Pratite svoje cikluse spavanja, budite se u vrijeme kada vama odgovara uz željenu glazbu ili tonove. Započnite dan smireno i zadovoljno. Zaspite uz šum valova, a budite se postepeno ovisno o tome u kojom se ciklusu spavanja nalazite.

 

Vjerujemo da će uz ovih nekoliko koraka, vaš mobitel ili tablet postati vaš pravi partner u zdravlju!

 

Izvor: http://bit.ly/2aQVwuR3

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel