Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 13. prosinac 2022.

Već smo počeli odbrojavati dane do Božića, a kupovina poklona često nije lak zadatak. Kako bismo vam ovo najljepše doba u godini barem malo olakšali, pripremili smo za vas malu pomoć za savršen poklon.

Pokloni za roditelje

Kako bi božićna čarolija bila i u vašem domu, a ne samo u srcu, u ponudi smo pripremili set poklona za vaše roditelje koji će ih sigurno razveseliti.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C pročišćivač zraka oboljšava kvalitetu života u svakom pogledu. Njime možete upravljati putem aplikacije, a uklanja čak 91% štetnih tvari iz zraka. Jednostavno podesite vrijeme uključivanja i isključivanja, povežite ga s ostalim Mi Smart proizvodima i uživajte i veselite se u svježini svojih prostorija.

Vrijeme je božićnih putovanja i posjećivanja rodbine koja se nalazi u drugim gradovima/državama svijeta, a Xiaomi kofer omogućava jednostavno putovanje gdje god krenete. Oduševljava jednostavnim dizajnom i bojom, okretan je, vrlo čvrst i lagan. Otporan je na ogrebotine, što znači da će biti suputnik na putovanjima dugi niz godina.

Google Nest Hub je pametni zaslon koji će olakšati vašim roditeljima boravak u domu. Opremljen je Bluetoothom, Wi-Fi vezom, omogućuje pregledavanje weba, strujanje glazbe i kontrolu kompatibilnih uređaja u domu. Može služiti i kao digitalni okvir za slike, a brzo će se uklopiti u obitelj jer će postati centar dešavanja u svakom domu. Pomoću njega možete gledati YouTube videa, omiljene serije na Netflixu, dijeliti kalendar i obaveze s obitelji ili jednostavno zaplesati s obitelji uz glazbu i idilu božićnih noći.

Xiaomi Portable Electric Air Compessor 1S je električna zračna pumpa koja može napumpati gumu automobila i do 8 puta za redom. Odlična je stvar kojoj ćete zahvaliti ako se nađete u nevolji, a potrebna je svakoj osobi za auto, električni romobil ili bicikl.

 

Pokloni za nju i njega

Cilj svakog poklona je da pokažete voljenoj osobi da vam je stalo i ljubav koju osjećate prema njoj/njemu. Upravo smo zato pripremili fora poklone koji dolaze kao pomoć u zadnji čas!

Svi znamo da je vrijeme partyja i zabava, a JBL zvučnici su tu da daju savršen zvuk i završni touch na svakoj fešti. U mobis.hr web-shopu možete ih pronaći po super cijeni od čak 209,00 kn!

Hey Alexa, play some Christmas songs! Upoznajte se s Amazon Echo popularnim zvučnicima s Alexom, koji će, uz kvalitetan zvuk zagarantirati odličnu zabavu. Zvučnik se može upariti i s ostalim pametnim uređajima u vašem domu pa tako običan zvučnik može ugasiti lampu prije spavanja ili uključiti grijanje u ovim hladnim, zimskim noćima.

Električni aparat za brijanje Xiaomi Electric Shaver S700 EU je najbolje rješenje za muškarce koji cijene savršenu glatkoću i brzinu. Dugotrajan je i iznimno izdržljiv, a pogodan je za kućnu i profesionalnu uporabu.

Novi „must have“ u dodatnoj opremi za zimske dane su rukavice za romobil Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves. Materijal rukavica je vodootporan te ih je moguće koristiti i po kiši i po snijegu. Spriječit će smrzavanje prstiju na putu do posla i omogućiti vašoj voljenoj osobi sigurno upravljanje romobilom.

Samsung Galaxy Watch 3 je savršen poklon za njega jer će mu biti velika pomoć u svakodnevnom životu. Uz ovaj pametni sat organizacija će mu biti u malom prstu, može pratiti svoj sportski napredak, zdravlje, osloboditi se stresa i to sve preko sata na svojoj ruci!

Kao i svakom muškarcu, tako je i svakoj ženi je potreban jedan Samsung Galaxy Watch 4 – pametni sat koji oduševljava svojim izgledom. Na ruci izgleda vrlo ženstveno, a nudi velik set mogućnosti za praćenje napretka i zdravlja. Dizajn ovog modela može se prilagoditi ovisno o preferencijama, tako da svaka žena može izraziti svoj stil na svoj način. Vrlo je snažan i ima dugotrajnu bateriju, što znači da neće morati misliti o punjenju.

Pokloni za djecu

Pametni satovi nisu rezervirani samo za odrasle. Na tržištu postoji niz modela koji su prilagođeni za najmlađe. Myki 4 Lite dječji pametni sat prilagodio se svojim dizajnom svim uzrastima djece, a omogućuje vam da ostanete u kontaktu s djetetom u bilo kojem trenutku. Uz pomoć MyKi Watch aplikacije možete pratiti gdje je vaše dijete, upravljati brojevima telefona, sigurnim zonama i porukama. Potaknut će vaše dijete na aktivnost i utjecati na produktivnost vašeg djeteta.

Ako su vaši najmlađi ušli u svijet gaminga, Nintendo Switch Joy-Con Had ih sigurno neće razočarati. Može se povezati s televizorom i omogućava da se zabavljate s prijateljima i obitelji iz udobnosti doma, dok s druge strane ako putujete sistem se automatski prebacuje na prijenosni način te pruža iskustvo igranja u kojem god dijelu svijeta poželite. Kontroleri, koji se nalaze sa strane zaslona, se mogu odvojiti, a samim time ste uplovili u nove mogućnosti igranja! 

Pokloni za gejmere

Imate nekog tko vam uljepšava ove zimske dane, a ta osoba ujedno obožava igrice i gejmanje? U mobis.hr web-shopu pronađi sve što jednom gejmeru može zatrebati. Od konzola za Nintendo, igra, kontrolera za PlayStation do dodatne opreme.

Pokloni za starije

Odabrati poklon za baku i djeda često nije lak zadatak. Imaju sve i ne žele ništa, samo ljubav, zdravlje i sreću. U suštini svi znamo da ih ne možete dočekati bez ikakve sitnice ispod bora. U mobis.hr web-shopu pronađite mobitele na tipke koji su vrlo jednostavni za upotrebu. Savršeni su za starije osobe kojima treba mobitel s osnovnim funkcijama i jasno vidljivim brojevima.

 

Ako se još uvijek ne možete odlučiti što kupiti svojim voljenima, poklon bon je uvijek super opcija. Sve što vam sada preostaje je da poklon lijepo zamotate, stavite ga pod bor i izmamite osmijeh vašim najmilijima. 

 

Za dodatne ideje što staviti ispod bora kliknite ovdje. 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel