Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 11. siječanj 2018.

Jedan od najtežih svakodnevnih zadataka je voditi zdrav životni stil. Odabir zdravih namirnica i vježbanje uz pomoć mobitela i nosive tehnologije svakako mogu pomoći u tome. Ako si i ti za vrijeme blagdana odabrao koji kolač više, sada je pravo vrijeme da odabere dobre i zdrave životne odluke. 

1. Fooducate

Ovo je malo drugačija aplikacija koja se na prvi pogled čini da donosi samo uobičajene savjete i smjernice za gubljenje kilograma i programe mršavljenja. 

Aplikacija se razlikuje od drugih po tome što ne samo da broji unesene kalorije nego i njihovu vrijednost i kvalitetu. Pretpostavka je da će kvalitetnije kalorije dovesti do boljeg zdravstvenog stanja korisnika, a time i do željenog gubitka kilograma.

Designed by Freepik

Uz potporu zajednice koja koristi ove aplikaciju tu je i baza više od 250.000 proizvoda s kojima možeš saznati što zapravo jedeš. 

Aplikacija je besplatna za preuzimanje, a moguće je kupiti određena poboljšanja. 

2. Map My Fitness 

Aplikacija s kojom možeš pratiti više od 600 različitih fizičkih aktivnosti i sinkronizirati aplikaciju s više od 400 različitih uređaja iz segmenta nosive tehnologije popust sportskih satova i pametnih narukvica. 

Designed by Freepik

Map My Fitness sprema podatke o brzini kretanja, potrošnji kalorija i prijeđenoj udaljenosti. Svakog dana možeš postaviti nove ciljeve, a aplikacija omogućava da se korisnici međusobno motiviraju. 

Aplikacija je besplatna i kompatibilna s Android i iOS pametnim telefonima, a moguće ju je povezati i Android nosivom tehnologijom i Apple pametnim satom. 

3. Freeletics Bodyweight

Budući da većina nas živi užurbanim životnim tempom i previše sjedimo, često zanemarimo fizičku aktivnosti. 

Ova aplikacija omogućavati da besplatno i u svom domu, u prirodi ili na poslovnom putu održiš svoju kondiciju na razini i ojačaš mišiće i dovedeš tijelo u formu. 

Prednost ove aplikacije je u tome da možeš testirati svoju kondiciju prije nego što započneš vježbanje, a vježbe su prilagođene vježbanju u stanu ili u malim prostorima.

Aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne telefone.

4. Garmin Connect ™ 

Garmin Connect ™ aplikacija koja je kreirana za Garmin nosivu tehnologiju. Uključuje niz različitih funkcija, od zahtjevnih treninga sve do jednostavnog brojanja koraka. 

Aplikacija analizira aktivnosti i kreira statističke podatke, prilagođene vježbe i rute, pregledava osobne rekorde i rezultate općenito, udaljenosti i tempo. 

Garmin pametna nosiva tehnologija uključuje različite vrste proizvoda od pametnih narukvica do satova. 

5. Keelo

Aplikacija pod nazivom Keelo usmjerena je na treninge visokog intenziteta koji ne troše tvoje vrijeme nego kalorije. Od vježbi za koje upotrebljavaš samo težinu svoga tijela do osnovnih sprava za vježbanje, sve je na jednom mjestu. 

Vježbe će ti oduzeti od 7 do 20 minuta. Idealno za sve one koji nemaju puno vremena.

 

Pronađi vrhunsku ponudu nosive tehnologije koja će ti pomoći u održavanju forme
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel