Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 11. siječanj 2021.

Google Home ili Google Nest je linija pametnih zvučnika koji su upareni sa Google Assistant aplikacijom i koriste se za govorne napredbe prema aplikaciji. Ne tržištu trenutno možeš naći tri različita zvučnika, Google Home, Google Nest Mini i Google Home Max. Svi se pokreću i postavljaju putem Google Home aplikacije na tvom pametnom telefonu.

Vrlo jednostavna instalacija i pokretanje

Obzirom da je Google Home nema zaslon, uređaj je potrebno postaviti putem vlastitog pametnog telefona, tako da preuzmeš Google Home aplikaciju. Nakon toga potrebno ga je uključiti u struju i žicom uključiti u pametni telefon. U samoj aplikaciji potrebno je dodati zvučnik kao novi uređaj u tvom domu ili uredu i pratiti jednostavne upute kako bi bio spreman za korištenje.  

Google Home zvučnik možeš koristit u razne svrhe, za slušanje glazbe, za vježbanje, kuhanje, paljenje svjetla, budilicu, slanje glasovnih poruka ostalim povezanim uređajima, meditaciju pa čak ga možeš tražiti da ti ispriča priču ili vic.
U nastavku ti donosimo nekoliko zanimljivih opcija kako ga možeš koristiti.

Šalji glasovne poruke i složi si rutinu

Google Home ima opciju emitiranja glasovnih poruka prema svim spojenim Google Home uređajima. Obzirom da na uređaj može biti spojeno više osoba, ovisi koliko vas ima u kućanstvu ili uredu, svatko na dobivenu poruku može odgovoriti. Također možeš puštati i zabavne zvukove i efekte, poput zvonca za večeru, namjestiti kada je vrijeme za buđenje ili spavanje ili pak kada je doručak na stolu.
Odličan feature je i postavljanje unaprijed određenih rutina, a unutar aplikacije postoji njih šest: buđenje, spavanje, odlazak iz kuće, dolazak doma, vožnja na posao i vožnja s posla. Tako na primjer, ukoliko odabereš odlazak na spavanje, Google Home će ti automatski stišati zvukove na mobitelu, pitati u koje vrijeme da stavi budilicu i ukoliko imaš uparena svjetla sa aplikacijom, ista ugasiti.

Vrijeme za relaksaciju i me time

Unutar odlične biblioteke u Google Home aplikaciji možeš birati različitu glazbu, za relaksaciju, spavanje ili meditaciju. Također tu je i zabavna opcija gdje ti Google home može ispričati neku od priča za djecu iz svoje biblioteke, a možeš tražiti određenu priču ili nešto općenito.
Interaktivne audio igre još je jedan od načina kako se možeš zabaviti sa prijateljima. Google Home nudi ti preko sto različitih društvenih igara, od trivia, vješala pa sve do adrenalinskih igrica.

Postani masterchef

Google Home može biti koristan u svakoj prostoriji u kući, te ti vrlo dobro može pomoći i u kuhinji. Tako, primjerice možeš izdati glasovnu narednu za neki određeni recept koji želiš pripremiti ili putem svog pametnog telefona ili tableta pronaći recept i poslati ga u Google Home aplikaciju. Također, ukoliko imaš neki od pametnih zaslona koji su povezani s aplikacijom možeš pratiti video recepte korak po korak, pauzirati ili vraćati korake glasovnim naredbama. Uz sve to, postoje opcije za postavljanje timera, pretvaranje mjernih jedinica, dodavanje namirnica na popis za kupnju ili čak detaljnih instrukcija.

Ostani u formi

Unutar aplikacije postoje dosta dobre opcije za vježbanje kod kuće, možeš vježbati uz muziku, postaviti timere, štopericu ili pronaći korisne aplikacije koje će te voditi kroz programe vježbanja ili meditacije.

 

Pronađi svoj uređaj već danas

 
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel