Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 18. travanj 2018.

Kada stigne malo važnija prigoda, obljetnica ili rođendan treba odabrati dobar i zanimljiv poklon. Kako bi tvoj odabir bio što jednostavniji pripremili smo listu poklona od  kuna do 1500 kuna. Izbor je velik, ali vjerujemo da ćeš brzo pronaći nešto za drage osobe. 

1. Pametne narukvice – poklon za dugo sjećanje i zdrave odluke

Pametne narukvice hit za sve one koji traže koristan i praktičan poklon po odličnoj cijeni. Dolaskom lijepog vremena dobro je donijeti zdrave odluke o otići u prirodu. Potakni nekoga na više kretanja i daruj mu pametni nakit ili narukvicu. 

Xiaomi Mi Band 2 

Xiaomi_MI_band2

Xiaomi Mi Band 2 pametna je narukvica za sve dobne skupine, za rekreativne sportaše ili one kojima je potrebno malo motivacije. Narukvica koja se jednostavno povezuje s pametnim telefonom, mjeri tvoje korake, otkucaje srca, vježbanje, a uz to ima mogućnost slanja niza obavijesti s tvog mobitela poput poziva i poruka. 

Odaberi Xiaomi Mi Band 2 za samo 249 kn! 

 

Bellabeat pametni nakit 

Bellabeat pametni nakit

Bellabeat je pametni nakit idealan za djevojke i žene. Osim što prekrasno izgleda, on je prava potpora ženskom zdravlju. Prati fizičku aktivnost, menstrualni ciklus, spavanje, a možeš ga nositi kao ogrlicu, narukvicu ili broš. 

Pametni nakit za aktivnu i pametnu ženu i djevojku koja želi život bez stresa. 

Odaberi Bellabeat pametni nakit već od 849 kn! 

 

2. Dronovi – poklon za mlade i one nešto starije

Dronovi su postali apsolutni hit kod mlađih, ali oni malo starijih. Igračka s kojom ćeš provesti zabavno i razigrano vrijeme. Velik broj različitih modela koji variraju izgledom i mogućnostima, od najjednostavnijih, manjih do onih s ugrađenim kamerama. 

JJRC H36 – mikrodron

JJRC H36 microdron

H36 je malen, ali moćan. Ovaj model veličine prosječnog dlana osigurava ti do 4 minute letenja, a dolazi s daljinskim upravljačem jednostavnim za korištenje i upravljanje. 

Dosta izdržljiv sa zanimljivim mogućnostima poput brzog letenja ili okretanja u zraku. 

Odaberi JJRC H36 dron za samo 199 kn! 

JJRC H23 – dron i vozilo

Dron i vozilo - JJRC H23

JJRC H23 dron je koji se u tren oka pretvara u malo vozilo. Nešto drugačiji oblik drona koji nudi i drugačije mogućnosti. Zato za ovaj model ne postoji kraj puta, vozi ga po stolu, a nastavi dalje u letu. 

Opremljen je i funkcijama poput gore/dolje, naprijed/nazad, lijevo/desno kao i headless način i povratak u odabranu bazu. 

Odaberi JJRC H23 za samo 299 kn! 

JJRC H37

JJRC H37 dron s kamerom

JJRC H37 dron je s nešto naprednijim i zanimljivijim funkcijama poput ugrađene kamere. Uz to ovaj model je sklopiv i džepne veličine dolazi s praktičnom torbicom. 

Upravljanje je moguće i uz pomoć Android pametnog telefona što znači da se nećeš morati odvajati od svog drona niti na sekundu. 

Odaberi JJRC H37 za samo 499 kn! 

 

3. Konzole, gaming i igrice 

Konzole 

Nintendo konzole odličan su odabir za djevojke i dečke čak i malo starije. U mobis.hr ponudi možeš pronaći najnovije modele poput Nintendo Switch JoyCon konzole do modela koji izgledom podsjećaju na malo starije poput Nintendo Classic Mini Console

Odaberi Nintendo konzole već od 899 kn! 

Igrice i dodatna oprema 

Uz svaku konzolu neizbježan dodatak su i igrice. Sada su u ponudi dostupne nešto drugačijeg oblika, u formi figurica koji mogu postati zanimljiva kolekcija.

Odaberi igrice i dodatke za konzole već od 129 kn! 

 

4. Mobiteli do 1500 kuna 

Poklon koji će se svidjeti svima neupitno je mobitel. Pripremili smo listu pametnih telefon koji već od 799 kuna osiguravaju kvalitetno i ugodno iskustvo korištenja. 

1. Meizu M5C

Kvalitetno kućište lijepog izgleda s preglednim zaslonom, moćnom baterijom i kvalitetnim procesorom.

Odaberi Meizu M5C

2. Alcatel Pixi 4 Plus 

Moćna baterija od čak 5000 mAh koja se rijetko može vidjeti na tržištu, a ima mogućnost reverzibilnog punjenja, odnosno punjenja drugih uređaja. 

Odaberi Alcatel Pixi 4 Plus 

3. Xiaomi Redmi Note 5A

Xiaomi Redmi Note 5A iznimno je popularan model koji osim cijenom oduševljava i velikim zaslonom od 5.5“ i više nego solidnom baterijom od 3080 mAh. 

Odaberi Xiaomi Redmi Note 5A

4. Huawei Y6 2017

Huawei iznimno popularni model dolazi u novom ruhu 2017. godine. Lijepo dizajnirano kućište i zaslon od 5" - pravi su odabir za svakog. Dostupan je u crnoj i zlatnoj verziji. 

Odaberi Huawei Y6 2017

5. Xiaomi Redmi 4X

Xiaomi Redmi 4X model po iznimno primamljivoj cijeni donosi vrhunsku bateriju od 4100 mAh, 3GB radne memorije i moćan Snapdragon procesor koja osiguravaju vrhunsko iskustvo multitaskanja i rada bez zastajkivanja.  

Odaberi Xiaomi Redmi 4X

 

6. Huawei P9 lite 2017

Huawei P9 lite 2017 je best buy uređaj po zaista odličnoj cijeni. Uz elegantan izgled i dizajn tu je kvalitetna kamera, brz rad i odlične mogućnosti nesmetanog multitaskanja. 

Odaberi Huawei P9 lite 2017

Saznaj više od najboljim mobitelima do 1000 kuna u 2018. godini!

 

 

trebam_novi_mobitel

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel