Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 13. prosinac 2017.

Počasti se za kraj godine novim mobitelima ili daruj dragu osobu s poklonom kojim nikad ne možeš pogriješiti! Saznaj koji mobitel najbolje odgovara tvojim željama. 

Mobiteli do 1000 kuna! 

U mobis.hr ponudi pronaći ćeš čak 140 različitih modela mobitela na tipke i pametnih telefona. Za tebe smo odabrali tri najbolja predstavnika koji će usrećiti korisnike koji traže jednostavan, ali kvalitetan uređaj.

Emporia Pure V25 - 449,00 kuna 

Emporia-Pure-V25-mobitel-na-tipke

Empora Pure V25, mobitel na tipke prilagođen za starije, klasičnog i elegantnog dizajna. Idealan uređaj za sve one koji traže mobitel dovoljan za pozive i slanje poruka. Tipke su velike i pregledne, a zaslon u boji prikazuje dobro organizirani izbornik i logične ikonice. Na stražnjoj strani nalazi se SOS tipka, a uređaj dolazi s postoljem za punjenje. 

ASUS ZenFone GO Dual SIM - Akcija za crnu verziju 749,00 kuna (Prije 799,00 kuna)

ASUS-ZenFone-GO

ASUS ZenFone GO, atraktivnog je i ergonomskog dizajna preglednim 5“ zaslonom. Dostupan je u tri boje, crnoj, sivoj i bijeloj. Mobitel radi glatko i odlično se nosi s radom više zadataka istovremeno zahvaljujući jednom od najboljih trenutno dostupnih procesora na tržištu, Qualcommu. 

Meizu M5C - Akcija 899,00 kuna (Prije 999,00 kuna)

Meizu-M5C-pametni telefon

Svi Meizu pametni telefoni odlikuju se besprijekornim radom bez zastajkivanja i poteškoća. Iako iznimno povoljne cijene Meizu M5C je mobitel koji te neće razočarati. Iznimno kvalitetna baterija od 3000 mAh što znači da može izdržati cijeli dan bez punjenja. Kamera ima kvalitetnu bljeskalicu i veliki otvor blende, što znači da prima puno svjetlosti pa su snimke snimljene s malom količinom svjetla još kvalitetnije. 

Mobiteli do 1500 kuna!

Ovi mobiteli su jedni od najpopularnijih modela i sve veći broj popularnih brendova ima predstavnike u ovom cjenovnom rangu. 

Xiaomi Redmi Note 5A - 1.199,00 kuna

Xiaomi-Redmi-Note-5A

Xiaomi brend odavno je izašao iz okvira kineskog brenda mobitela. Model Redmi Note 5A iznimno je popularan kod velikog broja korisnika. Ističe se lijepim i jednostavnim izgledom, zaslonom od 5.5“ i kućištem u dvije vječne boje, bijeloj i crnoj. Gledanje sadržaja bit će užitak zahvaljujući 2.5D zakrivljenom, ali ojačanom zaslonu. 

Nokia 3 Dual SIM - 1.299,00 kuna 

Nokia-3-dual-sim-pametni-telefon

Nokia je ove godine predstavila niz odličnih mobitela, od najpovoljnije, ali i najnovije Nokije 2 sve do premium uređaja Nokia 8. Ovaj model, Nokia 3 definitivni je best buy uređaj koji po odličnoj cijeni nudi iznimne specifikacije. Dobra i izdržljiva baterija, kvalitetna kamera koja stvara vrhunske fotografije, sve što je potrebno na pametnom telefonu. 

Samsung Galaxy J3 2017 Dual SIM - 1.499,00 kuna 

Samsung-Galaxy-J3-2017

Iznimno popularna i povoljna Samsung J serija čak u najnovijoj verziji 2017 nastavila je uspješni niz. Samsung Galaxy J3 2017 stiže u novom dizajnu u tri boje. Zaslon od 5“ osigurava optimalnu preglednost i kvalitetan i izdržljiv zaslon. Uz microSD karticu dobiva se i do 256GB prostora i više nego dovoljno za sve sadržaje. 

Mobiteli do 2500 kuna! 

Nešto viši cjenovni rang donosi nam i jače specifikacije, saznaj što možeš očekivati i u ovom segmentu. 

Huawei P10 lite Dual SIM 2017 – Akcija 1.999,00 kuna (Prije 2.099 kuna)

Huawei P10 lite dual sim

Huawei pametni telefoni pozicionirali su se na tržištu kao premium brend koji donosi vrhunske specifikacije i dizajn. Nešto viši cjenovni rang i Huawei P10 lite DS nudi kameru od 12 MP uz fokus na dodir i mogućnost detekcije lica i osmjeha. Također, baterija je zaista izdržljiva i dugotrajna, a snažan procesor omogućava nesmetano multitaskanje. Ovaj mobitel dostupan je i u single SIM verziji te s više i manje radne memorije.

LG Q6 Dual SIM – 2.199,00 kuna

Tražiš li vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja i zaslon veličine 18:9 koji je sve popularniji kod korisnika jer je idealan za streamanje i surfanje. Minimalistički dizajn LG Q6 dodatno je naglašen zaslonom koji pokriva velik postotak uređaja. Dodatno se ističe i širokokutna prednja kamera pa će selfiji i bez selfie sticka obuhvatiti sve tebi drage ljude. 

Evolveo STRONGPHONE G4 – 2.499,00 kuna

Kompaktan, robusan i otporan, glavni su pojmovi koji najbolje opisuju ovaj 4G pametni telefon. Mobitel koji može izdržati zaista sve izazove pred koje ih staviš, unatoč tankom tijelu, a otporan je na udarce, vodu i padove. Ovaj mobitel je sve što očekuješ od pametnog telefona, sa snažnim procesorom i vrhunskom baterijom. 

Mobiteli do 3500 kuna!

Apple iPhone SE - 2.699,00 kuna 

Apple mobiteli uređaji su koje su svi barem jednom poželjeli. Model iPhone SE atraktivnog je izgleda, ali što je još važnije u dobu velikih zaslona, ima 4“ zaslon koji je idealan za korištenje samo s jednom rukom. Kompaktan i prepoznatljiv Apple elegantni izgled privlači kupce diljem svijeta. Sam mobitel optimiziran je do savršenstva. Dostupan je s 16 i 32 GB interne memorije. 

Huawei Mate 10 lite Dual SIM - 2.799,00 kuna

Pametni telefon iznimno velikog zaslona 5.9“ povoljnija je i slabija verzija dugoočekivanog Huawei Mate 10. Huawei Mate 10 lite odlikuje se odličnim specifikacijama poput dvostruke stražnje kamere od 16 + 2 MP, ali i rijetko viđene dvostruke prednje kamere od 13 + 2 MP. Uz uređaj pokreće osmojezgreni procesor za još više multitaskanja i rada. 

Meizu PRO7 – Akcijska cijena 2999,00 kuna (Prije 3.499,00 kuna)

Revolucionarni pametni telefon s dva AMOLED zaslona idealan je za poslovne ljude, ali i sve one koji očekuju inovacije kod svojih mobitela. Flyme operativni sustav, baziran na Androidu ima mogućnosti korištenja paralelenih prostora i spajanja uređaja s računalom. Radna memorija od 4 GB zajedno s vrhunskim procesorom donosi fantastične performanse i korištenje bez zastajkivanja. 

Mobiteli iznad 5000 kuna

Mobiteli najvišeg cjenovnog ranga nisu bez razloga najskuplji, ali i najpoželjniji mobiteli u ponudi. Zaista nude nevjerojatne inovacije i kvalitetu. 

Samsung Galaxy S8 - 5.399,00 kuna

Mobitel s beskonačnim zaslonom, među prvima je postavio ovaj trend zaslona bez okvira. Samsung Galaxy S8 dostupan je u većoj S8+ verziji. Pametni telefon kojem je par riječi premalo za predstavljanje, ima revolucionarno dobru kameru, mogućnost bežićnog punjenja, nevjerojatan procesor i još više!

OnePlus 5 - 5.499,00 kuna

Model OnePlus 5 dostupan je u dvije verzije radne i interne memorije. Koju god da odabereš, sigurno nećeš pogriješiti, a u prilog tome idu i potvrde korisnika diljem svijeta koji ne prihvaćaju bilo kakve mobitele. Vrhunska kamera i performanse oduševit će i najzahtjevnije.

Apple iPhone X - 9999,00 kuna

Apple nas iz godine u godinu osvaja novim modelima mobitela. S iPhone X mobitelom jednim od najskupljih mobitela na tržištu poharao je svijet mobilne tehnologije i srušio granice zaslona. Mobitel otključavate putem skeniranja lica, a kamera je neusporedivo dobra s bilo kojom drugom. 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel