Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 12. siječanj 2018.

Blagdani su prošli i sve proslave i domjenci. Uz poneki pojedeni kolač viška (ništa što ovih 5 savjeta ne može riješiti), sada imaš i prepunjen mobitel slikama koje nikako ne želiš izgubiti. 

Svi znamo da je važno spremati svoje podatke, ali rijetko kada to činimo. Ponekad stvari mogu krenuti po krivu, zato mi ti donosimo nekoliko načina kako ćeš najbrže i najlakše pohraniti sve svoje važne podatke. 

Android aplikacije za pohranu podataka

1. App Backup Restore – transfer

Besplatna aplikacija App Backup Restore jedna je od jednostavnijih aplikacija za backup, automatski backup, razne statistike o radu i slično. 

Podatke jednostavno pohraniš na svoju SD karticu ili cloud, a pohraniti možeš aplikacije, kontakte, SMS i pozive. 

Designed by Freepik

Uz to aplikacija sadrži i skener zaraženih datoteka jer nema smisla uz podatke pohraniti i poneki virus. 

Ako želiš premium verziju, potrebno je nadoplatiti oko 30 kuna. 

2. Google Photos

Ovo je najjednostavnija opcija za one koji žele pohraniti samo fotografije i video zapise. Besplatna je i u većini slučajeva, pogotovo kod novih modela Android pametnih telefona, predinstalirana na tvoj uređaj. 

Razlika između plaćene i besplatne verzije ovisi o kvaliteti pohranjenih fotografija. Naime, kod besplatne verzije potrebno je smanjiti kvalitetu fotografija kako bi zauzimale što manje mjesta. Ako ipak želiš punu kvalitetu fotografija, bit će potrebno nadoplatiti za dodatni prostor u Google Driveu (odnosno Google disku). 

Potraži ovakvu ikonicu na svom pametnom telefonu: 

Uz Google Photos možeš pristupiti svojim fotografijama u desktop i mobilnoj verziji, zapravo na bilo koji način s pristupom Internetu. 

3. Super Backup Pro

Sučelje ove aplikacije jednostavno je za korištenje i vrlo zorno prikazano različitim ikonicama. Uz uključene ikonice za backup po kategorijama poput aplikacija, SMS-a, kontakata, popisa poziva. Korisnik sam može definirati gdje će smjestiti pohranjene podatke kako bi ih naknadno što jednostavnije pronašao. 

Možeš odrediti i vrijeme za automatski backup podataka što znači da je ovaj proces još jednostavniji i brži.

4. MyBackup

Aplikacija MyBackup omogućava pohranu aplikacija, multimedije i uobičajenog seta podataka poput popisa poziva, poruka i postavki sustava. 

Uz besplatnu verziju sustava podatke pohranjuješ na svoj uređaj ili vanjsku SD karticu. Premium verzija koja se nadoplaćuje, omogućava ti pohranu podataka na nekoliko različitih načina, poput clouda, osobnog računala i drugih uređaja za pohranu.

 

Ako su ti potrebne SD kartice za pohranu važnih sadržaja, pronađi ih na mobis.hr

 

 

Izvor fotografije: 

Designed by Freepik

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel