Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 03. kolovoz 2016.

Ako ste aktivni sportaš, rekreativac ili samo želite napokon doći u formu, važno je pratiti svoj napredak i dobiti pokoji savjet. To sve možete uz pomoć vašeg pametnog telefona i aplikacija. 

1. Endomondo

Endomondo je jedna od najboljih trenutno dostupnih fitness aplikacija. Pratite svoj napredak, prijeđene kilometre, otkucaje srca ili snimite poticajnu poruku za sebe i svoje prijatelje. Svoje rezultate možete podijeliti na društvenim mrežama ili sa svojim prijateljima kako bi postigli još bolje rezultate.

2. Workout Trainer

Ova aplikacija nudi čak 1000 besplatnih vježbi i prilagođenih treninga kako bi ostvarili sve svoje ciljeve. Odredite što želite postići, primjerice želite li smršaviti, poboljšati svoj rezultat u trčanju, vježbati yogu ili pilates. Dodajte widget na zaslon koji će vam svakog dana predložiti novu vježbu.

3. Google Fit

Google Fit aplikacija prati sve vaše aktivnosti i bilježi statističke podatke u stvarnom vremenu. Aplikacija prikuplja podatke i iz ostalih aplikacija za praćenje fizičkih aktivnosti i prehrane te vam daje cjelokupnu sliku zdravstvenog stanja. Uz pomoć ove aplikacije ostat ćete motivirani i ostvarivati zacrtane ciljeve.

4. Sworkit

Ova aplikacija trudi se postati vaš virtualni osobni trener koji će vas poticati na vježbanje bez odlaska u teretanu. Trenutno je dostupno i nekoliko dodatnih verzija ove aplikacije pa možete odabrati tip rekreacije kao i ciljeve u fizičkoj spremi koje želite ostvariti.

5. Strava

Ako biciklirate na putu do posla ili volite trčati u prirodi, Strava vam omogućava praćenje vaših aktivnosti, ali i omogućava povezivanje s prijateljima. Organizirajte virtualno natjecanje i usporedite napredak vaših rezultata kroz vrijeme.

6. Pokemon Go?

Ne volite uobičajeno vježbanje i treninge? Pokemon Go potaknut će vas na kretanje na zabavan i simpatičan način. Iako ova igrica nije prvenstveno namijenjena postizanju dobre tjelesne forme, hodanjem i skupljanjem Pokemona po gradu vrlo brzo ćete prehodati brojne kilometre. Igrica je u potpunosti osvojila svijet pa zašto ju ne isprobati?

 

Ako želite ostvariti još bolje rezultate prilikom vježbanja, povežite svoj pametni telefon s pametnim satom ili narukvicom. Tako ćete moći praktičnije i kvalitetnije pratiti rezultate. 

 

Ako još uvijek ne znate sve prednosti pametnog sata, pročitajte naš članak.

 

Izvor: http://bit.ly/1Bpuye5

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel