Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 04. siječanj 2023.

Raspon cijena ispod 300 eura, jedan je od najprodavanijih segmenata pametnih telefona. Mobiteli u ovom cjenovnom rangu obično nude dobar odnos cijene i kvalitete.  Ovisno o tome što tražite, možete pronaći niz različitih modela s različitim veličinama, funkcijama i značajkama. Ako tražite dobre karakteristike mobitela i visoku kvalitetu uz relativno mali budžet, različiti brendovi poput Applea, Samsunga, Huaweija i Xiaomija, nude mobitele koji će vas oduševiti.

 

Samsung Galaxy A23 5G – za ljubitelje selfija

Još jedan proizvod iz A serije Samsung uređaja je Samsung Galaxy A23 5G. Iskoristi prednosti super-brze 5G mreže, uz koju možeš maksimalno uživati u svojim najdražim aktivnostima na mobitelu. Stvaranje odličnih fotografija, neće ti više biti muka uz četverostruki sustav kamera i čak 50 MP glavne kamere. Pozornost na detalje i ljepotu izbliza pružit će ti 2 MP makro kamera, koja će istaknuti dijelove koje ti odabereš. Tvoje odlično iskustvo s mobitelom dijeli te samo jedan klik, stoga požuri!

Samsung Galaxy A23 kamera

Izvor: Samsung.com

Samsung Galaxy A13za ljubitelje kompaktnih telefona

Samsung Galaxy A13 je Android pametni telefon srednje klase koji je Samsung izdao 2021. godine. Sadrži 6.5-inčni HD+ Infinity-V zaslon, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Kada odlučiš raditi profesionalne fotografije, četverostruka stražnja kamera će postati tvoj najbolji prijatelj, a tvoje avanture će ostati zabilježene u visokoj kvaliteti. Ubrzaj se još više uz novi Samsung Galaxy A13 pametni telefon i efikasno i brzo rješavaj svoje zadatke uz odličan Octa-Core procesor i dugotrajnu bateriju od 5000 mAh.

Samsung Galaxy A13

Izvor: Samsung.com

Xiaomi Redmi Note 11 - za ljubitelje fotografije

Jedan je od najboljih telefona u 2022. godini u svojoj cjenovnoj kategoriji. Ističe se odličnom baterijom, punim ekranom te modernim i elegantnim dizajnom. Telefon je jeftin i dobar, s odličnim procesorom koji će sve obaviti bez problema, kao i vrlo dobrom četverostrukom stražnjom kamerom, koju predvodi glavna od 50MP. Omjer cijene i kvalitete je odličan, ekran je zaštićen Gorilla Glass 3 staklom protiv udaraca i ogrebotina, uz dobre karakteristike za traženu cijenu i IP53 certifikatom. Što još reći, osim da provjerite ponudu na mobis.hr web-shopu i uvjerite se sami u karkteristike ovog mobitela.

Xiaomi Redmi Note 11

Izvor: mi.com

Xiaomi Redmi 10Cza ljubitelje filmova i igrica

Ako tražiš odličan omjer cijene i kvalitete, Xiaomi Redmi 10C je mobitel je za tebe! Ovaj novi telefon prepun je značajki koje će tvoj život učiniti lakšim, praktičnijim i ugodnijim. Ima veliki zaslon koji olakšava gledanje filmova i igranje igrica. Osim toga, ima izvrsnu kameru za bilježenje tih posebnih trenutaka koje ne želiš zadržati samo za sebe. A s njegovim brzim procesorom, moći ćeš učiniti više za manje vremena. Pa što još čekaš? Uzmi u ruke Xiaomi Redmi 10C još danas!

Xiaomi Redmi 10C

Izvor: mi.com

Huawei Nova Y90za ljubitelje minimalističkog dizajna

Nakon nova Y70, stigao je nova Y90, uređaj s još boljim specifikacijama, dizajnom i niskom cijenom. Radi se o uređaju koji stiže s naprednim hardverom, uglađenim i minimalističkim dizajnom, kao i sveobuhvatnim interaktivnim korisničkim iskustvom. Trostruka AI kamera od 50 MP neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Podržava i dvostruki prikaz videa gdje se prednja i stražnja slika istovremeno prikazuju na zaslonu ili se mogu neprimjetno prebacivati. Velika baterija od čak 5000 mAh podržava korištenje uređaja tijekom cijelog dana. Surfajte bezbrižno uz nova Y90 pametni telefon koji će vam omogućiti novo korisničko iskustvo.

Huawei Nova Y90

Izvor: huawei.com

Honor X6za ljubitelje brzog punjenja

Honor X6 najnoviji je pametni telefon srednje klase Huaweijevog podbrenda Honor. Uređaj je dio X-serije tvrtke, koju obilježava minimalistički dizajn s jednostavnim, pravokutnim modulom kamere na stražnjoj strani i elegantnim, zaobljenim tijelom. Ima bateriju od 5000 mAh s podrškom za brzo punjenje od 22,5 W. Također podržava obrnuto punjenje koje vam omogućuje punjenje drugih uređaja koristeći X6 kao power bank. Sve u svemu, Honor X6 je odličan pametni telefon srednje klase. Ima moderan dizajn, snažan procesor, dobru kameru i veliku bateriju.

Honor X6 

Izvor: hihonor.com

Renewd iPhone 8za ljubitelje nove tehnologije

Renewd iPhone pametni telefoni su korišteni uređaji s minimalnim znakovima korištenja i sadrže sve original dijelove i jamstvo od 2 godine. Ovaj uređaj dolazi u staklenom izdanju ojačane strukture i aluminijskim okvirom izrađenim od materijala koji se koristi za izradu zrakoplova. Prvi je uređaj koji se može pohvaliti novim A11 Bionic procesorom, pružajući korisnicima snažno i učinkovito iskustvo. iPhone 8 izvrstan je izbor za sve koji traže najnoviju tehnologiju u pametnom telefonu.

Renewd iPhone 8 - Apple

Izvor: mobis.hr

Više jeftinih pametnih telefona pronađi ovdje.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel