Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 10. veljača 2021.

Dužina trajanja baterije postaje sve bitnija karakteristika korisnicima kod odabira svog novog pametnog telefona. Iako je tehnologija brzog punjenja sve dostupnija čak i kod cjenovno pristupačnijih modela, svima je i dalje važnije da uređaje mogu koristiti što dulje bez potrebe za punjačem.

Zato smo u nastavku izdvojili nekoliko modela koji imaju dugotrajnije baterije.

1. Motorola G9 Plus

Opremljen ogromnom 5000 mAh baterijom mobitel ćeš bez problema moći koristiti i do dva dana. Većinu vremena ostat će ti dovoljno baterije pred kraj dana, a iz Motorole su se pobrinuli da se minimizira potrošnja baterije kada se uređaj ne koristi. Također, moguće je streamati sadržaje 10 do 11 sati bez prestanka, a Motorola G9 Plus opremljena je tehnologijom brzog punjenja od 30W, tako da ju je moguće napuniti na 100% za otprilike sat vremena.

Biraj moćan uređaj

2. Huawei P40 Lite

U Huawei P40 Lite ugrađena je 4200 mAh baterija koja uz umjerenu uporabu može izdržati i do dva dana. Nudi preko 8 sati uključenog zaslona, a krajem dana može ti ostati između 30% i 40% baterije. U paketu s pametnim telefonom dobije se i vrlo jaki punjač koji podržava 40W brzo žičano punjenje s kojim za pola sata možeš biti na 70% baterije.

Provjeri nevjerojatnu izdržljivost baterije

3. Samsung Galaxy A21s

Dolazi sa vrlo velikom baterijom od 5000 mAh koja podržava i brzo punjenje od 15W, a i punjač je u paketu. Na ovom uređaju, sa umjerenim korištenjem, baterija će ti također potrajati i do dva dana. I uz postavljanje postavka na maksimum Samsung Galaxy A21s može izdržati više od 22 sata na jednom punjenju.

Požuri po odličan model

4. Xiaomi Poco M3

Jedan od glavnih aduta ovog uređaja je njegova baterija. Riječ je o bateriji kapaciteta čak 6000mAh, koja može izdržati i do dva dana intenzivnijeg korištenja. Dolazi sa punjačem od 22,5W i podržava brzo punjenje od 18W, koje traje do 100% između dva i pol do tri sata, dok će se na četvrtinu baterije napuniti za pola sata.

Biraj najdugotrajniju bateriju

5. Samsung Galaxy S20 Ultra

Uređaj se ne zove bezveze ultra, obzirom da mu je takva i baterija od 5000mAh koja će izdržati i preko 9 sati uključenog zaslona ukoliko koristiš stopu osvježenja od 120Hz, dok će na 60Hz izdržati puno dulje. S ovim kapacitetom može ispuniti zahtjeve bilo kojeg korisnika. U pakiranju sa pametnim telefonom dobije se i 25W punjač koji će uređaj napuniti na 100% za nešto više od sat vremena, dok do 50% može doći kroz 20-tak minuta.

Kupi uređaj već danas

6. LG Velvet

LG Velvet ima bateriju kapaciteta 4300mAh koja bit ti bez ikakvih problema trebala izdržati cijeli dan, sa 7 sati uključenog zaslona. Također u postavkama mobitela moguće je podesiti uštedu energije i AI Power Management koji će automatski poboljšati performace i svjetlinu zaslona kako bi produžio vijek trajanja baterije. Na 100% napunit će se za nešto manje do 2 sata.

Biraj nevjerojatnu cijenu i još bolju bateriju

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel