Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 04. kolovoz 2016.

Iako je do nedavno pametni sat bio zanimljiv pretežno zaljubljenicima u tehnologiju, sve veći broj ljudi uviđa prednosti koje on donosi! Posebno se ističe mogućnost povezivanja s vašim pametnim telefonom ili tabletom. Tako više nećete imati propuštenih poziva i poruka, a obavijesti ćete dobivati u realnom vremenu.

Komuniciranje

Zahvaljujući bežičnom povezivanju možete i komunicirati putem pametnog sata. Primajte i šaljite pozive i obavijesti putem glasovnih naredbi ili jednostavnim dodirom prsta po ekranu. Zanimljiva je mogućnost u kojem pametni sat ili narukvica postaje i handsfree set koja se uparuje putem Bluetootha.

Organizacija i raspored

Za sve one koji imaju užurbani radni dan i u strahu su da će zakasniti na sastanak, pametni sat pomaže u organizaciji i praćenju rasporeda. Sinkronizirajte kalendar kako biste na vrijeme dobili obavijest o važnim događajima. Kako se ne bi zagušili s porukama, filtrirajte informacije koje želite primati. Također, kada ste na putu, pametni sat vam šalje obavijesti o stanju na cestama, rasporedu letenja te nudi navigaciju na cesti.

Pametni sat i narukvice unaprijedili su i vježbanje! 

Pratite prijeđene kilometre, brzinu, vrijeme te potrošene kalorije. Povežite svoj pametni telefon putem Bluetootha i prosljeđujte informacije na jednu od odabranih fitness aplikacija. Upravljajte spremljenom glazbenom listom i prema tome prilagodite tempo trčanja ili neke druge aktivnosti.

Već smo pisali o aplikacijama koje vam pomažu da se brinete o svom zdravlju. Pratite najvažnije tjelesne funkcije, ali i cikluse spavanja. Saznajte kakva je kvaliteta vašeg sna i kada je najbolje vrijeme za buđenje.

Pametni sat i narukvice osim niza funkcionalnosti i praktičnosti nude i atraktivan dizajn pa vjerujemo da je to jedna od važnijih stavki koje ćete uzeti u obzir.

 

Pogledajte ponudu pametnih satova

 

Izvor: http://bit.ly/2aI0o2b

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel