Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 08. prosinac 2021.

Još jedna godina nam se bliži kraju, pa je vrijeme da napravimo jedan sažetak najboljih pametnih telefona koji su nama zapeli za oko i koji te sigurno neće razočarati svojim specifikacijama i mogućnostima. Od velikih, preglednih zaslona, pa sve do što dugotrajnije baterije pogledaj kojih 5 modela smo izdvojili.

1. Samsung Galaxy S21 Ultra

Zahvaljujući prostranom inteligentnom Dynamic AMOLED zaslonu od 6.8“ sa 120Hz stopom prilagodbe idealan je za gledanje baš svakog sadržaja. Galaxy 21 Ultra dolazi sa 108 MP kamerom koja je sposobna optički uvećati fotografiju 10x. Za vrlo stabilne i glatke snimke uveli su i Super Steady opciju, dok se sa Vlogger Viewom mogu istovremeno snimati videozapisi i prelaziti sa stražnje na prednju kameru, kao i mijenjati ugao snimanja i gledanja. Prvi 5 nanometarski procesor koji uređaju donosi nevjerojatnu brzinu, efikasnost i napredne mogućnosti ostavit će te bez daha. Istovremeno igraj igrice, fotkaj, snimaj spektakularne 8K videozapise, a procesor će bez problema odraditi svaku radnju glatko i brzo.

2. Xiaomi Mi 11 Ultra

Ovo je ultimativni pametni telefon iz Xiaomija gdje je teško odabrati koja mu je najveća prednost. Prvo što vrijedi spomenuti je njegova fenomenalna kamera koja se sastoji od 50MP glavnog i 48MP širokokutnog senzora i 48MP telefoto leće u periskopskom stilu 120x digitalnim zoom-om i 10x optičkim zoom-om. Uz to sve na stražnoj strani, uz kamere, nalazi se i mali 1.1“ AMOLED zaslon kako bi i stražnju kameru mogao koristiti za selfije. Baterija od 5000mAh je drugi najbolji dio Xiaomi Mi 11 Ultra mobitela, obzirom da podržava 67W brzo punjenje i na 100% može doći za samo 36 minuta. Uz ove i više nego odlične specifikacije, vrijedi spomenuti i 6.81“ AMOLED zaslon za 1440p+ rezolucijom i Gorilla Glass Victus zaštitnim staklom uz 120Hz razinu osvježenja zaslona.

3. iPhone 13 Pro Max

Za sve kojima je svaki detalj pametnog telefona bitan, ovo je sigurno mobitel za tebe. Stopa osvježenja zaslon od 120Hz zbog koje će prebacivanje iz aplikacije u aplikaciju, skrolanje raznim sadržajima ili gledanje omiljenih serija ili filmova biti značajno poboljšano i zaslon će se savršeno prilagoditi svemu. Također, 25% je svjetliji od prethodnika što će biti odlično za korištenje na jačem dnevnom svjetlu. Apple iPhone 13 Pro Max ima 6.7“ zaslon, a izrađen je od nehrđajućeg čelika sa staklenim oblogom i opremljen je IP68 certifikatom za otpornost na vodu i prašinu. Što se tiče kamera i tu su briljirali, sa četiri kamere od 12 MP, tri stražnje i jedna prednja. Dodali su i makro opciju, koja radi savršeno i objekti će ti na slikama imati i najsitnije detalje. Smart HDR 4 prepoznaje  do 4 osobe na fotografiji i za svaku automatski prilagođava, osvjetljenje, kontrast i tonove kože.

 

4. Google Pixel 6 Pro

Krasi ga 6.7“ veliki AMOLED zaslon u QHD+ rezoluciji s adaptivnim 120Hz osvježenjem. Opremljen je Gorrila Glass Victus zaštitnim staklom sa prednje i stražnje strane, IP68 certifikatom, ima stereo zvučnike i čitač otisaka prsta također s prednje strane. Kamera je i više nego vrhunske. Pixel 6 Pro ima primarnu stražnju kameru od 50MP s objektivnom f/1.85 s OIS-om i EIS-om i laserskim autofokusom i periskopsku 48MP telefoto kameru sa 4x optičkim i 20x digitalnim zoom-om. Također tu je i 12MP ultra širokokutna kamera. Podržava i battery share, što znači da pomoću njega  možeš puniti i druge uređaje, samo ga je potrebno prisloniti na poleđinu mobitela.

5. Samsung Galaxy Z Flip3

I za kraj smo ostavili najpristupačniji preklopni mobitel do sada. Za početak bitno je izdvojiti vanjski zaslon od 1.9“ na kojem možeš pročitati sve notifikacije i pregledati selfije. Također, ako ga preklopiš pod kutem od 90º biti će savršen za fotke s prednjom kamerom obzirom da mobitel ne trebaš držati u ruci. „Unutarnji“ glavni AMOLED zaslon od 6.7“ sa 120Hz stopom osvježenja pruža nevjerojatno dobro iskustvo korištenja, glatko skrolanje kroz sadržaje i fenomenalan spektar boja. Također, pametni telefon ima IPX8 certifikat, što znači da se ne trebaš brinuti ukoliko se smoći ili upadne u vodu. Galaxy Z Flip3 opremljen je 12 MP širokokutnom i 12 MP ultra širokokutnom kamerom, dok se s prednje strane nalazi kamera od 10 MP. Što se tiče baterije niti u ovom području nisu zakazali. Kapaciteta 3300 mAh sa umjerenim korištenjem potrajat će ti i cijeli dan. Do 50% baterije napunit će se za otprilike 45 minuta.

Kupi novi mobitel već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel