Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 14. rujan 2020.

Ako imaš dilemu kakav mobitel kupiti do 2000 kuna odnosno mobitel srednje klase onda ćemo ti mi pomoći pri odabiru tvog novog pametnog telefona. Znamo da je u današnje vrijeme veliki izbor pametnih telefona zato pročitaj naš blog i riješi se briga. Mi ćemo za tebe odabrati vrhunske modele do 2000 kuna!

Mobitel do 2000 kuna s kvalitetnom kamerom

1. Realme 6

Ako tražiš vrhunsku kvalitetu slike u ovom cjenovnom rangu onda je Realme 6 sa svojom četverostrukom stražnjom kamerom pravi izbor za tebe. Četverostruka kamera Realme 6 modela sastoji se od primarnog 64 MP senzora kojem je pridružen 8 MP širokokutni senzor.  Treći senzor u ovom modulu kamere je 2 MP B&W portret senzor, dok je četvrti 2 MP makro senzor sa kojim je moguće snimati sa udaljenosti od 4 cm.

Za snimanje najboljih selfie fotografija zadužena je odlična prednja kamera koja ima 16 MP Samsung S5K3P9 senzor sa otvorom blende f/2.0.

Odaberi Realme 6

2. Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Zabilježi svoje najdraže trenutke sa kvalitetnom kamerom Redmi Note 8 pro modela.  Može se reći da Redmi Note 8 Pro model ima najisplativiju kameru s obzirom na cijenu. Model je to koji ima četverostruku kameru sa 64 MP primarnim senzorom uz 8 MP širokokutni, 2 MP makro i 2 MP dubinski senzor.

Selfie kamera je donosi 16 MP OmniVision ov16a1q senzor sa veličinom piksela 1.0μm i otvorom blende f/2.48.

Odaberi Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Mobitel do 2000 kuna s velikim zaslonom

Jesi li najveći fan Netflixa u društvu ili strastveni igrač igara na mobitelu? Onda je veliki zaslon pravi izbor za tebe, a mi predstavljamo najbolje od najboljeg!

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Za manje od 2000 kuna možeš kupiti mobitel sa 6.67'' beskrajnim zaslonom. Xiaomi Redmi Note 9 Pro  nudi zaslon omjera stranica 20:9 i može postići svjetlinu do 450 nita.  Dolazi sa njemačkim TÜV Rheinland certifikatom što znači da je smanjena količina emitiranja štetnog plavog svjetla.

Odaberi Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Mobiteli do 2000 kuna i dugotrajnom baterijom

Želiš li se konačno osloboditi svog punjača? Onda si na pravom mjestu jer imamo savršeno rješenje za tvoj problem!

1. Samsung Galaxy A21s

Ako cjelodnevno koristiš mobitel bilo to za posao, igrice ili slušanje tvoje omiljene glazbe onda je Samsung Galaxy A21s za tebe. Ovaj Samsungov model ima bateriju od čak 5000 mAh koja će se puniti preko USB Type-C utora i ima podršku za 15W punjenje.

Odaberi Samsung Galaxy A21s

2. Alcatel 3X 2020

Voliš surfati po cijele dane internetom, igrati igrice ili budeš na društvenim mrežama?  Potrebna ti je jaka baterija? Onda je za tebe Alcatel 3X 2020. Alcatel 3X 2020 ima ugrađenu vrhunsku bateriju od 5000 mAh koja treba osigurati iznadprosječnu izdržljivost. Osim toga Alcatel 3X 2020 ima lijep dizajn i neće te razočarati ostalim karakteristikama.

Odaberi Alcatel 3X 2020

Best buy mobitel do 2000 kuna

1. Huawei P40 lite

Huawei p40 lite je model lijepog izgleda inspiriran ljepotom prirode sa četverostranim zakrivljenim staklom i 6.4'' zaslonom. S 4 stražnje kamere, HUAWEI P40 lite slika šire, jasnije i bliže nego što si ikad mogao zamisliti. Primarna kamera ima 48MP rezoluciju, ultra širokokutni objektiv je 8MP dok su bokeh objektiv i makro objektiv po 2 MP.

Huawei P40 lite ima bateriju kapaciteta 4200 mAh koja može trajati cijeli dan bez dodatnih punjenja. Uz ovaj model Huawei brenda darujemo i Huawei Band 4 sportski sat.

Odaberi Huawei P40 lite

2. Realme 5 pro

Realme 5 pro je uređaj koji svojim stražnjim panelom sa dijamantnim uzorkom koji u kompaniji zovu i Crystal Design odskače od ostalih konkurenata. Kristalni dizajn postiže se nakon čak 133 poliranja zahvaljujući kojima Realme 5 Pro dobiva nanometarsku holografsku boju sa teksturom dijamanta. 

Realme 5 pro posjeduje četverostuku kameru sa 48MP primarnom kamerom. Za napajanje Realme 5 Pro smartphonea služi 4035 mAh baterija.

Odaberi Realme 5 Pro

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel