Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 04. kolovoz 2016.

Prođite kroz naših kratkih 5 smjernica i pronađite slušalice koje odgovaraju vašim potrebama. 

1. Svrha

Osim za glazbu, slušalice se koriste za telefonske razgovore. Zato prilikom kupovine provjerite imaju li ugrađeni mikrofon pomoću kojeg ćete moći razgovarati. Slušalice s dva ili tri mikrofona imaju najveću kvalitetu zvuka koji će smanjiti buku iz okoline pa će vas sugovornici moći bolje čuti. Ako želite biti dostupni tijekom cijelog dana, tada su slušalice najbolji izbor.

2. Vrsta

Trenutno je na tržištu dostupan velik broj različitih slušalica. Uz boju možete odabrati i vrstu koja će značajno utjecati na kvalitetu zvuka.

  • Earbuds ili in-ear stavljaju se direktno u ušni kanal. Ovakav tip slušalica najvećim dijelom preferiraju sportaši i rekreativci jer su lagane i ne smetaju u aktivnostima. Ako direktno ulaze u ušni kanal tada se preporučuju silikonski nastavci za ugodnije nošenje.
  • On-ear ili over-ear slušalice pokrivaju ušku. Ovisno o veličini one mogu biti proporcionalne s uhom ili ga u potpunosti prekriti. Ovaj tip slušalica ugodan je za nošenje i pruža optimalnu kvalitetu zvuka.
  • Bežične slušalice koje se povezuju putem Bluetootha i idealan su izbor za sve one kojima smetaju zapetljane žice ili jednostavno žele visoku razinu ugodnosti prilikom nošenja.

3. Kvaliteta zvuka

Za kvalitetniji zvuk preporučamo over-ear slušalice iako su u posljednje vrijeme i in-ear modeli razvili zavidnu razinu kvalitete. Prilikom kupovine pogledajte razinu frekvencije vaših slušalica, raspon od 10 Hz do 25.000 Hz smatra se optimalnim izborom.

4. Korištenje slušalica za vrijeme fizičke aktivnosti

Velik broj sportaša motiviran je glazbom prilikom bavljenja fizičkom aktivnošću. Kako vam pritom ne bi smetale žice koje su spojene s vašim mobitelom, možete odabrati i bežične Bluetooth slušalice. Budući da je njih potrebno napajati, pripazite da ih nakon korištenja priključite na punjenje. Također, preporučuju se i in-ear slušalice koje su laganije i praktičnije.

5. Ugodnost prilikom nošenja

Ako intenzivno koristite slušalice onda je važno da one budu što ugodnije za nošenje. Prilikom bavljenja fizičkom aktivnošću pripazite da slušalice ne ispadaju iz ušne školjke. Izbor je zaista velik pa vjerujemo da pronalazak modela koji najbolje odgovara vašim potrebama neće biti problem.

 

Pronađite slušalice u Mobis ponudi!

Narudžbu uz ostale oblike plaćanja možete platiti i pouzećem! Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 200 kuna!

 

Izvor: http://bit.ly/2aznXYV

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel