Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 27. lipanj 2017.

Vrhunski pametni telefoni stigli su u velikom broju u mobis.hr webshop, ali odabrati pravi je zaista zahtjevan posao! Pročitaj naš kratki pregled i saznaj sve odgovore na pitanja o vrhunskim pametnim telefonima. 

U odabir su ušli sljedeći pametni telefoni, a mi ih imamo sve! 

1. Apple iPhone 7 crveno izdanje

iphone-7-crveni-apple-pametni-telefon-128gb

Naravno niti jedna lista vrhunskih mobitela ne prolazi bez Apple pametnih telefona. Apple iPhone 7 128 GB u crvenoj boji donio je dašak osvježenja u prepoznatljivi Apple dizajn koji se gotovo nije mijenjao 3 godine. Uvijek možemo reći, zašto mijenjati ako nije pokvareno, ali ponekad volimo da nas oduševe nečim novim. Crvena boja u tome nije iznevjerila. 

Od ostalih stavki tu je uvijek savršeno optimizirani iOS koji je donio i 3D dodir čime je učinio svijet ekrana na dodir još malo pametnijim i bolje iskorištenim.

KLJUČNE INFORMACIJE: 

 • Optimizacija hardwarea i software dovedena do savršenstva
 • Vrhunski dizajn
 • Kvaliteta

 

Pronađi iPhone 7 128GB u crvenoj boji

2. Samsung Galaxy S8

Samsung-S8-S8plus-pametni-telefon

Vječni rival Apple mobitelima, Samsung S8 donio je zaista impresivno poboljšanje i pomaknuo granice zaslona svojih uređaja. Tipke na zaslonu u potpunosti su uklonjene, a odnos tijela i zaslona iznosi impresivnih 84%! Tu su i neka poboljšanja koja smo do sad već vidjeli na Microsoft Lumiji 950 poput skeniranja rožnice za otključavanje uređaja. Kamera je poboljšana, glavna, ali i selfie kamera i daje zaista kristalno čiste fotografije. 

KLJUČNE INFORMACIJE: 

 • Veliki zaslon, omjer zaslona i kućišta iznosi 84% 
 • Inovativni načini personalizacije uređaja 
 • Vrhunska kamera

 

Pronađi Samsung S8 i S8+

3. Huawei P10 

Huawei-p10-premium-pametni-telefon

Huawei je prezentirao uspješnog nasljednika P9, Huawei P10 s dvostrukom Leica kamerom, ali i baterijom kapaciteta od 3200 mAh što u prijevodu otprilike znači 18 sati rada tijekom razgovora ili 10 sati surfanja Internetom.  
Huawei P10 donosi i inovativni brzi punjač s niskom voltažom i hladnijom i sigurnijom tehnologijom koja smanjuje porast temperature za 50%. 

KLJUČNE INFORMACIJE: 

 • Fantastična dvostruka Leica kamera 
 • Inovativni punjač niske voltaže i temperature

 

Pronađi Huawei P10

4. Google Pixel

Google-pixel-daydream-vr-naočale

O Google Pixel pametnom telefonu već smo pisali, ali i snimali. Možda dizajn nije jedna od ključnih značajki kao kod gore navedenih uređaja, ali kupci ovog uređaja ionako su usmjereni na druge značajke. Koje? Izdvajamo najvažnije!

Google Pixel pokreće Andorid u svojem najčišćem obliku, na početnom zaslonu nalazi se prilagođeni Google zaslon te prečac za pristupanje Google asistentu. Kamera je jednom riječju vrhunska, a prema velikom broju testova i najbolja na svijetu! Pregledom specifikacija možda nećeš na prvu zaključiti, ali fokusiranje i snimanje je iznimno brzo, a fotografije su uvijek briljantne, pri jakom, srednjem i slabom osvjetljenju. Također, ovo je prvi mobitel koji je podržavao Google Daydream VR naočale

KLJUČNE INFORMACIJE: 

 • Prema brojnim testovima sadrži najbolju kameru na svijetu. 
 • Android OS bez dodataka i promjena - najčišći oblik.
 • Prvi mobitel koji podržava Google Daydream VR naočale

 

Pronađi Google Pixel

5. OnePlus 3T

OnePlus-3T-never-settle-vrhunski-mobitel

OnePlus 3T nasljednik je starijeg brata, OnePlus 3 modela predstavljenog samo pola godine ranije. Tanko, u potpunosti aluminijsko kućište krije vrhunske specifikacije. Snapdragon 821 procesor čak je 10% brži u odnosu na svog prethodnika, a multitaskanje radi bez zastajkivanja i poteškoća.  

KLJUČNE INFORMACIJE: 

 • 6 GB radne memorije!
 • Beskompromisno brz uređaj, idealan za multitaskanje. 

 

Pronađi OnePlus 3T


6. LG G6 

www.mobis.hr/proizvodi/mobiteli/lg-g6-crni-3287/

Želiš veliki ekran, ali ne i veliki uređaj? LG G6 uspio je staviti 5.7“ zaslon u uređaj koji je tek nešto veći od kućišta iPhone 7 modela. Pitaš se kako im je to uspjelo? Omjer zaslona i tijela uređaja iznosi čak 80%. Uz to ima i military certifikat i IP 68 certifikat koji potvrđuje otpornost na vodu i prašinu te eventualna oštećenja uzrokovana padovima. 

KLJUČNE INFORMACIJE: 

 • Vrhunski 18:9 zaslon, omjer zaslona i kućišta iznosi čak 80%.
 • Military certifikat. 
 • Dvostruka širokokutna kamera od čak 125 stupnjeva!

 

Pronađi LG G6

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.