Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 27. lipanj 2017.

Vrhunski pametni telefoni stigli su u velikom broju u mobis.hr webshop, ali odabrati pravi je zaista zahtjevan posao! Pročitaj naš kratki pregled i saznaj sve odgovore na pitanja o vrhunskim pametnim telefonima. 

U odabir su ušli sljedeći pametni telefoni, a mi ih imamo sve! 

1. Apple iPhone 7 crveno izdanje

iphone-7-crveni-apple-pametni-telefon-128gb

Naravno niti jedna lista vrhunskih mobitela ne prolazi bez Apple pametnih telefona. Apple iPhone 7 128 GB u crvenoj boji donio je dašak osvježenja u prepoznatljivi Apple dizajn koji se gotovo nije mijenjao 3 godine. Uvijek možemo reći, zašto mijenjati ako nije pokvareno, ali ponekad volimo da nas oduševe nečim novim. Crvena boja u tome nije iznevjerila. 

Od ostalih stavki tu je uvijek savršeno optimizirani iOS koji je donio i 3D dodir čime je učinio svijet ekrana na dodir još malo pametnijim i bolje iskorištenim.

KLJUČNE INFORMACIJE: 

  • Optimizacija hardwarea i software dovedena do savršenstva
  • Vrhunski dizajn
  • Kvaliteta

 

Pronađi iPhone 7 128GB u crvenoj boji

2. Samsung Galaxy S8

Samsung-S8-S8plus-pametni-telefon

Vječni rival Apple mobitelima, Samsung S8 donio je zaista impresivno poboljšanje i pomaknuo granice zaslona svojih uređaja. Tipke na zaslonu u potpunosti su uklonjene, a odnos tijela i zaslona iznosi impresivnih 84%! Tu su i neka poboljšanja koja smo do sad već vidjeli na Microsoft Lumiji 950 poput skeniranja rožnice za otključavanje uređaja. Kamera je poboljšana, glavna, ali i selfie kamera i daje zaista kristalno čiste fotografije. 

KLJUČNE INFORMACIJE: 

  • Veliki zaslon, omjer zaslona i kućišta iznosi 84% 
  • Inovativni načini personalizacije uređaja 
  • Vrhunska kamera

 

Pronađi Samsung S8 i S8+

3. Huawei P10 

Huawei-p10-premium-pametni-telefon

Huawei je prezentirao uspješnog nasljednika P9, Huawei P10 s dvostrukom Leica kamerom, ali i baterijom kapaciteta od 3200 mAh što u prijevodu otprilike znači 18 sati rada tijekom razgovora ili 10 sati surfanja Internetom.  
Huawei P10 donosi i inovativni brzi punjač s niskom voltažom i hladnijom i sigurnijom tehnologijom koja smanjuje porast temperature za 50%. 

KLJUČNE INFORMACIJE: 

  • Fantastična dvostruka Leica kamera 
  • Inovativni punjač niske voltaže i temperature

 

Pronađi Huawei P10

4. Google Pixel

Google-pixel-daydream-vr-naočale

O Google Pixel pametnom telefonu već smo pisali, ali i snimali. Možda dizajn nije jedna od ključnih značajki kao kod gore navedenih uređaja, ali kupci ovog uređaja ionako su usmjereni na druge značajke. Koje? Izdvajamo najvažnije!

Google Pixel pokreće Andorid u svojem najčišćem obliku, na početnom zaslonu nalazi se prilagođeni Google zaslon te prečac za pristupanje Google asistentu. Kamera je jednom riječju vrhunska, a prema velikom broju testova i najbolja na svijetu! Pregledom specifikacija možda nećeš na prvu zaključiti, ali fokusiranje i snimanje je iznimno brzo, a fotografije su uvijek briljantne, pri jakom, srednjem i slabom osvjetljenju. Također, ovo je prvi mobitel koji je podržavao Google Daydream VR naočale

KLJUČNE INFORMACIJE: 

  • Prema brojnim testovima sadrži najbolju kameru na svijetu. 
  • Android OS bez dodataka i promjena - najčišći oblik.
  • Prvi mobitel koji podržava Google Daydream VR naočale

 

Pronađi Google Pixel

5. OnePlus 3T

OnePlus-3T-never-settle-vrhunski-mobitel

OnePlus 3T nasljednik je starijeg brata, OnePlus 3 modela predstavljenog samo pola godine ranije. Tanko, u potpunosti aluminijsko kućište krije vrhunske specifikacije. Snapdragon 821 procesor čak je 10% brži u odnosu na svog prethodnika, a multitaskanje radi bez zastajkivanja i poteškoća.  

KLJUČNE INFORMACIJE: 

  • 6 GB radne memorije!
  • Beskompromisno brz uređaj, idealan za multitaskanje. 

 

Pronađi OnePlus 3T


6. LG G6 

www.mobis.hr/proizvodi/mobiteli/lg-g6-crni-3287/

Želiš veliki ekran, ali ne i veliki uređaj? LG G6 uspio je staviti 5.7“ zaslon u uređaj koji je tek nešto veći od kućišta iPhone 7 modela. Pitaš se kako im je to uspjelo? Omjer zaslona i tijela uređaja iznosi čak 80%. Uz to ima i military certifikat i IP 68 certifikat koji potvrđuje otpornost na vodu i prašinu te eventualna oštećenja uzrokovana padovima. 

KLJUČNE INFORMACIJE: 

  • Vrhunski 18:9 zaslon, omjer zaslona i kućišta iznosi čak 80%.
  • Military certifikat. 
  • Dvostruka širokokutna kamera od čak 125 stupnjeva!

 

Pronađi LG G6

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel