Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 22. prosinac 2017.

Istražili smo i skupili nekoliko aplikacija bez kojih ne smije proći niti jedna proslava Nove godine. Uz nekoliko koraka postat ćeš kralj ili kraljica zabave, bez puno muke. 

1.Grupne poruke

Imaš ekipu koja je blagdane odlučila proslaviti zajedno? Super, ali sad samo ostaje kako u što manje vremena iskoordinirati veliku grupu ljudi.

Odabir je pada na najpopularnije trenutno aplikacije za komuniciranje, Whatsapp, Viber i Messenger. Koju kod da odabereš sigurno nećeš pogriješiti jer ćeš sve informacije imati na jednom mjestu. Podijelite slike, linkove i lokaciju i svi će biti informirani u tren oka.

Izvor: Fotor

2. Organizacija tuluma

Predlažemo dvije aplikacije, event planner i ideje za piće i hranu. 

Ne moraš otići iz svog stana da bi imao zabavnu proslavu Nove godine, često su najbolje zabave u krugu obitelji i prijatelja. Ako poželiš da tvoja proslava bude posebna, posao će ti olakšati event planner aplikacija. U ponudi App storea i Google Playa je nekoliko aplikacija za organizaciju, ali mi preporučujemo Advencha: Event+Party Planning i PHILDORA: GIF Invitations Maker & Party Planner za slanje personaliziranih, digitalnih pozivnica. 

Primjerice kod PHILDORA aplikacije možeš kreirati zabavne i personalizirane GIF pozivnice koje zatim šalješ odabranim kontaktima u listi kontakata. +

Designed by Freepik

Ako želiš svojim gostima poslužiti drugačiju hranu pronađi odličnu aplikaciju Christmas Food i Appetites, a u trgovini s aplikacijama pronaći ćeš i nekoliko ideja za atraktivna pića.

3. Odbrojavanje 

Nerijetko odbrojavanje do ponoći započne prerano ili završi prekasno, kako bi bili točni i na vrijeme odaberi neku od aplikacija.

Preporučujemo Watch the ball drop aplikaciju koja donosi dašak New Yorka u tvoj dom. Poznata Times Square kugla koja se spušta točno u ponoć može se pronaći i na tvom mobitelu. Aplikacija je besplatna i omogućava interaktivno odbrojavanje, a ako zbog male djece želiš ubrzati odbrojavanje, samo odaberi drugu vremensku zonu i slavi Novu godinu dva puta! 

Designed by Freepik

4. Društvene igre

U većini slučajeva gotovo svi imaju pametne telefone koje možeš iskoristiti za društvene igre. Nekad su se igrale na pločama i s figuricama, danas na zaslonima pametnih telefona, ali jedno se sigurno nije promijenilo! Donose vrhunsku zabavu, još više smijeha i odličnog raspoloženja! 

Zbliži se kao nekad s dragim ljudima uz dodir tehnologije. 

Trenutno jedna od najpopularnijih igrica je Spaceteam. Kako su je kreatori opisali, donosi timski rad, zbunjenost, vikanje, ali i vrhunsku zabavu! Svaki igrač treba imati pametni telefon, a zatim putem aplikacije dobiva kontrole s tipkama, pojačalima i prekidačima. Cilj je dobro slijediti vremenski ograničene upute, a kvaka je u tome da ih ne dobivaš ti, nego tvoji suigrači. To znači da se morate dobro iskoordinirati. Sretno! 

5. Stigni sigurno doma! 

Uz sve veći broj taksi prijevoznika u našim gradovima, siguran dolazak nakon slavlja mora biti imperativ! Preuzmi jednu od aplikacija, naruči taxi i stigni doma sigurno. 

Prednost u korištenju aplikacija je u tome što možeš naručiti i pratiti svoj taxi u realnom vremenu putem aplikacije, a ne čekati ga na hladnoći! 
 

Pronađi mobitel koji će ti pomoći u organizaciji! 

 

Izvor fotografija: 

Designed by Freepik

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel