Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 27. lipanj 2017.

Da je korištenje mobilnog Interneta davno prestiglo desktop pregledavanja, stara je vijest. Rast broja korisnika koji surfaju Internetom u kratkom je vremenu prestigao sva očekivanja. Najvećim dijelom tome su zaslužne niže cijene pametnih telefona i mobilnog Interneta i praktičnost mobilnih zaslona. 

Evo zašto su mobiteli transformirali korisnike i zašto više volimo surfati Internetom na zaslonima pametnih telefona.

1. Mobitel daje slobodu od žice 

To je jedan od najbitnijih razloga zašto ljudi vole pregledavati Internet putem mobilnih uređaja. Tako su informacije, da parafraziramo oca Interneta sir. Tim Berners-Leeja, dostupne „… bilo kada, bilo gdje“. Mobilni uređaji, mobiteli i tableti savršeni su način za distribuciju sadržaja.

surfanje-internet-mobitel

Designed by Freepik

2. Živimo u trenutku 

Svi znamo osjećaj kada smo vani i mobitel nam se ispraznio ili još gore, kada ga zaboravimo doma. Pametni telefoni nas rješavaju osjećaja da smo nešto propustili jer tako mislimo da smo stalno povezani sa svijetom i ljudima koji su nam važni. 

Društvene mreže povezale su nas s gotovo svakom osobom na svijetu, a pametni telefoni se kreiraju tako da što lakše pristupamo aplikacijama i tako se socijaliziramo online. Brzi selfie, snimanje videa i slanje poruka, sve je jednostavno zahvaljujući razvoju tehnologije.

3. Riješi se dosade, sa stilom!

S porastom brzine mobilnog interneta sve je manje dosadnih trenutaka u našim životima. Sve što trebaš napraviti je posjetiti YouTube i u tren oka pronaći ćeš mnoštvo uzbudljivih i zanimljivih videa.

Igraj igrice, iskoristi zanimljive aplikacije za učenje ili se jednostavno poveži s bilo kim u svijetu. 

surafnje-internet-mobitel-ili-laptop

Designed by Freepik

4. Za sve što ti može trebati postoji aplikacija, sigurni smo!

Pametni telefoni prepuni su mogućnosti, a sve one su udaljene samo jedan klik do trgovine aplikacijama. Plaćene ili besplatne, korisne ili samo za zabavu, prava aplikaciju u pravo vrijeme zlata je vrijedna. Primjerice možeš navigirati svoje putovanje do prave lokacije optimalnom rutom uz najmanju potrošnju goriva. 

Aplikacije omogućavaju instantno preuzimanje savršenog recepta za neodoljivi kolač koji će impresionirati i najzahtjevnije goste. 

One pomažu kontrolirati tvoj posao pomoću kolaborativnih tehnologija i softwarea koji postaju sve više učinkoviti.

5. Trajno prikupljanje znanja na Internetu

Dolaskom World Wide Weba otvorila su se vrata za preuzimanje i dijeljenje informacija za ljude širom svijeta. Danas svatko može naučiti sve što poželi, informirati se o tekućim događajima ili različitim  vještinama, dobiti stručne savjete, a sve iz udobnosti naših domova i pametnih mobitela.
 

Tražiš novi pametni telefon za surfanje? Pronađi odlične modele s velikim zaslonom!

 

Pronađi pametne telefone za surfanje!

 

 

Izvor fotografija: 

Designed by Freepik

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel