Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 18. kolovoz 2016.

U nizu trenutno dostupnih aplikacija koje vam pomažu u organizaciji radnog dana, odabrali smo nekoliko najatraktivnijih. Važno je da aplikacija koju odaberete vizualno odgovara vašim potrebama te da vam njeno korištenje ne oduzima puno vremena. Ovakvi alati iznimno su osobni pa je važno odabrati nešto što odgovara vašem karakteru i rasporedu.

1. Evernote

Ova je aplikacija prilagođena svim onima koji imaju jako puno obaveza i bilješki. Evernote možete koristiti za privatne i poslovne bilješke i zadatke. Možete stvarati to-do liste, linkove za zanimljive ili važne internetske stranice, foto i video podsjetnike i još puno toga.

Sinkronizirajte svoj Evernote račun sa svim vašim uređajima i sigurno neće propustiti niti jednu obavezu.

2. Google Keep

Već smo odavno naučili da Google ima rješenje, aplikaciju i odgovor na gotovo svako pitanje ili problem. Google Keep omogućava stvaranje lista, bilješki, fotografija i videozapisa, ali nudi i nekoliko poprilično kreativnih mogućnosti. Nacrtajte primjerice podsjetnik na Google Maps sliku, spremite svoje misli i ideje u bilo kojem formatu, sinkronizirajte račun s pametnim satom ili narukvicom i dijelite ih s prijateljima i obitelji.

Ako ste korisnik Androida, postoji velika mogućnost da već imate instaliranu aplikaciju na vašem uređaju.

3. Wunderlist

Wunderlist je odlična aplikacija za sve poslovne korisnike. Namijenjena je za sve iOS, Android, Windows i OS X platforme. Svoje liste i zadatke možete dijeliti i uređivati s prijateljima, kolegama i obitelji. Možete započeti razgovore o određenim zadacima tako da su vam pohranjeni na jednom mjestu. Priložite slike, pdf dokumente, prezentacije i druge sadržaje uz svoje zadatke.

4. Habitica

Ovo je definitivno posve drugačija aplikacija! Ako vam je potrebno malo zabave i razonode u rješavanju svakodnevnih obaveza, odaberite Habiticu. Možete postaviti svog prilagođenog avatara, otključati dodatne mogućnosti poput oružja, ljubimaca i personaliziranih nagrada.

Ova aplikacija nema toliko podjela i kategorija te odlično spaja jednostavnost i zabavu.

Od ostalih aplikacija potražite i Any.do koja se odlikuje jednostavnošću i čistim dizajnom ili primjerice TickTick koji nudi podsjetnike za sve zadatke i upravljanje različitim listama.

Za koju god se aplikaciju odlučili, iskoristite sve mogućnosti koje vam pruža vaš pametni telefon i tablet. Ne sumnjamo da će vam olakšati radni tjedan.

 

Pronađite mobitel za sebe!

 

Izvor: http://bit.ly/1d5tPsN

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel