Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 30. svibanj 2018.

1. Želiš najbolji tip mobitela na tržištu

Ne znaš što odabrati pa odaberi najbolje! U ovoj kategoriji imamo sve više modela koji zaista mogu stati uz bok jedan drugome. 

iPhone X – sve je ekran

Apple iPhone X

Ako preferiraš iOS u odnosu na Android onda je najbolji od najboljih za tebe upravo iPhone X. AMOLED ekran od ruba do ruba koja ga zajedno sa staklenom pozadinom čini jednostavno poželjnim i prepoznatljivim. 

Dvostruka kamera kao rijetko koja druga, idealna za savršene portrete i Face ID za otključavanje uređaja licem. 

Da, iPhone X je zaista jedan od najboljih! 

Odaberi iPhone X!

Samsung Galaxy S9/S9+ 

Uvjerljivo najbolji Android na tržištu. Kao i iPhone, Samsung S9 i S9+ donose savršenstvo zaslona i prikaza. 

Ekran oslobođen okvira fantastično je uparen s najboljim tržišnim specifikacijama. Osmojezgreni procesor i 4GB radne memorije donijet će ti svijet nevjerojatno glatkog iskustva korištenja. 

Kvaliteta ti je ključna stavka u odabiru? Samsung Galaxy S9 odabir je za tebe. 

Odaberi Samsung Galaxy S9!

Huawei P20 PRO 

Huawei P20 PRO najbolji Huawei mobitel ikad s nadmoćnom kamerom, točnije čak tri stražnje kamere. U ovom slučaj apsolutno je točno, više je bolje! Svaka kamera ima svoju funkciju. 

Monokromatska 20MP kamera, glavna RGB kamera s 40MP i 8MP telefoto kamera zajedno pružaju nevjerojatne fotografije u svim svjetlosni uvjetima. Čak i iznimno mračnim, isprobali smo i rezultati su fantastični. 

Odaberi Huawei P20 PRO!

Google Pixel 2 XL

Mobitel za prave znalce koji očekuju ovaj model bespogovorno na listi top modela. Google Pixel 2XL usmjerio se na izradu moćne kamere i neupitno je uspio u naumu. 

Zahvaljujući vrhunskoj kameri ne moraš biti profesionalac kako bi dobio fotografije profesionalnog izgleda. HDR+ fotografije i u uvjetima slabog osvjetljenja kao što je oblačno vrijeme ili sumrak. 

Google Pixel 2XL uz to je usmjeren na pružanje najboljeg korisničkog iskustva potpomognutog s Google osobnim asistentom, automatskim pretraživanjem slika putem tražilice i još više! 

Odaberi Google Pixel 2XL!

2. Za tebe je važan omjer cijene i kvalitete 

Premium modeli nisu najbolji izbor za tebe jer tražiš najbolji omjer cijene i kvalitete? Donosimo ti nekoliko prijedloga best buy mobitela koje će ti ponuditi zaista sve! 

Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6 najnoviji je Samsungov model, ali i definitivno jedan od najočekivanijih modela iz segmenta mobitela srednjeg cjenovnog ranga. 

Donosi niz značajki premium modela po odličnoj cijeni, od velikog i preglednog Super AMOLED ekrana koji pruža žive i jarke boje, odličan kontrast i iznimno ugodno iskustvo korištenja. Samsung Galaxy A6 opremljen je s Dolby Atmos za ozvučenje koje oduzima dah. 

Uz to mobitel možeš otključati skeniranjem lica ili standardno otiskom prsta.

Odaberi Samsung Galaxy A6!

Xiaomi Redmi 5 Plus 

Xiaomi, kineski brend pametnih telefon gotovo je pa sinonim za best buy modele! Upravo Xiaomi Redmi 5 Plus donosi sve što kupci žele od pametnih telefona, a to je velik 6“ zaslon sa što užim okvirom kućišta i odlične specifikacije. 

Xiaomi Redmi 5 Plus je upogonjen s osmojezgrenim Snapdragon 625 procesorom od 3 GB RAM što znači da tvoj mobitel radi glatko i bez poteškoća čak i prilikom multitaskanja. 

Odaberi Xiaomi Redmi 5 Plus!

Nokia 6 2018

Nokia se sa zadnjim modelima istaknula i vratila na stare putove slave. Nokia 6 2018 nova je i unaprijeđena verzija prošlogodišnjeg modela. 

Moćan Snapdragon 630 procesor i 3 GB RAM otvara sve tvoje omiljene aplikacije brzo i bez problema. Uz Android One dobivaš i novo, čisto i jednostavno Google iskustvo korištenja. 

Naravno kao i svaki Nokia model i Nokia 6 2018 opremljena je sa ZEISS optikom za fotografije vrhunske kvalitete. 

Odaberi Nokiju 6 2018!

Huawei P20 lite

 

Lite verzija top modela Huawei P20 PRO. Izgledom Huawei P20 lite zadržava elegantan dizajn, velik zaslon i zaobljene linije te stražnju staklenu stranu jačeg P20 modela. 

Širokokutna prednja kamera je kao stvorena za selfije uz mogućnost 3D retuširanja. Glavna kamera Huawei P20 lite sastavljena je od čak dvije kamere za hvatanje svjetlosti, dubinske percepcije, ali i stvaranje bokeh efekta. 

Odaberi Huawei P20 lite!

3. Tražiš pristupačnu cijenu, ali i kvalitetu

Xiaomi Redmi 4X

Kao što i očekujemo od Xiaomija sa Xiaomi Redmi 4X modelom dobili smo mobitel koji za vrlo pristupačnu cijenu osigurava dobre specifikacije poput zaista velike baterije od 4100 mAh. 

Xiaomi Redmi 4X pokreće osmojezgreni procesor Qualcomm Snapdragon 435 uz 3 GB radne memorije za još bolje performanse. 

Odaberi Xiaomi Redmi 4X!

Huawei Y5 2018

Novo izdanje Huawei Y5 opremljeno je s HD zaslonom koji je veći u odnosu na svog prethodnika. 

Ovo je model koji iako je povoljne cijene osigurava sve kvalitetne specifikacije poput velikog kapaciteta baterije, kvalitetne glavne i prednje kamere kao i odličnih i glasnih zvučnika.

Odaberi Huawei Y5 2018!

Meizu M5C

Najjeftiniji mobitel na listi, ali ne posustaje kvalitetom. Meizu M5C privlačnog je i elegantnog dizajna od polikarbonata visoke kvalitete. 

Četverojezgreni procesor i optimizirani Flyme OS osigurava gladak i rad bez trzanja. 

Odaberi Meizu M5C!
 

 

Izvor naslovne fotografije: 

Designed by Freepik

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel