Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 06. veljača 2023.

Valentinovo je poseban dan za slavlje ljubavi i privrženosti. 14. veljače je pred vratima, a ako tražite savršen poklon za svoju voljenu osobu, ne tražite dalje od tehnologije! Bez obzira kupujete li za ljubitelja gadgeta ili nekoga tko voli biti povezan, pripremili smo vam najbolje tehnološke darove za nju i njega.

5 POKLONA ZA NJU

 
  1. Ako je ljubiteljica zdravog načina života ili jednostavno voli pametne satove, odličan izbor je Cubot 5. Ovaj pametni sat je osjetljiv na dodir, a pruža i sjajno vizualno iskustvo. Opremljen je velikom baterijom od 260 mAh koja može trajati čak 15 dana, a uz to je izrazito lagan, otporan na niske temperature i dubine do 10m. Ako tražite neku jeftiniju verziju, dobra alternativa su pametne narukvice s osnovnim funkcijama poput praćenja potrošenih kalorija, prijeđene udaljenosti, krvnog tlaka, srčanog ritma te zasićenosti kisikom. 
  2.  Xiaomi Mi Casual daypack ruksak – ženama je često žao odvojiti novac za sportski ruksak pa je Valentinovo idealna prilika da ju obradujete. Ruksak dolazi u tri boje,  iznimno je lagan i udoban za nošenje te je otporan na vodu, posjekotine i oštećenja! Trenutno se nalazi na super sniženju, stoga požuri i provjeri ponudu. 
  3. Noćna bluetooth svjetiljka koja reagira na pokrete u mraku. Putem aplikacije na mobitelu možete kontrolirati jačinu/svjetlinu svjetiljke, a lampa će ti omogućiti jednostavnije kretanje u domu tijekom noći.  Minimalistički dizajn uklopit će se u svaki interijer i oduševiti sve na prvu. 
  4. Bežične slušalice su odličan poklon, a Redmi Buds 3 Lite pružaju čist zvuk te su iznimno ugodne i sigurne prilikom nošenja. Baterija traje do 18 sati, a posjeduju i tehnologiju otkazivanja buke koja osigurava glasne i jasne pozive u svakom okruženju. Nudi niz funkcija kojima se može upravljati jednostavnim dodirima prstiju. 
  5. Za ljubiteljice glazbe na popisu se svakako treba naći bluetooth zvučnik, a trenutno su aktualne vrhunske akcije na JBL zvučnike. Provjeri ponudu i iskoristi super uštede. 

 

5 POKLONA ZA NJEGA

 

  1. Poslovni ruksak za svakodnevno putovanje na posao i kratka poslovna putovanja oduševit će svakog muškarca. Moderan i minimalistički dizajn te više odjeljaka u koje se može pohraniti laptop, dokumenti i stvari dodatno doprinose funkcionalnosti. Materijal je otporan na vodu i habanje te se lako pričvršćuje na prtljagu.
  2. Ako vaš muškarac uživa u glazbi, odličan poklon je i mali JBL zvučnik koji dolazi u čak šest boja. JBL pruža iznenađujuće moćan zvuk i kompaktnu prijenosnu veličinu. Go 3 je vodootporan i otporan na prašinu, tako da će ga moći nositi bilo gdje – na bazen, u park ili na put.
  3. Za sve ljubitelje pametnih satova, Cubot C3 satovi se nalaze na super akciji. Modernog su i udobnog dizajna te pružaju odličnu kombinaciju sportskog i svakodnevnog stila. Ima profesionalnu hidroizolaciju, tako da ga neće morati skidati ni tijekom plivanja do dubine od 50m. C3 sadrži 10 sportskih načina za mnoge aktivnosti na otvorenom i zatvorenom, prima obavijesti o porukama i pozivima te se može upariti s aplikacijom za iskorištavanje svih funkcionalnosti.
  4. Za njega preporučujemo novi set bežičnih slušalica. Ako je uvijek u pokretu, slušalice su odličan način da ostane povezan sa svojom glazbom. Xiaomi Redmi Buds 3 Lite vrlo su praktične i pružaju nevjerojatan zvuk i udobnost. Nude niz funkcija kojima se može upravljati uz jednostavne dodire prstiju, a omogućavaju i čisti zvuk bez buke uz algoritam koji prepoznaje ljudske glasove i automatski smanjuje pozadinsku buku.
  5. Ako imate muškarca koji je zaljubljenik u tehnologiju i povezivanje svih pametnih uređaja, Xiaomi Mi Smart Home Hub je odličan poklon za njega. Ovaj centar za povezivanje pametnog doma omogućava da na njega spojite čak 32 pametna uređaja. Svime ovime moguće je upravljati pomoću Mi Home aplikacije, a uređaj je kompatibilan i sa Apple HomeKitom. Savršeno će se uklopiti u svaki prostor i olakšati vam život.
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel