Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 20. prosinac 2020.

Mobiteli postali su neizostavni dio naših života neovisno koliko godina imamo. Kada se prilikom odabira promijene prioriteti dobro je znati pronaći mobitel za sebe.

Ovog puta donosimo mobitele koji idealni za starije osobe. Zahvaljujući prilagođenom i ergonomskom dizajnu, velikom ekranu i tipkama korištenje mobitela postaje čisto zadovoljstvo.

Saznaj kojih top 5 mobitela je idealno za sve one koji traže jednostavnost i praktičnost.

1. Panasonic KKX – TU400 EXG

Ovaj jednostavan, kompaktan mobitel elegantnog dizajna oduševit će sve ljubitelje klasičnih mobitela. Savršen model za starije obzirom da ima velike tipke i kompatibilnost sa slušnim aparatom te glasnoćom zvona. Zaslon je jasno čitljiv na kojem se sve jasno vidi dok na prednjoj strani ima mali zaslon na kojem se pojavljuju sve obavijesti o primljenim porukama i pozivima dok je telefon u sklopljenom obliku. Opremljen je vrlo izdržljivom baterijom s kojom možete razgovarati i do 5 sati bez punjenja. Uz sve to mobitel je otporan na udarce, ima kameru i mogućnost Bluetooth povezivanja



Kupi već danas


2. Nokia 2720 FLip

Uz to što je klasičan mobitel ima i 4G značajku, Google assistant, a možeš koristit i Whatsapp i Facebook aplikacije. Mobitel je opremljen i kamerom od 2MP i bljeskalicom a radi na bateriji kapaciteta 1500 mAh. Također ima i SOS tipku za povezivanje i slanje poruka s lokacijom korisnicima koji su označeni kao kontakti u hitnom slučaju. Starija populacija sigurno će biti zadovoljna sa veličinom unutrašnjeg zaslona od 2,8“ koji je najveći od svih zaslona na Nokia klasičnim mobitelima i tipkovnicom sa velikim tipkama za što lakše korištenje uređaja. Nokia 2720 Flip vrlo je kompaktan uređaj koji stane u svaki džep.


 

Malo više od klasičnog mobitela već danas može biti tvoj
 

3. Alcatel OT-2003D

Alcatel OT-2003D lagan je i kompaktan uređaj koji će ispuniti svoje tvoje potrebe. Veliki zaslon od 2.4.“ jasno prikazuje željeni sadržaj, bilo da se radi o porukama, pozivima ili fotografijama. Opremljen je i kamerom od 0.3MP sa bljeskalicom i baterijom koja može izdržati i do 350 sati u mirovanju ili 360 minuta u razgovorima. Također, ima Bluetooth, radio i mogućnost proširivanja memorije.

 

Odličan poklon

4. Emporia FlipBasic F 220      

Emoporia FlipBasic savršen je model za sve one koji žele mobilni uređaj sa velikim ekranom i tipkama. Baterija mu može trajati danima i može spremiti i do 300 kontakata. Također, ima ugrađenu i SOS tipku za hitne pozive, a s prednje strane ima manji ekran za prikaz obavijesti. Ovaj model savršen je za starije obzirom da su upute o mobitelu također vrlo dobro objašnjene kao i dijelovi uređaja i njegovo korištenje.


Odaberi svoj savršeni mobitel

5. Blaupunkt FM03

Odličan izbor za osnovne korisnike koji je opremljen dvostrukom podrškom za SIM karticu i 0,3MP kamerom. Blaupunkt FM03 pouzdan je mobilni telefon pa je savršen izbor za starije korisnike. Krasi ga elegantan dizajn, velike tipke i veliki zaslon pa je njegovo korištenje vrlo jednostavno i pregledno. Ima mogućnost postavljanja memorijske kartice do 8 GB za spremanja multimedijalnog sadržaja.

Kupi već danas

 

 

 

Izvor naslovne fotografije:

Designed by Freepik

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel