Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 16. svibanj 2017.

Kineski pametni telefoni, često nazivani samo „kinezi“, sve su popularniji na našem tržištu zbog njihovog omjera cijene i kvalitete koju pružaju korisnicima. Njihove odlične specifikacije, često su i značajno naprednije od nama poznatijih brendova koji su dulje vrijeme prisutni u Hrvatskoj. 

Lista top 7 kineskih mobitela

1. Xiaomi Mi Mix 3

Zaslon od ruba do ruba sa atraktivnim kliznim mehanizmom o kojem smo pisali u blogu Top 5 najboljih mobitela u 2019. godini i impresivna nova tehnologija koja zaustavlja dah odmah pri prvom otvaranju kutije. 

 

 

Kupi Xiaomi Mi Mix 3 odmah!

 

2. OnePlus 6T 

Mobitel za sve one koji žele i traže više od svojih mobitela, radna memorija iznosi nevjerojatnih 8 GB! Sve zadatke riješava u rekordnom roku i svakako je jedan od glavnih atrakacija u ponudi kineskih mobitela.

 

 

Odaberi OnePlus 6T već danas!

 

3. Honor 10 Lite

Iznimno brz mobitel s novom vrstom interakcije. Odlična kamera sa umjetnom inteligencijom koja će uhvatiti svaku uspomenu baš kako je se sjećaš. 

 

 

Slikaj sa Honor 10 Lite odmah!

 

4. Huawei P30 Pro

Huawei, poznati brend i treći svjetski proizvođač pametnih telefona. Donosi četverostruku Leica kameru te brz i moćan Kirin 980 chipset. Dovoljno su postali veliki u svijetu smartphone uređaja da ih ne moramo posebno predstavljati.

 

 

Kupi Huawei P30 Pro već danas!

 

5. Honor View 20

Honor, koji je Huaweijev mlađi brat, prvi je donjeo novi trend rupe u zaslonu na našem tržištu. Prvi takav mobitel, Honor View 20, pokazao se odličnim izborom za sve fotografske i gamerske entuzijaste.

 

 

Zaigraj Fortnite na Honor View 20 već danas!

 

6. VIVO Y85

Nova atrakcija na našem tržištu koja će zasigurno zaintrigrirati pratitelje istočnih proizvođača. Vivo donosi nešto svježe i novo na naše tržište u nižem cjenovnom rangu.

 

 

Otkriji VIVO uređaje odmah!

 

7. Blackview BV7000 Pro

Uređaj iz porodice otpornih, gumiranih telefona koji za malo novaca daju odlične performanse i još bolju izdržljivost. Ne moraš se bojati padova i vode sa ovim mobitelom - sa IP68 certifikatom imaš robusni telefon koji je otporan na vodu i prašinu.

 

 

Otkriji Blackview mobitele odmah!

 

Zašto odabrati kineske pametne telefone u odnosu na druge mobitele?

Kvaliteta i inovacije kineskih brendova

Iako su neki od ovih brendova relativno nepoznati u Hrvatskoj, dobro upućeni poznavatelji mobilne industrije preporučit će kineske mobitele kao kvalitetne. 

Primjerice, tvrtka Xiaomi posluje od 2010. godine, a pripada u top 3 svjetskih proizvođača mobitela. Kompanija je tvorac brojnih inovacija (i ne proizvode samo mobitele - možeš pronaći i električne skutere, laptope, filtere zraka i slično) koje možemo pronaći današnjim mobitelima poput brojnih aplikacija, bežičnu i LTE tehnologiju, tehnologiju dvostrukih SIM kartica i druga rješenja.

Zaslon od ruba do ruba telefona

Danas je postao imperativ stvarati sve veće ekrane, što naravno ne odgovara svim kupcima jer rastom zaslona, raste i veličina kućišta. Xiaomi u svojoj ponudi ima nevjerojatni Xiaomi Mi Mix 3 s ekranom od ruba do ruba što nema niti jedan drugi uređaj (iako očekujemo sve veći broj i takvih uređaja). Ovo je premium, futuristički uređaj bez otvora za zvučnik slušalice ili infracrvenog senzora udaljenosti. Zvuk se prenosi vibracijom. Impresivno, zar ne? 

 

 

Cijena kineskih uređaja

Cijena kineskih pametnih mobitela često je značajno niža od poznatijih brendova (naravno, izuzev nekih tehnološki naprednih iznimaka). Informiraj se i odaberi uređaj koji odgovara tvojim potrebama, a uvijek nam se možeš obratiti i za pomoć pri kupovini.

 

Jedinstveni uređaji

Ako želiš imati zaista drugačiji i poseban pametni telefon, odaberi kineski pametni telefon. U ponudi ovih uređaja često ćeš naći veliki spektar boja i različitog dizajna, od metalnih do keramičkih kućišta. 

 

 

Zašto odabrati kupovinu kineskih mobitela na Mobis.hr? 

Za razliku od kupovine u stranim internetskim trgovinama, kupovinom u mobis.hr webshopu dobivaš:

 

 

  • Jamstvo koje možeš ostvariti u Hrvatskoj. Proizvodi kupljeni u drugim državama često nemaju osiguranu garanciju ili se ona može ostvariti slanjem uređaja u druge države što je dugotrajno i komplicirano. 
  • Povrat uređaja u roku od 20 dana koji dulji u odnosu na uobičajene kupovine u hrvatskim internetskim trgovinama, a jednostavniji u odnosu na strane webshopove. 
  • Plaćanje na rate do 12 rata, PayPalom ili gotovinom prilikom pouzeća. 
  • Besplatna dostava u roku od 2 radna dana, a često i unutar jednog radnog dana na području cijele Hrvatske. 
  • Osigurana i certificirana, 100% sigurna kupovina putem mobis.hr internetske ili fizičke trgovine. 
  • Podrška kupcima putem telefona, emaila ili chatom. 

 

Pronađi najbolje kineske mobitele u mobis.hr ponudi!

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel