Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 03. prosinac 2021.

Božić je sve bliže i bliže, a ti još niti kupio sve poklon? Ne brini, tu smo za tebe i u nastavku ti donosimo mnoštvo prijedloga koje ćeš sigurno iskoristiti, a i pronaći pokoju sitnicu za sebe.

Za sve koje vode aktivan stil života

Sportski život je tvoj način života i voliš se baviti raznim aktivnostima ili biti u prirodi. Biraj odličnu ponudu pametnih satova i narukvica od raznih brendova. Čekaju te Xiaomi, Amazfit, Garmin, Samsung, Huawei, Fitbit i Cubot, a tu su i super izdržljivi pametni telefoni koji će izdržati ekstremne vremenske uvjete, padove i kišu. Nemoj zaboraviti i na naše pametne vage s kojima ćeš još preciznije pratiti svoj sportski napredak i zdravlje.

Za ekološki osviještene

Uživaš u čistom zraku, izbjegavaš vožnju autom, recikliraš i trudiš se iskoristit svaku stvar do maksimuma? Ako si se pronašao u ovom opisu sljedeća ponuda savršena je za tebe! Biraj nove pametne telefone brenda Renewd koji brinu o okolišu i daju korištenim mobitelima drugu šansu, u potpunosti ih obnove sa originalnim dijelovima i daju ti dvije godine jamstva! Za izbjegavanje gradskih gužvi savršeni partneri su Xiaomi električni romobili koje će te sigurno dovesti na odredište, dok će ti odlična ponuda pročišćivača zraka domu pružiti čist i kvalitetan zrak u samo nekoliko minuta.

Za filmofile

Pogledaj već danas odličnu ponudu pametnih televizora, tableta, pametnih telefona sa velikim i preglednim zaslonima i vrhunski Xiaomi projektor za nenadmašno iskustvo u gledanju omiljenih TV sadržaja. Ako u slobodno vrijeme voliš gledati filmove ili serije, ova ponuda je kao stvorena za tebe. Savršen prikaz boja, točni i oštri detalji, nevjerojatno korisničko iskustvo gledanja, HD prikaz, samo su neke od značajki koje te čekaju kod ovih uređaja.

Za praktične

Spoj tehnologije, praktičnosti i jednostavnosti su najvažnije značajke kojima bismo opisali ovu kategoriju. Svi uređaji ovdje su kako bi tebi olakšali život i uštedili vrijeme, tako te čekaju odlični Xiaomi senzori, nadzorne kamere i sustavi, robot usisavači koji će sav posao obaviti umjesto tebe dok ti bezbrižno piješ popodnevnu kavu. Također, tu su u odlične buds bežične slušalice koje će stati u svaki džep, a zapetljanim žicama neće biti ni traga, kao i Samsung Galaxy Z Flip3 pametni telefon koji će ti pružiti sve što želiš od pametnog telefona – odlične specifikacije, a stane bilo gdje i vrlo ga je lako koristiti.

Za gaming frikove

Igrice i dodatna oprema savršen su poklon za svakog gamera, zato već danas pogledaj odličnu ponudu igrica za razne konzole, PC, Play Station 4 ili 5 i Nintento, gaming tipkovnice i miševe, rutere kako ti nikada ne bi imao problema s internetom i vrhunski Xiaomi gaming monitor koji će još više poboljšati iskustvo igranja igrica.

Za klasičare

Ostani u kontaktu sa svojim najmilijima i pokloni im jedan od odličnih modela mobitela na tipke. Biraj između bezvremenskih modela Alcatel, Nokia ili Panasonic uređaja i uljepšaj nadolazeće blagdane dragoj osobi.

Za strastvene ljubitelje glazbe

Kako bi u potpunosti uživao i omiljenoj glazbi biraj vrhunske JBL, Bose i Marshall slušalice i zvučnike i odlične Xiaomi, Samsung, Apple i Google pametne telefone sa nenadmašno dobrim setom zvučnika. Božićni party dobit će potpuno novu razinu sa super kvalitetnim zvučnicima, a omiljene božićne pjesme itekako će doći do izražaja sa nevjerojatno dobrom ponudom slušalica. Kupi ih već danas i praznici mogu početi.


 

Pogledaj cjelokupnu ponudu

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel