Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 04. veljača 2022.

Valentinovo je iza ugla, a ti još razmišljaš što kupiti voljenoj osobi? Ne brini, za tebe smo sastavili kratak vodič u kojem ćeš sigurno pronaći baš ono što tražiš. Biraj bežične slušalice, gaming opremu, dronove, zvučnike, pametne telefone ili satove tablete ili kindle čitače, difuzore ili ako se još uvijek ne možeš odlučiti jedan od poklon bonova iz naše ponude. Savršen poklon te čeka uz odlične akcijske cijene i ponude!

Sportaši su došli na svoje

Dani postaju sve duži, a nadamo se da nam proljeće kuca na vrata. Zato smo za tebe izdvojili odličnu ponudu pametnih satova i narukvica za sve ljubitelje sportskih aktivnosti u tvom životu. Pomoću ovih modernih i funkcionalnih uređaja prati svoje zdravlje, vježbaj i uživaj u napretku koji možeš pratit kroz mobilnu aplikaciju. Čekaju te najbolji brendovi Samsung, Xiaomi, Huawei, Amazfit, Garmin uz široki izbor iz asortimana kako bi svaki uređaj prilagodio svojim potrebama. Iskoristi super ponudu već danas jer te čekaju odlične akcije i popusti. 

Pametni satovi su opremljeni brojim funkcijama koje će ti olakšati radni dan i uljepšati vikende u prirodi. Pomoću brojnih senzora prati otkucaje srca, kvalitetu sna, razinu stresa, potrošene kalorije, dok će te neki satovi podsjetiti da je vrijeme za čašu vode! Odlična značajka svakog ovog uređaja je što ga možeš prilagoditi svojim potrebama, a sve pokazatelje jednostavno pratiti kroz mobilnu aplikaciju u stvarnom vremenu.

Glazba za savršeni trenutak

Savršen zvuk sigurno će poboljšati svaki trenutak i stvoriti lijepe uspomene kojih ćeš se uvijek rado sjećati. Već danas pogledaj odličnu ponudu zvučnika i slušalica koju smo za tebe pripremili i biraj između brojnih, omiljenih brendova, kao što su Xiaomi, JBL, Samsung, Amazon, Apple, Huawei i Marshall. Donose ti nevjerojatno dobru kvalitetu zvuka u bilo kojem trenutku, bilo da vježbaš, radiš, organiziraš zabavu ili romantičnu večeru za dvoje uronit ćeš u glazbu kao nikada do sad. Također, uhvati i mnoštvo proizvoda na akciji i ostvari brojne uštede. 

Praktični poklon su najbolji pokloni

Za sve koji vole funkcionalne poklone za tebe smo izdvojili brojne uređaje koji će svakome biti od koristi. Uživaj u zajedničkom gledanju omiljenih filmova ili serija na jednom od odličnih tableta koji ti donose vrhunsku sliku i zvuk. Za sve koji svoj dom žele pretvoriti u malu spa oazu tu je odlična ponuda difuzora i ovlaživača zraka za čist, mirisan i uvijek svjež prostor. Savršenu zajedničku fotografiju od sada je moguće najlakše napraviti uz jedan od selfie ringova ili tripoda i ostaviti ti najljepše uspomene.

Ukoliko se još uvijek ne možeš odlučiti koji je poklon pravi, tu su naši poklon bonovi od 200, 400 i 1.000 kuna koji će sigurno svakome uljepšati ovo Valentinovo.

 

Baci oko na ponudu

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel