Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 15. rujan 2020.

Što nam donosi Android 11 operacijski sustav u odnosu na svog prethodnika Android 10?

Android 11 je veoma sličan Androidu 10 i u ovom blogu ćemo ti objasniti koji su njegovi noviteti.  Najveća novost je da ćeš moći dohvatiti sve svoje poruke na jednom mjestu. Kad prijeđeš prstom od vrha prema dolje u Androidu 10, srušite traku s obavijestima - pa, u Androidu 11, to je podijeljeno u dva odjeljka, koji se sastoje od tvojih obavijesti i tvojih "razgovora".

Ti su razgovori u osnovi samo obavijesti o chatu iz chat aplikacija kao što su WhatsApp, Facebook Messenger i Twitter, tako da znaš da na njih vjerojatno vrijedi obratiti pažnju više nego na ostale obavijesti.

Android 11 je stvoren za lakše i funkcionalnije korištenje mobilnih telefona

Obavijesti o razgovoru pojavljuju se u namjenskom odjeljku na vrhu sjene, s dizajnom za prosljeđivanje ljudi i specifičnim radnjama razgovora, poput otvaranja razgovora u obliku oblačića, stvaranja prečaca za razgovor na početnom zaslonu ili postavljanja podsjetnika.

Mjehurići za  chat  kao što su WhatsApp i druge aplikacije za razmjenu poruka  prvi su se put pojavili u Androidu 10. Nova verzija operacijskog sustava  poboljšava korisničko  iskustvo  dodavanjem opcija za  povlačenjem i zadržavanjem na vrhu drugih aplikacija.

Snimanje zaslona omogućuje ti snimanje onoga što se događa na tvom telefonu. A ugrađen je izravno u Android 11, tako da ti ne treba dodatna aplikacija. Snimi zvuk s mikrofona, uređaja ili oboje.

Glasovni pristup je brži i lakši za upotrebu. Jednostavne naljepnice na aplikacijama pomažu ti upravljanju telefonom i navigaciji, a sve glasom.

Pogledaj ponudu mobitela

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Mi brinemo za tvoje podatke.