Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. listopad 2021.

Otkako je svijet potresla globalna pandemija, došlo je do mnogobrojnih promjena u obavljanju različitih djelatnosti. Ljudi su se morali prilagoditi novonastalim uvjetima poslovanja, a netaknuta nije ostala ni prodajna industrija. Naime, otkako je započela pandemija bilježi se porast on-line trgovine te dolazi do naglog porasta webshop prometa. Vrlo jednostavan način kupnje izuzetno je privlačan kupcima pogotovo jer donosi višestruke opcije plaćanja, stoga nema gotovo nikakve razlike u odnosu na „live“ kupovinu. Unatoč mnogim prednostima koje donosi on-line trgovina, postoji određena populacija koja i dalje ovakav način kupnje smatra nepovjerljivim. Razvojem internetske prodaje javljaju se različite opcije prijevara, što određene kupce odvraća od potencijalne kupnje putem webshopa.

Sigurno kartično plaćanje - 3D Secure Payment

Trgovci diljem svijeta vodili su brigu kako bi zaštitili svoje kupce od neželjene krađe podataka – i stali na kraj tome! Naime, od samog starta COVID-19 pandemije, sve se više koristi kartični način plaćanja, što zbog prevencije širenja dotične bolesti, a ponajviše radi svoje jednostavnosti korištenja. Identičan je slučaj i s on-line trgovinom. Trgovci su svjesni dotadašnjih nedostataka internetske trgovine, koji su dovedeni do najmanje moguće mjere zahvaljujući brojnim mjerama među kojima prednjači 3D Secure Payment.

3D Secure Payment je besplatna usluga koju pružaju Visa i MasterCard te nude dodatno osiguranje verifikacijom prilikom internetske trgovine. Ova je usluga automatski omogućena na kartici kupca te je integrirana u internet stranicu željene poslovnice. Prilikom finaliziranja plaćanja, kupcu će se otvoriti stranica na kojoj će upisati jednokratnu šifru, primljenu na mobilni telefon. Jednokratna šifra vrijedi isključivo tijekom jedne transakcije (15 minuta) i osigurava dodatnu zaštitu podataka od možebitnih internetskih prijevara.  

Prednosti plaćanja kreditnom karticom u mobis.hr

  1. 3D Secure Payment - nema straha od internetskih prijevara

  2. Garancija sigurne isporuke unaprijed plaćenih proizvoda 

  3. Mogućnost komunikacije s najboljom korisničkom podrškom prilikom kupovine 

Isprobaj sve prednosti sigurne on-line kupovine u mobis.hr - najboljem webshopu po izboru struke! 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel