Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 08. listopad 2021.

U današnje vrijeme sve nam je lakše i dostupnije osigurati svoj dom ili ured. U tu priču odlično će se uklopiti vrhunski mini sigurnosni set iz Xiaomija sa brojnim senzorima, koji je nevjerojatno pristupačan i jednostavan za instalaciju i korištenje.

Dijelove seta možeš birati sam, prema svojima potrebama i mogućnostima. Xiaomi sigurnosni set sastoji se od senzora za vrata i prozore, senzora za svjetlo, senzora za pokrete, pametni bežični prekidač, pametna utičnica i centralna jedinica. Također, cijeli ovaj set možeš nadopuniti odličnim pametnim uređajima za dom, kao što su pročišćivači zraka, senzori za temperaturu i vlažnost zraka u prostoriji, pametna grijalica ili robotski usisavači.

Pametna kuća pružit će ti dodatnu sigurnosti, ekonomičnost i jednostavno upravljanje svim uređajima kroz Mi Home aplikaciju. Kontrolu nad svim uređajima možeš imat gdje god se nalaziš kao i ostali iz tvog kućanstva, što će vam sigurno olakšati život.

Xiaomi Mi Smart Hub

Ovaj uređaj zapravo je centar za povezivanje svih pametnih uređaja u tvom domu ili uredu. Pomoću Mi Smart Hub-a uređaje ćeš moći povezati i postaviti na način rada koji ti najbolje odgovara, a istovremeno možeš spojiti do 32 uređaja.

Xiaomi Mi Motion Sensor

Xiaomi Mi Motion Sensor prepoznaje kretanje ljudi i životinja, vrlo je malen i diskretan uređaj koji će stati bilo gdje. Opremljen je infracrvenim senzorom te pomoću indukcijske topline detektira kretanja. Možeš ga namjestiti da noću prati tvoje kretanje i povezati ga sa nekom od lampi ili noćnim svjetlom kako bi se upalilo. Odličan je i za sigurnost doma jer će u slučaju provale emitirati zvučne i vizualne alarme i obavijestiti te putem aplikacije na pametnom telefonu.

Xiaomi Mi Window and Door Sensor

Ovaj set senzora upozorit će te kada su se vrata ili prozori neočekivano otvorili. Mogu se ugraditi na samo 10 mm od prozora ili vrata, vrlo je precizan, a može se povezati i sa ostalim pametnim uređajima u kući. Također, jednostavan je za instalaciju, bežičan je, prijenosan te ga možete postaviti bilo gdje. Uređaj možete namjestiti tako da kada otvorite vrata automatski se upali svjetlo u prostoriji ili ako zatvorite prozor da se automatski uplati pročišćivač zraka.

Xiaomi Mi Light Detection Sensor

Senzor za svjetlo odličan je dodatak tvom pametnom domu. Ima raspon detekcije jačine svjetla do 83000 luksa i mogućnost povezivanja sa Mi Home aplikacijom. Automatski će prepoznati promjene u vanjskom svjetlu i na temelju toga prilagoditi svjetla u prostoriji.

Xiaomi Mi Wireless Switch

Bežičnim prekidačem upravljaj svim uređajima u svom domu. Jednim pritiskom ugasi sve pametne uređaje u svom domu, upali određeni set uređaja ili pozovi obitelj na ručak.

Xiaomi Mi Smart Plug

Ovim uređajem možeš pratiti potrošnju energije svakog uređaja u kući, a pomoću funkcije pametnog tajmera možeš uključiti ili isključiti uređaj u određeno vrijeme. Utičnicu je potrebno spojiti na WiFi i upariti ju sa pametnim telefonom.

Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor

Senzor vodi brigu o temperaturi i vlažnosti zraka u tvom domu. Opremljen visoko osjetljivim senzorima, na monitoru će jasno biti vidljivo da li je u prostoriji prehladan, pretopao, suhi ili vlažni zrak. Sve podatke primit ćeš na svoju Mi Home aplikaciju, a senzor će automatski prepoznati ukoliko u prostoriji imaš još pametnih uređaja od Xiaomija, kao što su klima uređaji ili ovlaživači zraka i prilagoditi ih na temelju temperature i vlažnosti u zraku.

 

Želim pametan dom

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel