Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 24. lipanj 2022.

Xiaomi ekosustav sadrži cijelo mnoštvo pametnih uređaja za dom koji rade zajedno kako bi tvoj život doma učinili ugodnijim, kvalitetnijim i lakšim, a zajedno čine ono što zovemo Xiaomi pametni dom. Budući da je izbor toliko velik, ponekad može biti težak zadatak odabrati koji nam se uređaji i modeli sviđaju i koji su nam najkorisniji, stoga smo ti odlučili pomoći i izdvojili top 3 Xiaomi pametna uređaja za dom koja će te oduševiti!

Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+ EU

Vacuum-Mop 2 Pro+ jedan je od najboljih robotskih usisavača iz Xiaomijeve ponude, a uvidom u njegove tehničke karakteristike jasno je i zašto. vSlam navigacijski sustav usisavaču omogućuje precizno mapiranje prostora koji treba očistiti te navigiranje i orijentiranje u prostoru, a uz pomoć TOF 3D tehnologije, usisavač izrađuje detaljan plan čišćenja, uspješno savladava i izbjegava prepreke te mjerenjem udaljenosti određuje optimalan put čišćenja.


Velika usisna snaga od 3000Pa omogućuje usisavanje i najzahtjevnijih površina, a usisavač će sam prilagoditi snagu usisavanja ovisno o tipu površine na kojoj se nalazi pa će primjerice na tepihu koristiti veću snagu nego na pločicama. Možeš birati između 4 načina rada koji se razlikuju u razini snage usisavanja, a usisavač ima 550ml spremnik za prašinu te 250ml spremnik za vodu 3 funkcije mokrog čišćenja.
Uz pomoć Alexe i Google asistenta usisavačem možeš upravljati glasovnim naredbama, a kada nisi kod kuće preko Mi Home aplikacije možeš narediti čišćenje na daljinu tako da te prostor dočeka čist kada se vratiš. Što ti više treba od jednog usisavača? Svoj Vacuum-Mop 2 Pro+ možeš pronaći u našem web shopu.
 

Kupi već danas!

Xiaomi Air Fryer 

Kuhanje je zasigurno jedan od kućanskih poslova koji oduzima najviše vremena. A kada to moraš raditi nakon napornog dana ili ti se jednostavno želiš pojesti nešto kvalitetno, a ne da ti se to sve pripremati, može biti zaista zamorno. Tu nastupa Xiaomi Air Fryer!
Friteza – pekač na vrući zrak zapremine 3.5L temeljito prži ulje u hrani cirkulacijom zraka od 360° što ravnomjerno zagrijava hranu – vanjski sloj izlazi hrskav i ukusan, a unutrašnjost ostaje mekana i sočna. Temperaturu pečenja možeš podesiti između 40°C i 200°C, a osim za prženje Air Fryer možeš koristiti i za odmrzavanje, sušenje voća i mesa te fermentiranje povrća. Hrana se priprema bez ikakvih dodatnih ulja i masnoća, a okus ostaje bogat i sočan te dobivaš zdrav i ukusan obrok u rekordnom vremenu.

Ono što je najveća prednost Air Fryer friteze je priprema hrane unaprijed. Primjerice, svoj obrok staviš u fritezu prije odlaska na posao i postaviš željeno vrijeme pripreme, kako bi te obrok dočekao topao i spreman kada se vratiš. Na OLED ekranu jednostavno ćeš pratiti i podešavati sve što ti je potrebno za pripremu, a uz pomoć Google asistenta također možeš pokretati i prekidati kuhanje. Bilo da kuhaš za sebe ili za cijelu obitelj – nemaš brige jer Air Fryer kuha za do 5 osoba, tako da slobodno pozovi prijatelje ili obitelj na ručak i uživaj.

 

Kupi već danas!

Xiaomi Mi Smart Kettle Pro pametno kuhalo za vodu

Da, Xiaomi je čak i kuhanje vode uspio učiniti bržim i jednostavnijim. Mi Smart Kettle Pro vodu će zagrijati ili skuhati u „tren oka“, a također ima i opciju zadržavanja temperature između 40°C i 90°C te automatsko zadržavanje topline nakon zakuhavanja. Kapacitet od 1.5 L bit će ti dovoljan za pripremu toplih napitaka ili pripreme vode za hranu, a temperaturu možeš pratiti na digitalnom zaslonu.

A sada, najbolji dio – kuhalom upravljaš pomoću Mi Home aplikacije tako da vodu za svoju jutarnju kavu možeš skuhati dok si još u krevetu. Može li bolje od toga? Svoje Smart Kettle Pro kuhalo za vodu potraži u našem web shopu po akcijskoj cijeni!
 

Kupi već danas!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel