Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 08. veljača 2021.

Stigla nam je odlična akcija za Valentinovo u kojoj smo ti pripremili mnoštvo popusta, ušteda ali i poklona! Biraj neke od omiljenih modela pametnih telefona, nosive tehnologije ili nešto od dodatne opreme za svoju bolju polovicu. Spoji savršen par od izdvojenih brendova Xiaomi, Huawei, Apple, Alcatel, OnePlus, Realme, Polaroid ili Forever uređaja.

Novi pametni telefon kao savršen poklon

Želi oduševiti bolju polovicu? Pametni telefon onda je sigurno rješenje! Biraj neke od vrhunskih modela naših najpopularnijih brendova s kojima ćeš zauvijek zabilježiti one najvažnije i najljepše trenutke. Vrhunski iPhone 12 donosi ti pregršt specifikacija i mogućnosti koje će te ostaviti bez daha. Hrpa memorije koja će ti biti i više nego dovoljna za pohranu svih sadržaja, baterija koja je opremljena tehnologijom brzog punjenja od 20W i s kojom ćeš vrlo brzo biti u pokretu i toliko dobra kamera s kojom će ti sve fotke izgledati profesionalno.

Ukoliko IOS nije tvoj prvi odabir tu je i odlična ponuda Android uređaja. Odluči se za neke od Alcatel, Xiaomi, Huawei, Realme ili OnePlus modela. Xiaomi Mi 10 iznenadit će te svojom odličnom cijenom i oduševiti odličnim specifikacijama. Pripremi se za novu dimenziju mobilne fotografije sa 108MP kamerom, moćnu bateriju sa tehnologijom brzog punjenja, 8GB radne memorije koja je uparena sa fenomenalnim Snapdragon 865 procesorom i savršen je za igranje igrica, ali i obavljanje više radnji simultano bez ikakvih problema.

Nosiva tehnologija za nju i za njega

Pametni sat ili narukvica odličan je praktičan ali i elegantan poklon za dragu osobu, pogotovo ako se kupuje u paru. Za tebe smo izdvojili odlične modele iz već poznatih, provjerenih brendova, Xiaomi, Huawei, Forever i Realme nosive tehologije.

Biraj prepoznatljivo dobar Huawei GT 2E pametni sat kojemu baterija traje i do 14 dana, otporan je su na vodu, podržava i do 85 različitih aktivnosti i neće te razočarati svojim performansama. Tu je i Xiaomi Amazfit GTR serija pametnih satova koja će uz odlične i brojne senzore savršeno pratiti tvoj dan i kvalitetu sna. Izdržat će i do 12 dana bez dodatnih punjenja, a ukoliko ćeš ga koristiti kao običan sat tada će mu baterija izdržati preko mjesec dana, također prati 12 različitih aktivnosti.

Za stvaranje romantične atmosfere

Ukoliko ti romantika i nije jača strana, biraj odličnu Xiaomi Mi Yeelight ambijentalnu lampu čije toplo svijetlo imitira svijeću. Može se jednostavno kontrolirati putem aplikacije, dok joj baterija traje i do 8 sati sa jednim punjenjem. Stvori ugodnu atmosferu u svom domu jednim klikom uz jednostavan, bezvremenski dizajn, prilagodnu topline svjetla i ravnomjerno raspršivanje svjetlosti zahvaljujući odliku tuljca.

Za vrhunski zvuk pobrinut će se Xiaomi Mi bluetooth zvučnik, modernog dizajna koji dolazi u dvoje odlične boje, crvenoj i plavoj. Može se upariti s tabletom, mobitelom, televizorom ili laptopom. Ugrađena baterija može mu potrajati i do 8 sati neprekidnog slušanja, te podržava razne glazbene načine. Savršen je način za stvaranje romantične atmosfere u tvom domu.

Ukoliko želiš na orginalan način zabilježiti najdraže trenutke onda je Polaroid Snap kamera pravi izbor za tebe! Fotografije možeš isprintati ili pohraniti na microSD memorijsku karticu. Kamera podržava tri različita načina slikanja, u boji, crno-bijelo i sepiu, a fotke mogu imati biti u okviru ili bez njega. Također ima ugrađen i timer do 10 sekundi kako bi imao vremena namjestiti savršenu fotku. 


Najbolja ponuda te čeka

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel