Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. srpanj 2022.

Huawei Nova Y70 novi je uređaj na tržištu iz Huaweijeve Nova serije. Može se pohvaliti nizom naprednih karakteristika kakve se rijetko mogu naći na telefonu ovog cjenovnog ranga, a najbolje od svega što ga trenutno možeš dobiti i po akcijskoj cijeni u našem web shopu. Što ti sve donosi novi Huawei Nova Y70, pročitaj u nastavku.

Dizajn

Stakleno tijelo s velikim ekranom s prednje i diskretno uklopljenim objektivima kamera sa stražnje strane odiše elegantnim i modernim dizajnom koji odlično pristaje ruci i daje zadovoljavajući osjećaj upravljanja. Telefon dolazi u 3 boje: kristalno plava, biserno bijela i ponoćno crna, a koju god odabereš, sigurno nećeš pogriješiti.

Zaslon

Huawei Nova Y70 može se pohvaliti ogromnim ekranom od 6.75 inča kakav se zaista rijetko viđa na ovom rangu telefona. 6.75“ FullView zaslon HD+ rezolucije prekriva čak 90% prednje strane tijela telefona tako da ćeš uživati u odličnoj i preglednoj slici dok gledaš svoje najdraže filmove i serije. Tehnologija pametnog prilagođavanja ambijentalnog svjetla poštedjet će tvoje oči od napora uzrokovanog plavim svjetlom tako možeš uživati satima bez problema.

Baterija

Baterija novog Huaweijevog uređaja definitivno je jedna od njegovih najvećih prednosti. Naime, bateriju kapaciteta čak 6000 mAh dovoljno je puniti svega 2 puta tjedno za bezbrižno uživanje, a za svega dodatnih 5% baterije dobit ćeš 12 sati korištenja na raspolaganje. Nevjerojatno, zar ne? Kada zatrebaš punjenje, Huawei SuperCharge funkcija brzog punjenja za samo 10 minuta omogućit će ti 3 sata reprodukcije videa.

Kamera

Nova Y70 posjeduje trostruki sustav kamera koje će ti pružiti kvalitetno iskustvo stvaranja fotografija. Glavna 48 MP kamera propušta puno svjetla te stvara čiste i jasne fotografije s odličnim detaljima. 5 MP ultraširokokutna kamera proširit će ti perspektivu pa ćeš moći zabilježiti sve oko sebe pod kutem od čak 120°. Tu je i 2 MP dubinska kamera koja s poboljšanim algoritmom stvara kvalitetne portrete s naglašenim i jasnim detaljima. Selfie kamera od 8 MP uz pomoć naprednog AI softvera izglađuje tvoju kožu na slici i ističe najvažnije karakteristike tako da će selfiji uvijek biti kvalitetni.

Memorija

Nova Y70 ti na raspolaganje stavlja 128 GB interne memorije što bi trebalo biti dovoljno za pohranu onoga što želiš. Ali, ni oni zahtjevniji korisnici ne trebaju brinuti jer je tu opcija vanjske memorije do 512 GB na koju možeš spremati koliko te volja. 

Sve u svemu, Huawei Nova Y70 nudi ti zavidne karakteristike po zaista povoljnoj cijeni, što ga izdvaja u odnosu na ostale telefone iz klase. 

Iskoristi akciju i kupi Huawei Y70

Iskoristi odličnu priliku i ugrabi novi Huawei Nova Y70 na akciji za samo 999 kuna!

Akcija traje do 31.07.2022. ili do isteka zaliha.

 

Želim Huawei Nova Y70!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel