Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 27. srpanj 2020.

Ponekad pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi u svijetu tehnologije, a onda se dogodi nešto kao što se Realme dogodio nama! Realme je brand koji se u dvije godine je osvojio velika svjetska tržišta, a predstavljaju predivne telefone, brutalnih specifikacija i k tome su još cjenovno prihvatljivi!

Sada kad ti je jasnije s čime ćeš se susresti, vrijeme je da se udobno namjestiš i dopustiš nam da te povedemo u avanturu zvanu – Novi Realmi modeli!

Realme X50 Pro – Brzine budućnosti i čak 6 kamera!

Od velikih igrača smo već navikli vidjeti famozni 5G u opisu, ali X50 Pro nas je u potpunosti oborio s nogu. Ovaj predivni mobitel ima odlične specifikacije, ali osvrnimo se, za početak na ono oku vidljivo. Predstavljamo ti 6,4'' Super AMOLED zaslon koji štiti Corning Gorilla Glass 5 zaštita te polikarbonska stražnja strana predivnih boja koja je otporna na špricanje.

Oprostite, zar je netko rekao 6 kamera? Nije tipfeler, obećavamo! Krenimo redom od dvostruke selfie kamere koju čine 8 MP ultra širokokutna kamera, te 32 MP širokokutna kamera opremljena Sony IMX616 senzorom. Glavnu četverostruku kameru nosi 64 MP kamera, a na nju se nadovezuju 12 MP kamera  s telefoto lećama, 8 MP ultra širokokutna kamera s makro lećama te četvrta kamera s B&W portret lećama.

Možeš birati između dvije verzije ovog fantastičnog telefona, s 8GB RAM-a i 128 GB unutarnje memorije ili sa čak 12 GB RAM-a i 256GB unutarnje memorije.

Želim Realme X50 Pro!

 

Realme X50 - mlađi brat kojeg ne želimo skrivati!

Svaki Pro telefon uvijek ima prethodnika na kojem svi zaboravimo kada vidimo Pro, ali s Realme X50 nije tako! Ovaj vrhunski mobitel također ima nevjerojatne brzine interneta koje su i do 10 puta veće od klasičnih telefona. Predstavlja se kroz 6,57" zaslon koji ima frekvenciju osvježavanja od čak 120 GHz, a omjer tijela i zaslona je nevjerojatnih 90.4%!

Sa stražnje strane ponosno pokazuje svoje četiri kamere, a selfie kamera je dvostruka. Profesionalne fotografije, realan ton kože, naglašena prirodna ljepota i bokeh efekt su samo neke od stvari koje će te osvojiti.

Neki od zanimljivih aduta koji su nas zaintrigirali je dizajn stražnjeg poklopca koji posebno sjaji na suncu, te skriveni senzor za otisak prsta koji se nalazi s bočne strane telefona. Ono na što smo svi fokusirani kod svojih mobitela nije ostalo u sjeni ni kod Realme X50 baterija. Kapacitet baterije je 4200mAh, a od 0-100% puni se u svega 55 minuta! 

 

Želim Realme X50!

 

Realme X3 SuperZoom - svijet na dlanu!

Šlag na tortu nam je Realme X3 SuperZoom  pametni telefon!

Da krenemo od samog imena zašto SuperZoom? Ovaj pametni telefon opremljen je novim periskopskim zoom objektivom, donoseći ti potpuno novo fotografsko iskustvo. Podržava raspon od 5x optički zooma do 60x SuperZooma što ti daje brojne mogućnosti fotografiranja i upravljanja fotografijom.

Ultra širokokutne leće imaju žarišnu duljinu od 16 mm do 124 mm, a optički stabilizator slike u svim okolnostima daje jasnu, kristalno čistu fotografiju punu detalja.

Realme X3 SuperZoom pokreće Snapdragon 855+ koji omogućava nevjerojatnu fluidnost pri svim radnjama kao i u slučaju multitaskinga. Poseban sustav hlađenja omogućava optimalan rad u svim temperaturnim uvjetima, pogotovo prilikom punjenja. Jedna od osobina, koja nam je svima bitna, a preuzeo ju je od Realme X50 pametnog telefona je moćna baterija 4200 mAh koja se puni od 0-100% u 55 minuta!

U ponudi je nevjerojatnih 12GB RAM-a u kombinaciji s 256 GB unutarnje memorije

 

Želim Realme X3 SuperZoom!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel