Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 09. rujan 2020.

Saznaj sve o novim TCL pametnim telefonima

Riječ je o jednom od najvećih proizvođača elektronike u Kini – ali proizvođaču koji vrlo oprezno nastupa van matičnog tržišta. Tek se nedavno odlučio izaći na globalno tržište svojim televizorima – i doživio je sjajan uspjeh (i na našem tržištu). To ga je očito ponukalo da okuša na tržištu koje još bolje poznaje: tržištu mobitela. TCL naime stoji iza mobilnih brendova još od 2005., ali tek sada se odlučio izdati mobitel pod vlastitim imenom. Pogađate, riječ je o nečem posebnom…

TCL 10 SE 

Pametni telefon pokreće Mediatek MT6762 Helio P22 Octa-core procesor koji će pokretati multimediju besprijekorno. Opremljen je sa 4 GB RAM-a s 128 GB interne memorije koji se mogu povećati microSDXC karticom koja će biti spremište svih vaših podataka. Sadrži trostruku kameru koja uključuje 48 MP (široka) + 5 MP (ultraširoka) + 2 MP (dubinska) s dvostrukom LED bljeskalicom, HDR i mogućnosti panoramskog snimanja za savršene fotke.

TCL 10 SE s prednje strane ima  8 MP (široku) kameru za okidanje selfija. Pametni telefon dolazi s veličinom zaslona od 6,52 inča s LCD kapacitivnom tehnologijom osjetljivim na dodir. Gustoća zaslona je 398 PPI, a razlučivost 720 x 1600 piksela.

Radi na operativnom sustavu Android 10.0 s TCL korisničkim sučeljem za nesmetano funkcioniranje. Uređaj napaja neizmjenjiva Li-Po baterija od 4000 mAh koja podržava brzo 15W punjenje. Senzori uključuju otisak prsta (montiran straga), akcelerometar, žiroskop, blizinu i kompas.

TCL 10L

TCL 10 L pametni telefon dolazi sa 6,53 inčnim IPS LCD kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir. Gustoća zaslona je 395 PPI, a razlučivost 1080 x 2340 piksela s HDR-om.

Radi na operativnom sustavu Android 10.0 s TCL korisničkim sučeljem za nesmetano funkcioniranje. Pametni telefon napaja se neizmjenjivom Li-Po baterijom od 4000 mAh. Senzori uključuju otisak prsta (montiran straga), akcelerometar, žiroskop, blizinu i kompas.

Pametni telefon pokreće Qualcomm SM6125 Snapdragon 665 Octa-core procesor. Uređaj ima 64 GB prostora za pohranu sa 6 GB RAM-a koji se može povećati s microSDXC (koristi zajednički SIM utor).

TCL 10L ima odličnu četverostruku kameru koja uključuje 48 MP (široka) + 8 MP (ultraširoka) + 2 MP (makro) + 2 MP (dubinsku) s dvostrukom LED bljeskalicom, HDR, panoramskim snimanjem za slikanje odličnih fotografija.

TCL već godinama stoji kao jedan renomirani brand sa ponudom televizora, a sada na scenu dolaze sa jakom ponudom pametnih telefona, koja će sasvim sigurno oduševiti svaki ukus.


Provjeri ponudu TCL uređaja!

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel