Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 22. ožujak 2020.

Iako je ovogodišnji MWC u Barceloni otkazan zbog okolnosti povezanih s epidemijom Corona virusa, najveći svjetski brandovi našli su svoj način predstavljanja noviteta koje su pripremili. 

TCL sklopivi zaslon i trostruki tablet

TCL tako ove godine predstavlja novi koncept pametnog telefona sa sklopivim zaslonom, kao i trostruki koncept tableta. Uređaji su dio opsežnog razvojnog programa TCL-a u proizvodnji zaslona, a rezultat je najnoviji dinamički koncept prikaza.

TCL je s ovim uređajima jasno pokazao kako ima velikog prostora za napredak kada je riječ o fleksibilnoj i sklopivoj tehnologiji.

Pametni telefon s fleksibilnim AMOLED zaslonom 

TCL je identificirao nove načine korištenja prednosti fleksibilnosti AMOLED zaslona. Ovo je prvi svjetski pametni telefon s proširenim rolabilnim zaslonom. Dakle, na mobitelu doslovce možete izvući zaslon koliko vam to u tom trenutku odgovara!

Standardni dizajn pametnog telefona debljine 9 mm s AMOLED zaslonom koristi unutarnje motore za proširenje zaslona od veličine 6,75“ do maksimalnih 7,8“. Ovo je uređaj koji omogućuje potpuno novo korisničko iskustvo koje uključuje podijeljeni zaslon i višesmjerna korisnička sučelja. Uređaj nema nabora koji se obično nalaze kod sklopivih AMOLED-a. Kada se ne koristi, klizni panel s motorom koristi naprednu mehaniku kako bi sakrio fleksibilnost prikaza.

Trostruki koncept tableta 

Najveći dio razvoja TCL je usmjerio prema pametnim telefonima. No, TCL također vjeruje da se ova tehnologija može iskoristiti za još bolje iskustvo na nešto većem ekranu. Iz tog razloga su predstavili trostruki koncept tableta, koji koristi dvije tehnologije za sklapanje 10“ zaslona do 6,65“ s omjerom od 20,8:9. Osigurava glatko savijanje prema unutra i prema van. Zanimljivo, zar ne?

Iako su ovo još samo konceptualni uređaji, TCL uskoro priprema i nove flagship smartphone, koje možete očekivati i u mobis.hr ponudi.
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel