Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 26. lipanj 2017.

Ako je i ovog ljeta tvoj pametni telefon trebao služiti samo za pregledavanje i objave na društvenim mrežama, čitanje pokojeg portala i kao GPS uređaj, znaj da on može puno, puno više. Saznaj kako možeš iskoristiti sve mogućnosti koje ti daje tvoj pametni telefon, a koje do sada nisi znao! 

1. Kako se riješiti dosadnih komaraca uz pomoć pametnog telefona?

Ne voliš koristiti umjetne mirise, tekućine protiv komaraca? Osim toga, unatoč tome što su jako dosadne smatraš da nije humano nauditi ovim malim, letećim napastima? Onda imamo pravo rješenje za tebe i to u obliku aplikacije Anti Mosquito Sonic Repeller. Aplikacija uklanja komarce u tvojoj blizini zahvaljujući tonovima visoke frekvencije koji oponaša zvukove prirodnih neprijatelja komaraca. 

Ove zvukove ljudi ne mogu čuti pa ti neće ni smetati. Aplikacija je dostupna na iTunesu i Google Playu.

Aplikacije-ljetne-2017-zvjezdano-nebo

Designed by Freepik

2. Postani zvjezdoznanac. Idealno za romantične ljetne večeri!

Aplikacija pod nazivom Skyview jednostavna je i vrlo intuitivna aplikacija za istraživanje zvjezdanog noćnog neba. Korištenjem kamere na tvome uređaju dobit ćeš informacije o nebeskim tijelima koje vidiš na nebu. Aplikacija prikazuje popularna sazviježđa i sustave i otkriva ti daleke galaksije. 

Preuzmi aplikaciju dostupnu za Android i iOS uređaje i proširi svoje znanje dalje od Velikih i Malih kola. 

3. Izbjegni sunčanicu i izgorjelu kožu

Stigao je dugo željeni godišnji odmor, kupanje i uživanje na plaži i suncu. Svi znamo koliko su sunčeve zrake postale opasne za našu kožu i kakve posljedice ono može ostaviti. Znaš li da možeš putem mobitela provjeriti koliko je u određenom trenutku opasno biti izložen sunčevim zrakama?

Trenutno je dostupan niz sličnih aplikacija, mi smo pronašli RAYMIO, sunZapp i Wolfram Alpha Sun Exposure App koji ti daju informacije o jačini sunca, UV zrakama i kako na ispravan način zaštiti svoju kožu. 

aplikacije-za-ljeto-more-kupanje-fotografije

Designed by Freepik

4. Želiš profesionalne i uređene fotografije s godišnjeg odmora? 

Snapseed jedna je od boljih aplikacija za uređivanje fotografija putem mobitela. Osim standardnih filtera donosi ti i brojne zaista intuitivne alate koji će popraviti tvoje fotografije ili izbrisati neželjene dijelove. 

Preporuke brojnih korisnika na Google Playu i iOSu potvrdili kvalitetu ove aplikacije i zadovoljstvo korisnika. 

5. Plaža, gitara, mjesečina i… aplikacija

Možda te ove aplikacije neće naučiti kako svirati za društvo na plaži, ali sigurno ćete podsjetiti na najvažnije akorde. Aplikacija poput smartChord daje informacije o akordima, ima ugrađeni metronom i daje vizualnu podršku o svakom uređaju. 
 

Jesmo li te inspirirali?

Za naše prošlogodišnje savjete kako pretvoriti svoj pametni telefon u GPS uređaj klikni na link: 


Saznaj kako pretvoriti pametni telefon u GPS!
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel