Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 21. srpanj 2016.

Donosimo vam pregled najboljih aplikacija s kojima više nikada nećete pokisnuti ili izgorjeti na suncu.

Uvjerljivo jedna od najpoznatijih besplatnih aplikacija za vaše mobitele ili tabletedefinitivno je Accuweather.com. Nudi vam gotovo sve informacije koje vam mogu zatrebati, uključujući dnevne i tjedne prognoze. Ako niste sigurni koji je najbolji trenutak za odlazak na plažu, posebno će vam biti zanimljiva mogućnost pregleda vremenske prognoze po satima. Aplikacija je dostupna i u obliku widgeta.

Googleova aplikacija Google Now uz niz drugih informacija poput najbližih restorana, podsjetnika, liste najboljih filmova i sve svega ostalog što vam može pasti na pamet, nudi i vremensku prognozu. Aplikacija će slati periodične vremenske izvještaje, a najbolja odlika je glasovno pretraživanje.

Dobro je znati da veliki broj Android uređaja dolazi u paketu s ovom aplikacijom pa ako niste do sad, potražite ju na vašem pametnom telefonu.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za vremenske prognoze definitivno je GO Weather Forecast and Widgets. Jednostavan i čist dizajn pruža vam pregled velikog broja informacija. Aplikacija putem alarma javlja trebate li toga dana pripremiti kišobran, razinu UV zračenja, vlažnost zraka kao i satelitske informacije za detaljnija predviđanja.

Weather Underground izrazito je precizna aplikacija za vremensku prognozu. U početku vas može iznenaditi veliki broj informacija, ali na to se vrlo brzo priviknete.

Kako i kod velikog broja drugih aplikacija i ova vam pruža mogućnost odabira grada za koji želite dobivati informacije. No, posebnost ove aplikacije u odnosu na druge je odabir pojedine meteorološke postaje kako nikad ne bi bilo vremenskih iznenađenja.

Osnovna prednost YoWindows Weather aplikacije je njena vizualna atraktivnost. Ako želite aplikaciju koja je jednostavna, sažeta i vizualno atraktivna, ovo je idealan odabir. Uz informacije o vremenu, aplikacija prikazuje promjene dnevnog krajolika ovisno o trenutnoj vremenskoj prognozi, ali i dobu godine.

 

Ako imate pitanja, javite nam se!

 

Izvor: http://bit.ly/1RIasXY

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.