Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 21. srpanj 2016.

Donosimo vam pregled najboljih aplikacija s kojima više nikada nećete pokisnuti ili izgorjeti na suncu.

Uvjerljivo jedna od najpoznatijih besplatnih aplikacija za vaše mobitele ili tabletedefinitivno je Accuweather.com. Nudi vam gotovo sve informacije koje vam mogu zatrebati, uključujući dnevne i tjedne prognoze. Ako niste sigurni koji je najbolji trenutak za odlazak na plažu, posebno će vam biti zanimljiva mogućnost pregleda vremenske prognoze po satima. Aplikacija je dostupna i u obliku widgeta.

Googleova aplikacija Google Now uz niz drugih informacija poput najbližih restorana, podsjetnika, liste najboljih filmova i sve svega ostalog što vam može pasti na pamet, nudi i vremensku prognozu. Aplikacija će slati periodične vremenske izvještaje, a najbolja odlika je glasovno pretraživanje.

Dobro je znati da veliki broj Android uređaja dolazi u paketu s ovom aplikacijom pa ako niste do sad, potražite ju na vašem pametnom telefonu.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za vremenske prognoze definitivno je GO Weather Forecast and Widgets. Jednostavan i čist dizajn pruža vam pregled velikog broja informacija. Aplikacija putem alarma javlja trebate li toga dana pripremiti kišobran, razinu UV zračenja, vlažnost zraka kao i satelitske informacije za detaljnija predviđanja.

Weather Underground izrazito je precizna aplikacija za vremensku prognozu. U početku vas može iznenaditi veliki broj informacija, ali na to se vrlo brzo priviknete.

Kako i kod velikog broja drugih aplikacija i ova vam pruža mogućnost odabira grada za koji želite dobivati informacije. No, posebnost ove aplikacije u odnosu na druge je odabir pojedine meteorološke postaje kako nikad ne bi bilo vremenskih iznenađenja.

Osnovna prednost YoWindows Weather aplikacije je njena vizualna atraktivnost. Ako želite aplikaciju koja je jednostavna, sažeta i vizualno atraktivna, ovo je idealan odabir. Uz informacije o vremenu, aplikacija prikazuje promjene dnevnog krajolika ovisno o trenutnoj vremenskoj prognozi, ali i dobu godine.

 

Ako imate pitanja, javite nam se!

 

Izvor: http://bit.ly/1RIasXY

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (1)
Doris 03.06.2020.
AccuWeather sam skinula preko Huawei AppGallerya i koristim ga za vremensku prognozu. Aplikacija je uglavnom točna iako ponekad zna i krivo predvidjeti vrijeme.
Odgovori

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel