Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 10. srpanj 2017.

Svi smo jednom slučajno izbrisali slike, video zapise ili podatke na našem pametnom telefonu. Također, novi korisnici često teško pronalaze preuzete podatke na svom uređaju. Taj pronalazak još je teži ako prelaziš s iOS ili Windowsa na Android pa se često misli da su podaci izgubljeni.

Saznaj kako možeš pronaći preuzete podatke na svoj uređaj, ali i kako spasiti izgubljene odnosno izbrisane sadržaje.

preuzimanje-podataka-datoteke-spremanje-pohrana-vraćanje-podataka

Designed by Freepik

Što su to preuzeti podaci?

Prije nego što počnemo sa kratkim savjetima, treba definirati što mislimo pod preuzetim podacima. To su sadržaji preuzeti s preglednika. Preuzeti sadržaji nisu podaci koje preuzimaš preko aplikacija poput WhatsAppa i Vibera budući da se većinom ti podaci spremaju u arhivu aplikacije.

Kako pronaći podatke na Andoridu?

Ovdje je lagani tutorial kako pronaći preuzete podatke na tvome Android uređaju. Sve što treba je par jednostavnih akcija, ništa previše strašno, čak i za novog Android korisnika. Pronađi na svome uređaju File manager (hrv. Datoteke). Nakon toga, odaberi Preuzetu ili Download arhivu. Prikaz ovisi o Android verziji, primjerice kod Nougata odmah se otvaraju kategorije datoteka.

Pohranjeni podaci nalaze se na unutarnjoj memoriji uređaja, a na vanjskoj, što znači da se neće nalaziti u arhivi microSD kartice.

kako-pronaći-pohranjenje-izbrisane-podatke-sadržaje-na-android-pametnom-telefonu

Designed by Freepik

Što ako si slučajno izbrisao fotografije, video zapise ili neke druge podatke s mobitel?

Svi smo jednom slučajno izbrisali slike, video zapise ili podatke, ali nemojte paničariti. Postoje načini kako vratiti tvoje podatke. Vrijeme je uvijek ključno. Prvi korak uključuje da u ovom razdoblju ne preuzimaš niti gasiš mobitel.

Također, ugasi podatkovnu vezu kako ne bi preuzeo neko automatsko ažuriranje prije nego što imaš priliku vratiti izgubljene podatke.

MobiKin Doctor za Android

Ako želiš najbrži i najefektivniji način za vraćanje izgubljenih podataka na Androidu, onda je MobiKin Doctor idealno rješenje za tebe. U samo par klikova imat ćeš svoje brojeve, email adrese, poruke, slike, muziku ili druge podatke ponovo na svom uređaju.

Ovaj inovativni program može se koristiti na preko 2000 Android uređaja od Samsung, HTC, Motorole, LG, Sony, Asus i puno više.

Možeš pregledati sadržaj prije nego što ga vratiš kako bi znao točno što vraćaš. Tako štediš vrijeme i točno znaš što se nalazi na tvome uređaju.

Kako spasiti podatke?

Nakon što instaliraš program na PC ili Mac sve što trebaš napraviti je povezati mobitel s računalom. MobiKin trebat će pristupiti tvome mobitelu. Slijedi jednostavne instrukcije i sve će biti u redu. Osim što nudi povrat podataka, MobiKin Doctor za Android ima i odličan backup alat. Skeniraj svoj uređaj i pogledaj postojeće i izbrisane podatke. Zatim ih možeš prenijeti kako želiš, a tako ćeš osigurati da je sve backupano.

 

Ako ti nedostaje mjesta za pohranu u tome mobitelu potraži ponudu memorijskih kartica!

 

Pronađi memorijske kartice na mobis.hr!

 

Izvor fotografija: 

Designed by Freepik

Izvor: https://www.androidpit.com/how-to-recover-lost-data

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (1)
Dragutin novosel 06.12.2020.
Molim povrat izgubljenih fotografija ugaleriju ifotografije
Odgovori

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel