Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 27. prosinac 2021.

Ukoliko ovo čitate, vjerojatno Vam se dogodilo da ste slučajno izbrisali e-mail koji Vam je iz bilo kojeg razloga bio važan. No, nema potrebe za panikom. Izbrisani e-mailovi mogu se jednostavno vratiti, i u nastavku ćemo Vam pokazati kako.

Vraćanje izbrisane e-pošte na mobilnom telefonu

Na svom pametnom telefonu, otvorite Gmail aplikaciju te pritisnite na tri horizontalne linije u gornjem lijevom kutu. Na nizu kategorija i oznaka koji se prikaže otvorite oznaku 'Otpad u kojem se nalazi sva e-pošta koju ste izbrisali. Važno je napomenuti da se ovdje nalazi samo pošta koju ste izbrisali u posljednjih 30 dana, a ukoliko je pošta nosila oznaku 'Otpad' dulje od 30 dana, automatski se briše te ju više nije moguće vratiti na ovaj način.
Kada ste pronašli e-mail koji želite vratiti, pritisnite i zadržite dok se umjesto ikone na lijevoj strani ne pojavi kvačica. Dalje, pritisnite na tri točkice u gornjem desnom kutu i odaberite 'Premještanje'. Od ponuđenih, odaberite onu kategoriju odnosno oznaku u koju želite premjestiti e-mail koji ste odabrali.

Vraćanje izbrisane e-pošte na desktop verziji

Ako koristite Gmail na računalu, otvorite mapu 'Otpad' koja se nalazi na popisu kategorija i oznaka na lijevoj strani ekrana. Označite kućicu pored e-maila koji želite vratiti te odaberite opciju 'Premjesti u', zatim odaberite kategoriju u koju ga želite vratiti. Ovo također možete napraviti i desnim klikom na odabrani e-mail. Još jedan način koji je moguć samo na desktop verziji Gmail-a je da otvorite e-mail koji želite vratiti te kliknete na 'X' pored sive oznake 'Otpad' što će ga automatski vratiti u 'Pristiglu poštu'.

 

Provjeri našu bogatu ponudu pametnih telefona!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Mi brinemo za tvoje podatke.