Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. siječanj 2018.

S vremenom kako smo dobili sve više GB u našim tarifama tako je postalo uobičajeno puštati i streamati glazbu direktno s YouTube kanala. Naravno, tu se stvorila poneka prepreka poput toga da je aplikacija prestala puštati glazbu u trenutku kada bismo zaključali zaslon. Nezaključani zaslon na dodir u džepu jednostavno je magnet za slučajne pozive, odlaske na stranice ili aplikacije koje u tom trenutku ne želimo. 

S druge strane, YouTube od svoji korisnika želi da gledaju sadržaje, umjesto da ih samo slušamo, a sve u cilju što većeg prikazivanja različitih oglasa. 

Designed by Freepik

Zato mi za tebe donosimo nekoliko načina kako da bezbrižno slušaš glazbu putem svog mobitela

Koristi YouTube kanal preko web preglednik

Odaberi aplikacija web preglednika poput Chromea, Firefoxa ili Opere. Zatim posjeti YouTube stranicu i odaberi / klikni na tri vertikalne točkice koje se nalaze u gornjem desnom kutu, odmah ispod prikaza vremena. 

Tamo odaberi klasični prikaz (eng. request desktop site). Nakon toga, moći ćeš puštati video zapise čak i sa zaključanim zaslonom. 

YouTube Red

Pretplatom na YouTube Red (koja nažalost još nije stigla u Hrvatsku pa ćemo o ovome samo kratko)  možeš uživati i u offline zapisima, bez oglasa i radom sa zaključanim zaslonom. 

Nadamo se da će uskoro stići i kod nas jer za cijenu od oko 20$ dobivaš zaista zanimljive mogućnosti. 

Designed by Freepik

NewPipe aplikacija

NewPipe je aplikacija otvorenog kôda koja nažalost nije dostupna putem Google Play trgovine pa je i njezin pristup, a i odabir kod prosječnog korisnika otežan. 

Za instalaciju potrebno je prvo dozvoliti instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora. 

Napomena! Takve dozvole potrebne su za sve instalacije aplikacija koje se instaliraju izvan trgovine aplikacija Google trgovine. To znači da te aplikacije nisu odobrene od strane Googlea i potencijalno mogu biti nesigurne za tvoj uređaj. 

NewPipe aplikacija omogućit će ti da glazba i liste sviraju na tvome uređaju čak i kada je zaslon isključen. 
 

Za slušanje glazbe potrebne su ti i dobre slušalice i zvučnici! Pronađi ih ovdje! 

 

Izvor fotografija: 

Designed by Freepik

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel