Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 06. lipanj 2019.

Mobis.hr uz sigurnu vožnju potiče i eko oblike prijevoza! Iskoristi 150 kuna popusta do 20.6.2019. ili do isteka zaliha i izbjegni gužve na cesti i uštedi na benzinu. 

Električni romobil ili skuter, teško je reći je li ovaj novi oblik prijevoza točno jedno ili drugo (možda da ima sjedalo poput skutera bili bismo sigurniji u odabir), ali znamo da je ovo novi hit oblik prijevoza na našim ulicama. 

Donosimo ti top 5 razloga zašto i ti trebaš kupiti novi Xiaomi MI M365 električni romobil i zamijeniti u ove ljetne dane gužve i klimu automobila vjetrom u kosi. 

1. Uštedi na prijevozu na putu do posla ili grada

Xiaomi električnom romobilu potrebno je oko 5 sati da se napuni na 100% kapaciteta što je dovoljno za oko 30 kilometara bezbrižne vožnje. Cijena struje za oko 100 kilometara vožnje košta samo par kuna što je uvjerljivo najpovoljniji oblik vožnje u gradovima. 

2. Uštedi vrijeme potrebno za prijevoz

Sjediti u gužvi prije ili nakon radnog vremena nije aktivnost koja nam nije na listi prioriteta. Xiaomi električni romobili nevjerojatno je okretan i praktičan. Izbjegava gužve, ali što je bitnije ne moraš razmišljati o parkingu osobito ako radiš u poslovnim ili industrijskim zonama. 

3. Nećeš se umoriti kao što je slučaj s biciklima 

Naravno da postoji alternativa automobilskom ili javnom prijevozu i to su bicikli. Uvjerljivo najzdraviji oblik prijevoza, ali složit ćeš se nije praktičan pogotovo u ljetnom razdoblju kada ćeš se vjerojatno umoriti prije dolaska na posao. Kod električnog romobila samo elegantno staneš i voziš se do 25 km/sat. 

4. Prijenosan i lagan romobil

Xiaomi M365 ima sklopivu konstrukciju koja olakšava spremanje i prenošenje. Za razliku od drugih oblika prijevoza neće se morati brinuti o tome gdje ćeš se i kako parkirati ili kako ćeš spriječiti krađu svog prijevoznog sredstva. 

5. Uz sve praktične karakteristike, Xiaomi M365 je zabavan

Ovaj električni romobil je iznimno praktičan, ali vožnja na njemu je jako zabavna i ugodna. Nisu bez razloga sve češći sudioniku u prometu naših gradova. 

 

Kupi Xiaomi električni romobil i uštedi!
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel