Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 04. travanj 2018.

Odavno su kamere na pametnim telefona prestale biti dodatak i postale ključna značajka svakog mobitela. Za sve one koji traže mobitele s najboljim kamerama odabrali smo 5 najboljih! 

 

1. Huawei P20 PRO 

Huawei_P20_PRO_tri_vrhunske_Leica_kamere

Pametni telefon s revolucionarne tri kamere! Dvije kamere odavno su postale standard svih premium pametnih telefona. Huawei P20 PRO dolazi s čak tri i da, apsolutno ti trebaju sve tri! 

Trostruka Leica glavna kamera na Huawei P20 PRO sastoji se od RGB kamere odnosno za snimanje fotografija u boji od čak 40 MP,  zatim monokromatska kamera s 20 MP za snimanje crno-bijelih fotografija te telefoto lećom i 8 MP. 

huawei-p20-pro-leća

Što ti omogućava Huawei P20 PRO trostruka Leica kamera?

Zahvaljujući trostrukoj Leica kameri tvoje fotografije i snimke bit će nevjerojatno čiste i oštre, precizne i fokusirane. Zahvaljujući monokromatskoj i RGB kameri dobit ćeš fotografije nevjerojatne preciznosti boja i kontrasta. 

Zahvaljujući širokim otvorima blende (f/1.8 + f/1.6 + f/2.4) tvoje fotografije bit će fantastične u uvjetima slabog osvjetljenja, noćnih fotografija ili čak razdobljima sumraka kada je svjetlo neravnomjerno i slabo. 

Vrhunske značajke, od zumiranja do nevjerojatnih brzina snimanja

Uz 5x hibridno zumiranje više ne moraš pribjegavati trikovima za uvećavanje prizora i kadrova, dok ćeš uz 4D prediktivno fokusiranje dobit oštre slike u pokretu. 

Želiš da tvoje snimke budu zaista jedinstvene? Odaberi ultrabrzo snimanje za samo 0.3s ili vrlo usporedno s 960 fps ili sličica u sekundi. 

Životopisne i očaravajuće selfie fotografije Huawei P20 PRO

Prednja, selfie kamera od 24 MP omogućava ti besprijekorne selfije zahvaljujući 24 MP kameri. Uz pomoć tehnologije autoportreta i 3D tehnologije s kojima se prate crte lica dobit ćeš fotografije prekrasnih portreta. 

Huawei P20 PRO vrhunska selfie kamera

Uz to Huawei P20 PRO koristi mogućnost identificiranja čak 19 različitih kategorija u stvarnom vremenu. Kamera samostalno prepoznaje kategorije poput životinja, hrane, prirode i okoliša, vatrometa ili čak dokumenata. 

Cijena Huawei P20 PRO je 6.499,00, a za vrijeme prednarudžbi prvih 100 kupaca dobiva i 360 EnVizion kameru! 
 

Odaberi Huawei P20 PRO

 

2. Samsung Galaxy S9+

Samsung_Galaxy_S9_plus_moćna kamera-najbolje_specifikacije

Kao što smo već navikli od Samsung Galaxy S modela, svake godine oduševe nas s inovacijama i poboljšanjima u svim segmentima, a posebno kod kamera

Fotografije toliko stvarne i čiste! 

Fantastične fotografije koje su vrhunske bez obzira na osvjetljenje zahvaljujući dvostrukom otvoru blende. Naime, to znači da će kamera Samsung Galaxy S9+ samostalno detektirati svjetlosne uvjete i prilagoditi se poput ljudskog oka. Ovisno o tome odvija li se snimanje u tamnim uvjetima otvara se način rada f/1.5 čim se propušta više svjetlosti i dobiva jasnoća, a u iznimno svijetlim uvjetima, leća prelazi u način rada f/2.4 za više oštrine. 

Ako misliš da si vidio slo-mo, nisi vidio Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+ ima super usporeno snimanje za pamćenje. Uz ovu vrhunsku inovaciju vidjet ćeš nevjerojatan niz detalja koji je promakao tvome oku. Čak 960 okvira u sekundi i super brzi senzor i video na koji možeš dodati i glazbu. 

Uređivanje je brzo i jednostavno u tren oka, bez napora. 

Kamera koja olakšava i uljepšava život! 

Kamera na Samsung Galaxy S9+ omogućava prijevod natpisa u stvarnom vremenu. Također, omogućava otključavanje uređaja u tren oka na najsigurniji mogući način skeniranjem šarenice oka. 

Samsung Galaxy S9+

Zabavi se i uz proširenu stvarnost jer kamera pretvara tvoje selfije u emotikone. 
 

Odaberi Samsung Galaxy S9+ 

 

3. iPhone X

iPhone_X_vrhunsko_portretno_osvjetljenje

Niti jedan popis najbolji pametnih mobitela i kamera ne može proći bez Apple pametnih telefona. 

Ovo je najbolja Apple kamera ikad! iPhone X kreira nevjerojatno lijepe selfije s oštrom okolinom i umjetnički zamagljenim pozadinama. Fotografija koja izgleda baš onako kako želiš i koju želiš podijeliti sa svima! 
Portretni način rada s portretnim osvjetljenjem stvara impresivne fotografije gotovo kao da su snimljene u studiju. 

Dvostruka glavna kamera koja oduzima dah! 

Dvostruka glavna kamera dolazi s većim i bržim 12 MP senzorom, filterom boja i telefoto kamerom s optičkom stabilizacijom slike. To znači da će fotografije biti nevjerojatno čiste i oštre čak i u uvjetima slabog osvjetljenja s puno detalja i prirodnim bojama. 

Širokokutna kamera dolazi s otvorom blende od f/1.8, optičkom stabilizacijom slike i velikim i brzim 12MP senzorom, dok telefoto kamera ima moćni otvor blende od f/2.4. 

Profesionalni video zapisi spremi za veliko platno

Vrhunski 4K video zapisi i nevjerojatno spori do 240 fps ili sličica u sekundi oduševit će svakog korisnika Apple iPhone X

 

Odaberi iPhone X

4. LG V30

LG_V30_top_kamera_za_snimanje_videa

Na LG V30 pametnom telefonu prvo ćete zamijetiti nevjerojatan dizajn, zaslon bez okvira i zaobljene rubove, idealno za pregledavanje svih fenomenalnih fotografija i video zapisa koje ćete snimiti s LG V30

Želiš više svjetla na fotografijama? Snimaj s LG V30

Za još više svjetla na fotografijama snimljenim u tamnim, sa slabijim osvjetljenjem snimaj s LG V30 pametnim telefonom. Otvor blende iznosi f/1.6 što će ti omogućiti oštre i jasne snimke u uvjetima slabog osvjetljenja. 

Odaberi jedan od 15 vrhunskih filtera 

filter_video_lg_v30

LG V30 pruža ti čak 15 filtera za „sređivanje video zapisa“. Cine Video omogućuje ti snimanje u životopisnim bojama pa čak i snimanje dramatičnih kadrova i veći dinamički raspon. Odaberi filter koji će najbolje opisati željeni trenutak od romantične komedije do noir i klasičnog filma. 

Uz to zvuk na tvojim video zapisima bit će najbolji do sada! Snimi vrhunski Hi-Fi zvuk bez prigušivanja ili iskrivljenja zvuka ma koliko god bilo glasno. 

Zoomiraj kao nikada do sad! 

Odaberi kadar i samo zumiraj, potaknut ćeš kreativnost i pronaći kadrove koji ti do sada nisu bili dostupni. 

lg-v30-kamera

Kamera kako ona glavna, tako i selfije kamera LG V30 obuhvaća zaista široki kut snimanja, umjesto klasičnih 75° snima čak 120°. 

 

Odaberi LG V30

 

5. Nokia 8

Nokia_8_dvostruka_kamera_Zeiss_optika

Nokia 8 dolazi s klasičnom dvostrukom stražnjom kamerom i mogućnosti snimanja snimatelja i objekt istovremeno! 

U Nokiji su ove snimke simpatično nazvali bothie, a ovakve mogućnosti sigurno će pobuditi interes kod onih koji vole da su snimke na njihovim društvenim mrežama jedinstvene i zabavne.  Uz to, Nokia 8 omogućava da istovremeno snimaš video zapise u živo na Facebooku i YouTubeu samo s jednim dodirom. 

Zeiss optika za najbolje rezultate

Nokia 8 opremljena je s dvostrukom glavnom kamerom od 13 MP, s monokromatskom i RGB kamerom. Širokokutna kamera obuhvatit će sve važne dijelove kadra bez izuzetka. 

Želiš hollywoodske video zapise? Nokia 8 i 4K video pravi su odabir za tebe

Nokia 8 gotovo da donosi Hollywood na tvoj dlan. Ugrađeni 360° zvuk dat će ti novu dimenziju audio tehnologije uz ambijentalne zvukove ili zvukove u pozadini. Nokia OZO 360° osigurava najbolje video rezultate. 
 

Odaberi Nokiju 8

 

 

Trebam_novi_mobitel

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel