Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. rujan 2020.

Ne možeš se odlučiti koji mobitel kupiti do 1000 kuna? Super je što u današnje vrijeme stvarno ima veliki izbor jeftinih mobitela. Mi smo tu da ti pomognemo pri odabiru. Zato izdvoji par minuta i pročitaj naš blog da bih si olakšao pri odabiru svog novog mobitela.

1. Realme C11

Realme C11 je mobitel lijepog i elegantnog dizajna, čvrst i izdržljiv. Mobitel pokreće osmojezgreni MediaTek Helio G35 procesor, zajedno s 3 GB RAM-a i 32 GB ugrađene pohrane koja se može proširiti putem microSD kartice s namjenskim utorom.

Ono što ga posebno izdvaja od ostatka konkurencije je njegova masivna baterija od čak 5000 mAh. Ima dvostruku kameru 13MP + 2 MP visoke razolučivosti i bokeh efekt.

 

Odaberi Realme C11

2. Huawei Y6 2019

Otkrij novi svijet sa Huawei Y6 2019 na 6,09-inčnom zaslonu Dewdrop HD +. Ovaj široki zaslon s 87% omjera zaslona i tijela pruža bolji prikaz tvojih videozapisa, fotografija i omiljenih knjiga. HUAWEI Y6 2019 također blokira štetno plavo svjetlo i ima certifikat TÜV Rheinland.

Huawei Y6 2019 je prelijepi uređaj koji dolazi sa 2 GB RAM-a i 32 GB ugrađene memorije. Baterija kapaciteta 3020 mAh ima inteligetnu optimizaciju koja spriječava prekomjerno trošenje baterije, pa možeš bezbrižno cijeli dan uživati u svom pametnom telefonu bez dodatnih punjenja. Snimaj sa stražnjom kamerom od 13 MP i fotografiraj se sa 8 MP prednjom kamerom koja ti omogućuje snimanje istinskog, prirodnog i preciznog portreta čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Odaberi Huawei Y6 2019

3. Alcatel 1SE 2020

Zabilježi svoje najdraže trenutke pomoću Alcatel 1SE 2020 trostruke kamere. Njegova 13 MP primarna, 5 MP širokokutna i 2MP dubinska kamera omogućuju ti da profesionalno fotografiraš i najsitnije detalje. Staklo zaslona lijepo je zaobljeno na rubovima. Kao rezultat, uređaj udobno leži u ruci bez oštrih kutova. Alcatel 1SE 2020 dolazi sa odličnih 4 GB RAM-a i 64 GB ugrađene memorije. Baterija kapaciteta 4000 mAh omogućava ti sate i sate zabave uz slušanje glazbe, pregled sadržaja ili igranje igara bez brige o dodatnom punjenju.

Odaberi Alcatel 1 SE 2020

4. Cubot King Kong CS

Cubot King Kong CS je robusni mobitel građen od čvrstog materijala. Ako ne želiš strahovati od loma ekrana ili tražiš mobitel koji je otporan na vodu onda je Cubot King Kong CS pravi izbor za tebe. Prema proizvođaču, kućište može izdržati tlak do jedne tone i temperature između -35 ° C i 60 ° C.

Stražnja kamera veličine je 13 MP dok prednja kamera ima dobrih 8 MP. Unutarnju snagu King Kong CS pametnom telefonu daje četverojezgreni MT6580 procesor u kombinaciji s 2 GB RAM-a i 16 GB unutarnje memorije. Cubot King Kong CS ima ugrađenu litij-ionsku bateriju kapaciteta 4400mAh koja možda na prvi pogled ne djeluje puno, ali u kombinaciji s ovim hardverom ona će trajati danima.

Odaberi King Kong CS

5. Motorola E6 Plus

Motorola E6 Plus ima sjajan dizajn i zanimljiv niz specifikacija koji će te osvojiti na prvi pogled. Na prednjoj strani nalazi se 6,1-inčni HD 'ultraširok' zaslon i 8MP selfie snapper, na desnoj su tipka za regulaciju glasnoće i tipka za uključivanje, na dnu se nalazi mono zvučnik i priključak za napajanje, a straga je smješten Moto logo, otisak prsta skener i kućište kamere. Stražnja kamera se sastoji od 16MP glavne kamere te 2 MP kamere sa senzorom dubine za kreiranje bokeh efekta.  

Pokreće ga  9.0 operativni sustav uz 4GB RAM-a, a unutarnje memorija mu iznosi 64 GB. Dolazi s kapacitetom baterije od 3000 mAh  što je i više nego dovoljno za cjelodnevno surfanje, fotkanje, slanje poruka/mailova te igranje igrica sa samo jednim punjenjem.

Odaberi Motorolu E6 Plus

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel