Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 16. svibanj 2022.

Ako ovo čitaš znači da je došlo vrijeme za kupnju novog mobitela. Budući da je već 2022. godina i tehnologija pametnih telefona se razvija brže no ikad, odabir novog telefona iz mnoštva modela različitih specifikacija može biti težak zadatak, pogotovo ako si ograničen budžetom. Srećom, na pravom si mjestu. Ukoliko ti je budžet ograničen ili jednostavno ne želiš potrošiti puno novca na mobitel, u nastavku ti donosimo top 5 pametnih telefona iz naše ponude do 2.000 kuna! 


1. Samsung Galaxy A32 5G

Samsung je s modelom Galaxy A32 5G, koji je na tržište izašao u siječnju prošle godine, neke od performansi koji su se dosada mogli naći samo na skupljim modelima učinio cjenovno puno prihvatljivijima. Neke od najistaknutijih značajki koje A32 5G razlikuju od ostalih telefona ovog cjenovnog ranga su mogućnost spajanja na 5G mrežu te brzina osvježavanja zaslona od 90 Hz. Tu je također i odlična četverostruka kamera od 48 MP koja će stvarati odlične fotografije. Uz glavnu 48 MP kameru, tu su još i ultra široka kamera koja nudi kut promatranja od 123 stupnja kao i ljudsko oko pa će snimanje širokih kadrova biti posebno zabavno. HD zaslon, uz već spomenutu brzinu osvježavanja od 90 Hz koja će se teško naći na telefonima ovog cjenovnog ranga, nudi i HD+ tehnologiju tako 6.5-inčni zaslon prikazuje zaista oštru, čistu i kvalitetnu sliku. Prilično velika baterija od 5000 mAh uz mogućnost 15W brzog punjenja garantira dugotrajan rad.
 

 Sve u svemu, očito je zašto se Galaxy A32 nalazi na vrhu naše liste, a svoj možeš kupiti već sada na našem webshopu već od 1.999 kn!

 


 

Želim Samsung Galaxy A32 5G!

 

2. Samsung Galaxy A22 5G

Galaxy A22 možemo smatrati „mlađim bratom“ gore navedenog modela, međutim svojim performansama mu bez problema parira.
6.6-inčni zaslon, osim što je veći, kod A22 dolazi u Full HD rezoluciji od 1080x2400 piksela te, također, s brzinom osvježavanja od 90 Hz što ovaj ekran stavlja u koš sa znatno skupljim modelima telefona. Po pitanju procesora, A22 sadrži osmojezgreni 2x2.2 GHz Cortex-A76 & 6x2.0 GHz Cortex-A55 procesor, isti kao i u A32 5G modelu.
 Trostruka 48 MP kamera s nešto slabijim značajkama nego ona na A32 bilježiti će dobre fotografije i videozapise, kao i prednja 8 MP selfie kamera. A22 5G također sadrži veliku 5000 mAh bateriju s opcijom brzog 15W punjenja.  
Jedna od većih prednosti A22 modela je što je uz „starijeg brata“ A32 jedini na našoj listi koji se povezuje na 5G mrežu.

Pronađi Galaxy A22 5G u našem webshopu već od 1.699 kn! 

 


 

Požuri po svoj Samsung Galaxy A22 5G!

 

3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Na trećem mjestu naše liste nalazi se Redmi Note 9 Pro koji, iako je na tržište izašao godinu ranije nego spomenuti modeli, po nekim performansama im prednjači. Tako se Note 9 Pro može pohvaliti zavidnom veličinom ekrana od 6.67 inča pri jednakoj rezoluciji. Međutim, LCD ekran dat će nešto slabiji kontrast u odnosu na AMOLED zaslon. Ipak, FullHD rezolucijom, veličinom, ali i zavidnim prikazom boja to nadoknađuje.
Četverostruka kamera sastoji se od glavne 64 MP kamere koja stvara iznenađujuće kvalitetne fotografije za mobitel ovog cjenovnog ranga, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja te po noći. Nadalje, tu su i 8MP širokokutna kamera za hvatanje širokih kadrova, 5MP macro kamera te 2MP kamera sa senzorom dubine za slikanje dobrih portreta.
Redmi Note 9 Pro također snima opciju snimanja videa u 4K rezoluciji što je pravo oduševljenje vidjeti u ovom cjenovnom rangu.
Što se baterije tiče, 5020 mAh baterija u kombinaciji s odličnim Snapdragon 720G čipom pružit će vrhunsku izdržljivost i za one najzahtjevnije. Uz to, u paketu dobivaš i 30W punjač za brzo punjenje što nije slučaj i kod nekih puno skupljih uređaja.

Note 9 Pro možeš pronaći u našem web shopu za samo 1.899kn! 

 

 

Ovdje te čeka Xiaomi Note 9 Pro

 

4. Xiaomi Redmi Note 11

Sljedeći na listi naših top 5 je Xiaomi Redmi Note 11.
Iako je dvije generacije noviji, ipak se radi o srednjoj inačici Redmi Note modela, za razliku od prethodnog Pro modela pa je od njega u nekim segmentima i dalje mrvicu slabiji, ali u nekima ipak bolji.
Najveća razlika je u zaslonu – Redmi Note 11 ima AMOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 90 Hz što prikaz na ekranu čini ultra-glatkim, fluidnim i jasnim. Ekran je doduše nešto manji te iznosi 6.43“, ali zadržava jednako visoku rezoluciju od 1080x2400 piksela. Zaslon također sadrži i Corning Gorilla Glass 3 zaštitu.
Četverostruka kamera gotovo je ista kao i na Note 9 Pro modelu, ali s nešto slabijom glavnom kamerom od 50MP koja nema mogućnost snimanja videozapisa u 4K rezoluciji.
“Ispod haube“ Note 11 ima Snapdragon 680 čip, zanemarivo slabiji od Note 9 Pro modela, ali i 2GB RAM-a manje pa tako Note 11 dolazi sa 4GB radne memorije.
5000 mAh baterija iznimno je izdržljiva te će biti i više nego dovoljna za cjelodnevno korištenje, a dolazi s opcijom 33W brzog punjenja koje puni uređaj do 100% za svega 60 minuta.

Redmi Note 11 tvoj je za samo 1.649 kn! 

 

 

 Zgrabi svoj Redmi Note 11 već danas!
 

5. Motorola G60

Iako je na posljednjem mjestu naše top 5 liste, Motorolu G60 bez oklijevanja možemo staviti u isti koš s ostalim spomenutim modelima, dapače, po mnogim bitnim segmentima ih čak i predvodi.
Prije svega, tu je veliki 6.8-inčni LCD ekran s rezolucijom 1080x2460 piksela te s vrhunskom brzinom osvježavanja od 120 Hz koja prikaz na ekranu i prijelaz između sadržaja čini iznimno fluidnim i glatkim. Također, uz visoku rezoluciju slika će biti bogata i oštra.
Snapdragon 732G čip s osmojezgrenim procesorom pruža odlične performanse, a uparen s 6GB radne memorije, korištenje zahtjevnih aplikacija te više aplikacija odjednom neće biti nikakav problem.
Trostruka kamera predvođena je glavnom kamerom sa čak 108 MP koja stvara kvalitetne i čiste fotografije, s jasno vidljivim detaljima i dobrim kontrastom. Uz Night mode, fotografije po noći i u uvjetima slabog osvjetljenja i dalje će biti dobre s iznenađujuće dobrim kontrastom.
Uz glavnu, tu su i 8MP ultraširokokutna kamera te 2 MP kamera sa senzorom dubine.
Kamera Motorole G60 također ima opciju snimanja videa u 4K rezoluciji za odličan video sadržaj.

Selfie camera s čak 32 MP i ugrađenom bljeskalicom poslužit će za dobre selfije, čak i u zahtjevnijim uvjetima, a može snimati i videe u Ultra HD formatu pri 30 FPS.
Jedna od uvjerljivo najvećih prednosti G60 modela je njegova baterija. Ogromna 6000 mAh baterija izdržat će intenzivno korištenje i do 2 dana, a uz malo štedljivije korištenje, čak i 3. Telefon podržava 20W brzo punjenje tako da i kada se baterija potroši, napunit ćeš ju do 100% za nešto više od 1h.

Najbolje od svega, Motorola G60 može biti tvoja za samo 1.899 kn! 
 

 

Zgrabi odličnu Motorolu po akcijskoj cijeni!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel