Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 20. siječanj 2021.

S početkom nove godine iz Samsunga su nam predstavili novu seriju pametnih telefona Samsung Galaxy S21 seriju. Moguće je kupiti 3 različita modela koji sami po sebi fenomenalni i neće te ostaviti ravnodušnim, Samsung Galaxy S21, S21+ i S21 Ultra.

U nastavku ti donosimo 5 razloga zašto trebaš odabrati baš Samsung Galaxy S21.

1. Toliko dobra kamera da ti pamet stane

Cijeli niz poboljšanja koji nudi razne mogućnosti omogući će ti profesionalne fotke bez obzira na tvoje vještine. Dolazi sa trostrukom kamerom, 12+12+64MP telefoto kamerom koja ima 3x optički zoom. Uz to, prednja kamera ima odličnih 10 MP, uz ažurirane i poboljšane opcije za portretni i noćni način. Naprednija opcija Single Take sada nudi mogućnost snimanja fotografija i videa u isto vrijeme, a tu je i Directors View za pregled i odabir što boljeg kuta snimanja. Snimanje videa moguće je u 4k i 8k rezoluciji.

2. Najnoviji procesor za nevjerojatan rad

U Samsung uređaje ugrađen je 5 nanometarski procesor, a kako kažu iz Samsunga to je prvi takav ugrađen u Galaxy uređaje. Omogućit će ti neometano igranje igrica, snimanje, fotkanje, pretraživanje interneta bez ikakvih problema. Svaki zadatak obavit će glatko, brzo i efikasno. Uparen je sa 8 Gb RAM-a, a dolazi sa 128 ili 256 GB interne memorije što je pregršt mjesta za pohranu svih omiljenih sadržaja i podataka.

3. Pretvori zaslon u mobilno kućno kino

Samsung Galaxy S21 dolazi sa 6.2“ AMOLED zaslonom sa 120Hz stopom osvježenja koja će se prilagoditi svakom sadržaju koje gledaš. Igranje igrica, gledanje omiljenih TV sadržaja pa čak i samo skrolanje Instagramom pretvorit će se u fenomenalno iskustvo. Ovaj model dolazi u četiri predivne boje, crnoj, bijeloj, ljubičastoj i ružičastoj, a dizajn odaje dojam luksuza te je tijelo premazano završim mat slojem. Štiti ga Gorilla Glass Victusom, a ima certifikat otpornosti na vodu IP68 i zaštitu za oči koja automatski prilagođava filter plavog svijetla.

4. Samsung brine o tvojoj privatnosti

Jedna odlična značajka koju su uklopili u ovaj model je Knox Vault platforma koja služi za zaštitu tvojih podataka. Ovime se pruža još jedan dodatni sloj zaštite i nova razina zaštite privatnosti, a imaš mogućnosti birati tko ima pristup sadržaju koji nekome pošalješ i koliko dugo će taj sadržaj biti dostupan.

5. I baterija koja te neće razočarati

Obzirom da ćeš ovaj fenomenalan model sigurno, stalno koristiti njegova baterija od 4000mAh će ti to olakšati. Obzirom na inteligentne software, ovaj uređaj analizira tvoje korištenje kako bi uštedio energiju. Što se punjača tiče, zbog ekoloških razloga, ne dolazi u kutiji s mobitelom, kao i kod većine ovogodišnjih uređaja. Podržava brzo punjenje od 25W i može se kupiti zasebno po nižoj cijeni.

Prednaruči već danas

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel