Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. rujan 2018.

Nokia je marka pametnih telefona koja je godinama vladala tržištem, te je bila i ostala prepoznatljiva po izradi najkvalitetnijih mobitela ikad. Svi su u jednom trenu poželjeli Nokiju, a mnogi su je i posjedovali, a sve iz jednog jednostavnog razloga, Nokia je nevjerojatno kvalitetna. 

2017. godine Nokia je doživljava svoj veliki povratak s fantastično dobrim modelima, a u 2018. godini stigle su i njihove unaprijeđene verzije. 

1. Nokia range - kvaliteta za sve korisnike 

U ponudi su premium modeli, modeli srednjeg ranga, ali i iznimno povoljni mobiteli. Svaki od modela neovisno o cijeni pruža kvalitetu i dugotrajnost koju očekujemo od brenda poput Nokije

2. Povratak velikana – Nokia 3310 i Nokia 8110 4G

Modeli koji simboliziraju vječne mobitele. Nokia 3310 je godina bila sinonim za mobitel koji je nemoguće uništiti i bateriju koja traje danima. 

Budući da mobiteli na tipke još uvijek imaju veliki broj poklonika u Nokiji su se odlučili na veliki povratak ovih modela u unaprijeđenim verzijama. 

Nokia 3310 predstavljena je u 2017. godini, a od tada doslovno hara tržištem i oduševila je kupce kako pametnih telefona tako i one klasičnih mobitela. Popularna Nokia 8110, poznatija ipak kao banana, došla je u crnoj i žutoj verziji, a ima i 4G povezivost.   

3. Kamera koristi ZEISS optiku

Nokia već godinama koristi kvalitetnu ZEISS optiku za svoje kamere, a dostupna je u modelima Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus i Nokia 6.1.

 

Primjerice kod Nokije 8 Sirocco ugrađena je dvostruka stražnja kamera 12+12 MP i 2x optički zoom za kristalno jasne i čiste fotografije. Uz to dostupan je i Pro način rada i snimanja. 

Kod Nokije 7 Plus ZEISS optika nalazi se u prednjoj i stražnjoj kameri. Upravo zahvaljujući odabiru najkvalitetnijih komponenti  fotografije bit će jasnih i živih boja čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. 

4. Nokia koristi samo najbolje materijale

Nokia 8 Sirocco trenutno je najbolji Nokia pametni telefon. Izrađen je od jednog komada nehrđajućeg čelika, a svakom uređaju je posvećeno vrijeme i pažnja kako bi se postigao tanak i kompaktan izgled. 

Da bi uređaj dobio na eleganciji i kvaliteti po cijelom uređaju korišteno je Full 3D Corning Gorilla Glass 5 staklo. Provjerena kvaliteta koju možeš vidjeti i osjetiti. 

Za izradu model srednjeg ranga, Nokia 6.1, odabran je aluminij serije 6000 koji osigurava izdržljivost i dugotrajnost. I kod ovog modela korišteno je otporno Corning Gorilla Glass staklo za zaslon.

5. Hardware koji te neće iznevjeriti

Nokiju 7 Plus pokreće Qualcomm Snapdragon 660 uz 4 GB radne memorije. Kvalitetu koju ćeš sigurno osjetiti i primijetiti.  Uz to ugrađena je velika baterija od 3800 mAh koja pruža i do 2 dana rada. 

Slično je i s modelom Nokia 6.1 koji koristi Qualcomm Snapdragon 630 procesor s kojim će ti trebati manje vremena za pokretanje aplikacija i više vremena za uživanje. Za usporedbu, novi model je 60% bolji u odnosu na Nokiju 6.

 

Kupi novi Nokia pametni telefon danas!
 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel