Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 19. rujan 2018.

Nokia je marka pametnih telefona koja je godinama vladala tržištem, te je bila i ostala prepoznatljiva po izradi najkvalitetnijih mobitela ikad. Svi su u jednom trenu poželjeli Nokiju, a mnogi su je i posjedovali, a sve iz jednog jednostavnog razloga, Nokia je nevjerojatno kvalitetna. 

2017. godine Nokia je doživljava svoj veliki povratak s fantastično dobrim modelima, a u 2018. godini stigle su i njihove unaprijeđene verzije. 

1. Nokia range - kvaliteta za sve korisnike 

U ponudi su premium modeli, modeli srednjeg ranga, ali i iznimno povoljni mobiteli. Svaki od modela neovisno o cijeni pruža kvalitetu i dugotrajnost koju očekujemo od brenda poput Nokije

2. Povratak velikana – Nokia 3310 i Nokia 8110 4G

Modeli koji simboliziraju vječne mobitele. Nokia 3310 je godina bila sinonim za mobitel koji je nemoguće uništiti i bateriju koja traje danima. 

Budući da mobiteli na tipke još uvijek imaju veliki broj poklonika u Nokiji su se odlučili na veliki povratak ovih modela u unaprijeđenim verzijama. 

Nokia 3310 predstavljena je u 2017. godini, a od tada doslovno hara tržištem i oduševila je kupce kako pametnih telefona tako i one klasičnih mobitela. Popularna Nokia 8110, poznatija ipak kao banana, došla je u crnoj i žutoj verziji, a ima i 4G povezivost.   

3. Kamera koristi ZEISS optiku

Nokia već godinama koristi kvalitetnu ZEISS optiku za svoje kamere, a dostupna je u modelima Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus i Nokia 6.1.

 

Primjerice kod Nokije 8 Sirocco ugrađena je dvostruka stražnja kamera 12+12 MP i 2x optički zoom za kristalno jasne i čiste fotografije. Uz to dostupan je i Pro način rada i snimanja. 

Kod Nokije 7 Plus ZEISS optika nalazi se u prednjoj i stražnjoj kameri. Upravo zahvaljujući odabiru najkvalitetnijih komponenti  fotografije bit će jasnih i živih boja čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. 

4. Nokia koristi samo najbolje materijale

Nokia 8 Sirocco trenutno je najbolji Nokia pametni telefon. Izrađen je od jednog komada nehrđajućeg čelika, a svakom uređaju je posvećeno vrijeme i pažnja kako bi se postigao tanak i kompaktan izgled. 

Da bi uređaj dobio na eleganciji i kvaliteti po cijelom uređaju korišteno je Full 3D Corning Gorilla Glass 5 staklo. Provjerena kvaliteta koju možeš vidjeti i osjetiti. 

Za izradu model srednjeg ranga, Nokia 6.1, odabran je aluminij serije 6000 koji osigurava izdržljivost i dugotrajnost. I kod ovog modela korišteno je otporno Corning Gorilla Glass staklo za zaslon.

5. Hardware koji te neće iznevjeriti

Nokiju 7 Plus pokreće Qualcomm Snapdragon 660 uz 4 GB radne memorije. Kvalitetu koju ćeš sigurno osjetiti i primijetiti.  Uz to ugrađena je velika baterija od 3800 mAh koja pruža i do 2 dana rada. 

Slično je i s modelom Nokia 6.1 koji koristi Qualcomm Snapdragon 630 procesor s kojim će ti trebati manje vremena za pokretanje aplikacija i više vremena za uživanje. Za usporedbu, novi model je 60% bolji u odnosu na Nokiju 6.

 

Kupi novi Nokia pametni telefon danas!
 

 

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.