Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 23. kolovoz 2023.

Najbolji Samsung mobiteli do 250€ (2000kn)

Pronađite savršeni Samsung mobilni uređaj za povratak u školu - sve što vam treba za uspjeh i zabavu u jednom uređaju! Istražite našu ponudu jeftinih mobilnih uređaja do 250€ i pripremite se za produktivan i uzbudljiv početak nove akademske godine.

 

Samsung Galaxy A04S - Svestran, ali ekonomičan paket

Galaxy A04S je savršen budget mobitel za sve one koji ne žele potrošiti previše novaca, a žele svjetski poznatu Samsung kvalitetu. Krasi ga veliki LCD ekran od 6.5 inča na kojem ćeš moći sa užitkom gledati ili čitati. 50 MP kamera dopustiti će ti da stvaraš nezaboravno dobre fotke i sjajno jasne videe. Mjesto za pohranu također neće biti problem jer je mobitel opremljen i sa mjestom za eksternu memorijsku karticu. Sve navede aktivnosti moći ćeš raditi kroz cijeli dan zahvaljujući jakoj 5000mAh bateriji!

Samsung Galaxy A14 LTE i 5G - Brz, pouzdan, prekrasan

Za ovaj smartphone volimo reći kako je savršen omjer cijene i kvalitete. Mobitel je idealan za one koji traže premium feel, po pristupačnoj cijeni. Impresivan ekran od 6.6 inča dopustiti će ti da sasvim uroniš u svijet filmova i igrica. Mobitel pokreće snažan procesor, koji dopušta da sve radnje prođu glatko i bez zastoja. Također, mobitel slabo troši bateriju tako da možete očekivati  da će vam potrajati kroz cijeli dan. Smartphone upotpunjuje i odličan set kamera: stražnja i selfie kamera koja ostavlja bez daha!
 

Samsung Galaxy A23 - Izvanredne performanse

Ovaj pametni telefon pruža impresivne značajke u svojem cijenovnom rangu. S velikim 6.6-inčnim ekranom, snažnim procesorom i dugotrajnom baterijom, omogućava vam glatko iskustvo korištenja tijekom cijelog dana. Osim toga, odličan set kamera čini svaku fotografiju izvanrednom. Galaxy A23 je savršen izbor za one koji traže kombinaciju izvanrednih performansi i pristupačnosti.

 

 

Provjeri ostatak Samsungovog asortimana ovdje!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel