Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 06. svibanj 2020.

Pridruži se brojnim zadovoljnim korisnicima i kreni u gaming avanturu s Trust proizvodima. Predivan dizajn tipkovnica, ergonomski miševi, zvučnici sa osvjetljenjem, slušalice i još mnogo toga učinit će te jednim od Trust prvaka!

Tipkovnice koje čine razliku

Svi mi koristimo tipkovnicu na dnevnoj bazi i čini nam se da tu nema iznenađenja. Trust nas je počastio Trust Avonn gaming tipkovnicom koja izgleda kao s drugog svijeta. Jednostavan "plug & play" način bez potrebne instalacije te LED svjetlima ugrađenim kojima možeš podešavati boju i jačinu.

Želim Trust Gaming tipkovnicu!

Miš koji će probuditi tvoja osjetila

Uz kvalitetnu tipkovnicu uvijek je dobro imati i kvalitetan miš. Sati za računalom će biti jednostavniji uz posebno dizajnirani Trust X-ray gaming miš. Biraj okomite, ergonomski dizajnirane, klasične ili svjetleće. S Trust proizvodima nema pogrešnog izbora.

 

Ako se osjećaš posebno zaigrano biraj vertikalnog miša koji ima poseban dio za odmor palca. Ovaj ergonomski miš omogućava ti sate i sate bezbrižnog rada za računalom bez bolova u zglobu. 

Želim Trust miš!

Trust slušalice - više od zvuka

Kvalitetnog gaming iskustva nema bez vrhunskih slušalice. Zato nam Trust predstavlja Trust Varzz gaming slušalice - sasvim novo iskustvo gaming slušalica. Uživaj u vrhunskom zvuku, suptilnom i cool osvjetljenju te prilagodljivom mikrofonu koji ti olakšava komunikaciju s tvojim timom. Tu su i ugodni jastučići koji izoliraju vanjsku buku i pomažu ti da uroniš u igru. Dogovor, priprema, napad!

Želim Trust gaming slušalice!

Mikrofoni za streaming modernog dizajna

Trust mikrofoni savršeni su za streaming, vloganje, snimanje voice overa i još mnogo toga. Bilo da si zaljubljenik u gaming ili glazbu, početnik ili profesionalac u Trust ponudi naći ćeš savršen mikrofon za sebe. Biraj između premium modela koji ti donose kristalno čisti zvuk, mogućnost prilagodbe kuta mikrofona te prikladnog tronošca. Predstavi svijetu sebe u najbolje svijetlu uz Trust Mantis streaming mikrofon!

Želim Trust mikrofon!

 

Trust dodaci koji dižu tvojih gaming na višu razinu

Gaming nije igra, gaming je stil života. Upravo zato imamo Trust dodatke za tebe!

Postolja za hlađenje

Biraj moderna i funkcionalna postolja za hlađenje s ugrađenim led svjetlima za poseban dojam! Ugrađeni ventilatori hlade tvoj laptop i poboljšavaju mu funkcionalnost kod dugotrajnog igranja. Za svoj laptop biraj najbolje - biraj Trust Yozu postolje za hlađenje!

Trkaći volani za profesionalne vozače

Podigni vožnju u svakoj igri na sasvim novu razinu. Trkaći volani daju ti novi osjećaj opasne vožnje koju god da igru biraš, a moderan i cool dizajn izgledat će fantastično na tvom stolu. Biraj Trust Kengo trkaći volan (GXT570)!

Oprema koja naglašava tvoj stil

Kada je vrijeme za put tvoja oprema može biti sigurna u vrhunskim Trust ruksacima. Trust Outlaw ruksak (GXT1255) ima poseban odjeljak za tvoj laptop i miš te je opremljen posebnim USB utorom na kojem možeš puniti svoj laptop dok si na putu. Prednja strana ima posebno oblikovan štitinik koji osigurava da tvoja oprema ne bude oštećena, a posebno vodonepropusno dno olakšava rukovanje ruksakom.

Pogledaj kompletnu Trust ponudu

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel