Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 25. svibanj 2022.

Samsung je još u ožujku predstavio nove telefone iz svoje popularne, povoljnije A serije među kojima je i Samsung Galaxy A33 5G. Kakve novosti donosi u odnosu na prethodnika i čime se može pohvaliti, pročitaj u nastavku.

Dizajn

Galaxy A33 5G zadržao je sličan dizajn kućišta kao i njegov prethodnik A32 s nešto izraženijim dizajnom kamere, ali i dalje prepoznatljivim plastičnim poklopcem sa stražnje strane te čvrstim Gorilla Glass 5 staklom naprijed. Uz to što je dizajnom nešto tanji i možda nijansu elegantniji, velika novost je to što je A33 5G vodootporan po certifikatu IP67 čime se njegovi prethodnici nisu mogli pohvaliti.

 

Izvor: https://news.samsung.com/

Zaslon

Prednju stranu telefona krasi 6.4-inčni Super AMOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 90 Hz pri FullHD rezoluciji od 1080x2400 piksela što će sliku učiniti stvarno vrhunskom, pogotovo za telefon ovog cjenovnog ranga. Izrez za prednju kameru je V-oblika i diskretno se uklapa u dizajn telefona.

Procesor

Samsung Galaxy A33 5G ispod poklopca ima puno snažniji i brži Exynos 1280 čip s novijim procesorom i grafičkom karticom pogodnom za zahtjevnijim gejmingom što je značajno unaprjeđenje u odnosu na A32 model. Procesor tako omogućuje 28% brže performanse te 52% brži rad grafičke kartice. Također, tu je i integrirani 5G modem koji omogućuje povezivanje na najbržu 5G mrežu tako da više ne moraš birati između 4G i 5G verzije.

 

Izvor: www.pocket-lint.com

Kamera

Kamera je na današnjim pametnim telefonima zasigurno jedna od najbitnijih značajki većini kupaca pa tako ni tu A33 nije razočarao. 48 MP glavna kamera uz već odlične fotografije sada ima mogućnost optičke stabilizacije slike (OIS) koja će ti omogućiti stvaranje jasnih i oštrih fotografija i videozapisa, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Napredak je također ostvaren i u pogledu videa – A33 snima videozapise u 4K rezoluciji koja je sada dostupna i kod prednje kamere. Ultraširokokutna kamera, kao i makro te dubinski senzor slikat će dobre fotografije, a noćne fotografije bit će zavidne kvalitete u usporedbi s ostalima iz ove klase telefona.

 

Baterija

Jednako kao i A32, A33 5G posjeduje veliku 5000 mAh bateriju koja će bez problema izdržati cijeli dan intenzivnog korištenja te čak do 2 dana uobičajenog korištenja, a sada je tu i opcija 25W brzog punjenja koje će uređaj napuniti iznimno brzo. Bitno je napomenuti kako se 25W punjač prodaje zasebno, a ne dolazi s telefonom u paketu.

Kome je namijenjen?

Budući da se A33 5G može pohvaliti značajnim napretkom na vitalnim značajkama telefona kao što su procesor, kamera i zaslon, zaista možemo reći da je A33 5G odličan odabir ako želiš uživati u dobrim performansama, a pritom ne potrošiti puno na telefon.  

 

Želim Samsung Galaxy A33 5G!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel