Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 14. listopad 2020.

Nakon što smo saznali da nam krajem godine dolazi novi PS5 s potpuno novim dizajnom, mnoštvom novih inovacija i karakteristika, vrijeme je da se posvetimo i dodacima koje ćemo moći kupiti uz ovu igraću konzolu.

via GIPHY


Iz PlayStationa najavili su širok raspon dodataka koji uključuju, bežične slušalice, kameru, daljinski upravljač, stalak za bežično punjenje dva kontrolera i kontroler.

HD kamera

Nova HD kamera, sa duplom 1080p lećom, s kojom će svim igračima omogućiti streamanje iz vlastitih dnevnih soba. Uživaj u čistoj i punoj HD razlučivost igrica uz dva širokokutna objektiva kamere s kojom se možes staviti u središte pozornosti u svojim produkcijama uz pomoć alata za uklanjanje pozadine.

Bežične slušalice

Kao glavnu značajku PS5 čine bežične slušalice koje nude 3D audio podršku. Uživaj u neometanom i besprijekornom zvuku dok igraš najomiljenije igrice koje pokreče Tempest 3D AudioTech. Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D dolaze s profinjenim dizajnom i dva mikrofona s mogućnošću uklanjanja pozadinske buke, USB Type-C® punjenjem i nizom kontrola za jednostavni pristup.

Daljinski upravljač

Daljinski upravljač dolazi sa ugrađenim mikrofonom za glasovne naredbe. Jednostavno upravljaj svojom konzolom sa ovim intuitivnim upravljačem, pregledavaj multimedijski sadržaj uz ugrađeni gumb reproduciraj/pauziraj, gumbe za premotavanje unaprijed i gumbe za brzi prijelaz natrag. Prilagodi glasnoću i postavke napajanja kompatibilnih televizora s ugrađenim IC odašiljačem1.

Stalak za bežično punjenje kontrolera

Stalak za bežično punjenje kontrolera može puniti do dva odjednom i ne koristi standardni USB-C ulaz već ima dodatni kabel za punjenje na dnu stalka. DualSense kontroler daje odličnu responzivnu, povratnu informaciju igraču i ima vrlo dinamičke adaptivne okidače. Također ima i ugrađen mikrofon i 3.5mm utor za slušalice za što lakse komuniciranje sa prijateljima. Opremljen je i jednim odličnim feature-om, a to je Create gumb za spremanje najboljih i najuzbudljivijih trenutaka u igranju. Gumb nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta.

Prednaruči PS5 dodatnu opremu

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel