Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 07. srpanj 2017.

Tvrtke ASUS i Mobis electronic prvi put su predstavile novu zajedničku suradnju te novitete na području pametnih telefona marke ASUS. Predstavljeni su modeli ZenFone AR i ASUS ZenFone LIVE koji donose vrhunske inovacije u tehnologijama virtualne i proširene stvarnosti na mobilnim telefonima, a na tržištu se očekuju već ovog ljeta.

25 godina rada tvrtke Mobis electronic

Tvrtka Mobis electronic ove je godine navršila 25 godina aktivnog poslovanja kao distributer poznatih svjetskih marki mobilnih telefona, opreme i drugih elektroničkih uređaja.

Upravo smo suradnjom s tvrtkom ASUS upotpunili našu ponudu vrhunskih pametnih telefona, a možete pronaći sve, od gaminga do modela prilagođenih poslovnim korisnicima. 

Novi modeli marke ASUS na tržištu!

ASUS ZenFone AR

ASUS ZenFone AR je pametni telefon nove generacije koji donosi značajan napredak u svijetu virtualne stvarnosti na mobilnim telefonima (VR) i tehnologiji proširene stvarnosti (AR).

Dobro je znati da je to prvi pametni telefon koji omogućuje korištenje Tango i Daydream tehnologije.

  • Tango je aplikacija bazirana na skupu senzora i računalnih softvera od strane Googlea koja omogućuje korisnicima jedinstveno AR iskustvo na pametnom telefonu, kao što su AR gaming, AR programi i navigacija u zatvorenim prostorima. ZenFone AR je najtanji i najlakši uređaj koji omogućuje korištenje Tango aplikacije.
  • Daydream je Googleova platforma za visoku kvalitetu virtualne stvarnosti (VR) na mobilnim telefonima. ZenFone AR razvijen je u uskoj suradnji s Googleom kako bi pružio najbolje iskustvo Tango i Daydream platformi.

ZenFone AR ima snažan Qualcomm® Snapdragon ™ 821 procesor koji je optimiziran za aplikaciju Tango i prvi je smartfon na svijetu s 8 GB radne memorije. Snažne performanse i inovativni fotoaparati telefona ZenFone AR u suradnji s Tango aplikacijom pruža neodoljiva AR iskustva.

Prekrasan 5,7-inčni WQHD Super AMOLED zaslon i novi petomagnetni zvučnik čine Dayderam VR aplikacije, igrice i videozapise impresivnijima i zabavnijima. Operativni sustav Android ™ 7.0 'Nougat' omogućuje korisnicima da iskoriste sve potencijale ZenFone AR telefona s novim značajkama za multitasking i drugim poboljšanjima koja pružaju izvrsno iskustvo korištenja mobilnog telefona. 

ASUS ZenFone Live


ASUS ZenFone Live prvi je smartfon koji ima ugrađenu i optimiziranu tehnologiju za uljepšavanje fotografija u stvarnom vremenu unutar BeautyLive aplikacije.

Ovaj izvrstan smartfon omogućuje korisnicima visoku kvalitetu videozapisa uživo koji su svjetliji, ljepši i sjajniji prilikom objava na društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram i YouTube. ZenFone Live korisnicima omogućuje stvaranje i prezentiranje savršenog izgleda tijekom objava i podjele videozapisa uživo na društvenim mrežama.

Aplikacija BeautyLive kombinira pametne algoritme za automatsko kreiranje slike glatke kože bez nepravilnosti. Važno je istaknuti da jednostavno integrira s Facebookom, Instagramom i YouTubeom. Rezultat je trenutni glamur i prikaz prekrasnog izgleda korisnika, onakvi kakvi svi želimo biti tijekom svakog prijenosa uživo.

ZenFone Live ima dva visoko osjetljiva MEMS mikrofona za još bolji i kvalitetniji zvuk bez buke. Mikrofoni su pažljivo raspoređeni za kristalno čist prijenos govora i potpuno jasnim videozapisima uživo, bez obzira na to je li pozadina prometna ulica ili bučni bar.

ZenFone Live ima prednju LED bljeskalicu koja osvjetljava stvarne tonove kože. ZenFone Live također ima 13MP kameru s otvorom blende od f / 2.0. ZenFone Live krasi vrhunsko kućište s metalnim premazom koje lijepo leži u ruci.
 

Ponudu ASUS uređaja pronađi ovdje!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel