Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 13. siječanj 2020.

Ovogodišnji CES se u gaming svijetu itekako željno iščekivao! Iako su najave govorile da se gaming mijenja iz korijena, odnosno da će fizičke konzole iščeznuti, a cloud preuzeti primat, najavljene su i Playstation i Xbox konzole

Iako je rijetkost da se prava gaming predstavljanja događaju baš na CES-u, dobili smo konkretne najave, ponajviše za drugu polovicu godine. 

Predstavljen je novi Playstation logo, PS5

Iako je možda pomalo čudno organizirati event za predstavljanje logotipa bez predstavljanja samog proizvoda, tvrtka Sony je učinila upravo to. Ipak, dovoljno da oduševe sve fanove najpopularnije svjetske konzole. Novi PS5 očekuje se kasnije ove godine. 

Informacije cure o PS5 konzoli

Sony je početak prodaja namijenio za blagdansku sezonu 2020., a dizajn pomalo „curi“ po portalima na webu. Ako je vjerovati tim slikama, sam uređaj izgledat će potpuno drugačije od svojih prethodnika. Uz neobični V dizajn s poprilično velikim otvorom za ventilaciju i nekoliko priključaka za kontrolere. 

Ipak, sve to su samo pretpostavke i najave, a za prve prave službene fotografije morat ćemo još malo pričekati. 

Xbox je predstavio moćan novi dizajn

Ovoj konzoli posvetit ćemo više prostora, ali trenutno ćemo pokušati sabrati najnovije informacije u par ključnih informacija. 

Nova konzola zove se Xbox Series X, nova generacija Xboxa. Početak prodaje očekuje se za kraj 2020. godine. Opremljen je AMD procesorom, a trebao bi biti dvostrukom moćniji od Xbox One X konzole. Osim mogućnosti reproduciranja 8K sadržaja, moći će pokretati igrice uz frame rate od 120Hz

Alienware Concept UFO, nova dimenzija gaminga 

Alienware je bio najpoznatiji po moćnim gaming laptopima dok se ove godine na CES-u predstavio s novim gaming uređajem, Concept UFO. Uređaj sličan Nintendo Switchu no ovdje se radi o punokrvnom Windows PC-u s odvojivim kontrolerom i priključkom za TV ili monitor.

Njegova prednost nalazi se u tome da je to konzola koja će moći pokretati PC igre, ali cijena koja se još uvijek očekuje, mogla bi biti paprena. 
 

Pronađi vrhunsku ponudu konzola!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel